GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Blackside Roleplay - we are back!

Başlatan sharax, 10 Şubat 2021, 18:06:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

Blackside Roleplay ilk olarak 2020 yılında temelleri atılmış, maddi eksikliklerden ötürü açılışı 2021 yılına ertelenmiş San Andreas Multiplayer tabanlı bir roleplay sunucusudur. Oyunculara kesintisiz ve istenileni karşılayan bir hizmet anlayışı ile ilerlemektir. Platform olma yolunda ilerleyip, sahip olduğumuz kitlenin talepleri eşliğinde gelişmek yönetim ekibinin temel hedefidir.

Yönetimin gözünden neden Blackside?
Blackside Roleplay ilk başta aklımda hayal olarak kurduğum daha sonradan bu işe vds almamla şekillenen bir proje bizim için. Bu hayallerimizin temeli oyunculara eğlence tabanlı ve amaçlı bir platform oluşturmak. Türkiye'de yer aldığımız en iyi şeklinde belirtilen sunucuda uzun süre oyuncu olarak yer aldık. Elbette sistem ve işleyiş açısından çok üst düzeyde olduklarını kabul etmek lazım. Fakat hepsinin temeli en değerli şeyimiz olan zamanımızı alarak eziyet haline gelen sistemsel meslekler üzerine oluşturulmuş olmaları. Yani bir haftalık eğlence için, iki haftalık eziyet çektiğimizi anladığımızda Blackside Roleplay'i kurma azmimiz arttı diyebilirim. İşin ciddiyetini sonuna kadar savunsak da, bunun bir oyun olduğunu ve eğlenmek için oynanması gerektiği her zaman daha ağır basıyor. Bu yüzden sunucunun ekonomi politikası üzerinde çok düşündük. Sunucu enflasyonunu realist açıdan çok fazla uzaklaşmayarak alışılmışın dışında revize etmek istiyoruz. Enflasyonun gerçekte ne anlama geldiğine dair genel fikir birliği; bir ekonomide genel fiyatta artış sağlanırsa para değer kaybeder. Blackside Roleplay'in temel amacı oyunculara doğrudan rol ortamı ve rol olanağı sağlamak olmalı. Fakat unutmamak gerekir ki, bir şeyleri elde etmeye çalışırken geçirilen zaman rolün en büyük parçalarından birisi. Bu yüzden sunucunun mülklerini ve araçlarını uygun fiyattan satışa sunup, oyunculara da yeterli oranda para kazanma gücü sağlanması gerekiyor. Bu durumu hem sistemsel meslek gelirlerinde ki artışla, hem de legal-illegal rollerde para kazanma olanaklarını realist çerçevede oyunculara sunacağız. Blackside Roleplay yönetimi olarak önceliğimiz, sistem bolluğunun aksine oynanabilir bir yapı inşa etmek. Bu yapıda oyunculara kasacakları parayı değil, yapacakları rolleri düşünmelerine büyük önem veriyoruz.

Yönetim Ekibi:
Management:SHARAX
Lead Admin:Sharp
High Senior Admin:-
Senior Admin:ArmsOfLight,Achelia
Game Admin:Qanvest,Patr10,H4S4N,diax
Helpers:BeryBar,BerkMoon

Sunucu Hakkında
Sunucu IP:80.93.220.78:7777
Forum:blackside-roleplay.xyz (Bakım)
Discord:https://discord.gg/JR5xK8yRRM
Son düzenlenme: 11 Şubat 2021, 12:21:31 Alp.

wytrwalosc

Başarılar bile dilemek istemiyorum, biraz bile bilginiz varsa bu işe karışmayın derim. SpawN sayesinde slient aim ve bir kaç hileyi fixlediğiniz için yine de tebrikler. Fakat developer arıyorum diye konular açıp sonrasında developer alıp ona birkaç şey yaptırıp atıp sonra biz pawn biliyoruz biz sistemleri yapacağız sıfır sistemler demenize gerek yok. İnsanların güvenini kazanmanız geremekte fakat siz bunu yapamıyorsunuz. Ekibinizde bulunan insanlar sözde 7-8 yıllık samp oyuncusu. 20 çeken sunucuda 10'u yetkili Her neyse, egonuzu tatmin etmeye devam edin.
Son düzenlenme: 10 Şubat 2021, 18:22:28 wytrwalosc

kaan.

Başarılar, konu tasarımı yetersiz.
Son düzenlenme: 10 Şubat 2021, 18:14:47 kaan.

yasinthegod

Sunucu açılınca "atıl kurt" misali dalıcağız. <3 Seviliyon, ne kadarda beni sevmesende :)

haaaaaaay

sharax

Alıntı yapılan: wytrwalosc - 10 Şubat 2021, 18:11:59
Başarılar bile dilemek istemiyorum, biraz bile bilginiz varsa bu işe karışmayın derim. SpawN sayesinde slient aim ve bir kaç hileyi fixlediğiniz için yine de tebrikler. Fakat developer arıyorum diye konular açıp sonrasında developer alıp ona birkaç şey yaptırıp atıp sonra biz pawn biliyoruz biz sistemleri yapacağız sıfır sistemler demenize gerek yok. İnsanların güvenini kazanmanız geremekte fakat siz bunu yapamıyorsunuz. Ekibinizde bulunan insanlar sözde 7-8 yıllık samp oyuncusu. 20 çeken sunucuda 10'u yetkili Her neyse, egonuzu tatmin etmeye devam edin.
Sunucu 20 çekmesinin sebebi bir kaç sorunlardı herkes biliyor ki sunucu 1 hafta öncesine kadar 40 kişiydi.SpawN olayına gelirsek spawn sunucuda silahı olanlarla sobeit ile dm atmasıyla tamamen gözümden düşmüştü,istediklerimi yapmıyor benden para istiyordu.Ayrıca spawn harici hiç kimseyi ben kovmadım,ve spawnın bizim modu editlediği halini sildim bile makineden.

sharax

Rodeiun

gereksiz insansın sharax, tutmaz.

Belkide Gameover

Tutmaz, kurucu daha bug fixlemeyi bilmiyor developerim diyor 2 gün sonra bug çıkınca fixleyemeyince ekip ilanlarına developer ilanı verdi .d

bloodsucker

sharax

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 10 Şubat 2021, 19:52:18
Tutmaz, kurucu daha bug fixlemeyi bilmiyor developerim diyor 2 gün sonra bug çıkınca fixleyemeyince ekip ilanlarına developer ilanı verdi .d
Ah Montana ah developerim boşuna mı duruyor canım

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Radless

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Orjinal Konu: https://www.gtamulti.com/forum/sa-mp-sunuculari/grayland-roleplay-coming-soon!/

@Alp.

"Life's too short to hold grudges."

Trigger

Logo tanıdık ya', boş uğraşlar.

Katya

Tanıtım konumuzu çok incelediniz galiba logo hemen hemen aynısı :)

Mellifluous

Konuda bulunan logo başka bir konu ile benzerlik taşıdığı için kurallar gereği konu kilitlenmiştir.