GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GrayLand Roleplay - Coming Soon!

Başlatan GRoleplay, 08 Şubat 2021, 00:46:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

DracDonix varsa güzel haritalar vardır. Radless hakkında çok kötü şey duydum. Ama gene de başarılar dilerim.

DracDonix

Alıntı yapılan: Dyternal - 13 Şubat 2021, 14:02:46
DracDonix varsa güzel haritalar vardır. Radless hakkında çok kötü şey duydum. Ama gene de başarılar dilerim.

Yorumun için teşekkür ederim. Ekibimiz, bulunduğu pozisyonda başarılı isimlerden oluşuyor. Ekibim'de bulunan @Radless için kulağıma daha önce bir söylenti gelmedi. Ancak kendisi samimi sıcak kanlı birisidir. Bunuda es geçmeden söyleyeyim; Sağlam maplar var. :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

GRoleplay

psirograpth

Arkadaşlar selamlar, öncelikle bu indexi kullanmanızda bir maruzat yoktur, sorduğunuz için teşekkürler.(!) İsteseydiniz zaten ben size eksiksiz bir şekilde verebilirdim, bu şekilde alıp kullanmanız hala benim için sorun değil ancak kaynak kodlarını incelediğimde spoiler içinde eklemiş olduğum;

credits kısmının hiç düzenlenmeden kaldırıldığını gördüm. Bu arada JavaScript dosyası olan magia.js'nin adını değiştirmeyi unutmuşsunuz, gland.js yapsanız kimse çakmazdı belki  :P

#letsbemagian

kracauer

Alıntı yapılan: psirograpth - 14 Şubat 2021, 03:17:35
Arkadaşlar selamlar, öncelikle bu indexi kullanmanızda bir maruzat yoktur, sorduğunuz için teşekkürler.(!) İsteseydiniz zaten ben size eksiksiz bir şekilde verebilirdim, bu şekilde alıp kullanmanız hala benim için sorun değil ancak kaynak kodlarını incelediğimde spoiler içinde eklemiş olduğum;

credits kısmının hiç düzenlenmeden kaldırıldığını gördüm. Bu arada JavaScript dosyası olan magia.js'nin adını değiştirmeyi unutmuşsunuz, gland.js yapsanız kimse çakmazdı belki  :P

Cidden indexin kullanılmasında bir problem yok ama emeğe saygısızlık kısmında çok hatanız var basit bir indexi bile kopyalamakta sıkıntı çekmişsiniz HTML ile bu tarz hatalar çıkaran bir grup nasıl samp sunucusu açacak merakla bekliyorum :P

Magia Roleplay

Radless

@kracauer @psirograpth Merhabalar, öncelike index için; "biz kendimiz yaptık", "100% bize ait" gibisinden bir söylemde bulunduğumuzu hatırlamıyoruz ayriyetten ortada gerçek anlamda büyük bir emek bulunmamaktadır sadece bir YouTube videosundan başka düzgün bir şey görünmemektedir ki bunu her hangi bir insan beynini zorlamadan anlayabilir eğer ekibimizden birine kişisel bir husumetiniz var ise Discord üzerinden özel olarak konuşarak çözebilir bu sorununuzu, boş yere tanıtım konusunu kirletmenin lüzumu yok, iyi forumlar dileriz.

"Life's too short to hold grudges."

kracauer

Alıntı yapılan: Radless - 14 Şubat 2021, 03:49:13
@kracauer @psirograpth Merhabalar, öncelike index için; "biz kendimiz yaptık", "100% bize ait" gibisinden bir söylemde bulunduğumuzu hatırlamıyoruz ayriyetten ortada gerçek anlamda büyük bir emek bulunmamaktadır sadece bir YouTube videosundan başka düzgün bir şey görünmemektedir ki bunu her hangi bir insan beynini zorlamadan anlayabilir eğer ekibimizden birine kişisel bir husumetiniz var ise Discord üzerinden özel olarak konuşarak çözebilir bu sorununuzu, boş yere tanıtım konusunu kirletmenin lüzumu yok, iyi forumlar dileriz.

Dostum kendimiz yaptık demenize gerek yok basit bir indexi bile siz yapmayıp başkasından çalıyorsanız haliniz nicedir zaten. Büyük bir emek bulunmamaktadır ne demek? Sen mi karar vereceksin emeğin büyüklüğüne ortada bir emek var fikir var fikir fikir. İnsan beyninin zorlanmayacağı bir konuysa beyniniz yetseydi de siz kendinize başka bir index yapsaydınız. Sizden biriyle kişisel bir problemim olsaydı çocuklar gibi buradan discorddan felan konuşmazdım çok farklı hallederdim rahat olun.

Magia Roleplay

psirograpth

Alıntı yapılan: Radless - 14 Şubat 2021, 03:49:13

Okuduğunu anlamakta biraz zorlanıyorsun galiba, ben bunu kendiniz niye yapmadınız demedim, credits kısmını kaldırmanıza tepki verdim. Bu arada oturduğun yerden benim emeğimi sorgulayamazsın, böyle bir hakkın yok.

#letsbemagian

Radless

@kracauer @psirograpth galiba ne demek istediğimi anlayamadınız peki öyleyse bunu sizin anlayacağınız şekilde anlatayım; "credits kısmını hiç düzenlemeden kaldırıldığını"; bunun için ne yapmamızı bekliyordunuz acaba? Bir şeyi kendimiz yapmışız gibi düzenleyerek creditse kendimizi mi yazsaydık verilen emeğe saygı gösterdiğimiz için o şekilde bir şey yapmadık ha sizin düşünce tarzınız öyledir bir şey diyemem çok isteyen sizin de dediğiniz gibi credits kısmını "kendimiz yaptık" olarak düzenleyerek de kullanabilir eğer siz öyle istiyorsanız.  :oku2:

"Life's too short to hold grudges."

kracauer

Dostum mesele siz yaptık biz yaptık değil. Kibarcana bize bahsetseydiniz durumu biz bu indexi kullanmıyoruz isteyen kullansın diye bir konu açtık mı? Buna rağmen kullanabilirsiniz sadece ben kusura bakmayın işte sizle bu konu hakkında çok muhabbet edemeden böyle yaptık felan deseydiniz canınız sağ olsun derdim zaten. Kullanın yani biz zaten oyun modunu bile paylaşan insanlarız böyle dertlerimiz yok. Bu tarz meseleler için kimsenin canını sıkmaya gerek yok zaten.
Son düzenlenme: 14 Şubat 2021, 04:45:06 kracauer
Magia Roleplay

DracDonix

Öncelik ile Selam,

Yukarıda çok safsatan bir şekilde gelip ileti atıyorsunuz, lafım yok. Ben konunun tartışmaya dönmesini istemiyorum bu sebepten dolayı bu yazımı oku, beğen ve anasayfaya dön. Henüz, forum çalışmalarına başlamadık. Bunun ile ilgili tanıtım konumuzda bir bilgi dahi vermedik. Tasarımlarımız nasıl olur, nasıl yapalım diye sağdan soldan tema ve indexler indirip fikir yürütüyoruz. Buda onlardan biri. Temamız diyorsunuz, bu temayı ben alıp gland-rp.com adresine entegre ediyorsam sen onu paylaşmışsındır ve kullanan kişiler ile teknik problem dışında hiç bir şekilde münakaşa halinde olmaman gerekir. Yukarıda krac kardeş yazmış canımız sıkılmıyor, sıkılmasaydı safsatan yorumlar atmazdınız.

Ekibim adına teşekkür ediyorum. Sizleri bir daha bu konu üzerinde görmeyeceğimden'de eminim. Sorununuz varsa Discord: DracDonix#1213

kracauer

Dostum siz cidden anlamak istemiyorsunuz. Bu işlerde acemi olduğunuz o kadar belli ki bu konuya yaklaşımınızdan belli oluyor.  Indexi forum teması sanıyorsun. Konuşma tavrın çok yanlış burada sizin yaptığınız yanlış. Discord mesajlaşmasında değil burada herkesin görmesi lazım ki açılacak sunucunun nasıl olacağı hakkında insanlar fikir sahibi olsun. Daha başka hazır bir indexi kendi sunucusuna entegre edemeyen bir grup sunucu modunu ne yapar Allah bilir :) Bu konunun uzamasını siz sağlıyorsunuz. Adam gibi kusura bakma diyip hatanızın farkında olacağınıza işte sizin fikri bulmak zor değil, çok emek verilmemiş gibi yazılar terbiyesizliktir öteye gitmez ki bunun üstüne emirler yağdırmışsın. Biz oyun modunu ve temayı paylaştık. Indexi paylaşmadık onu siz izinsiz almışsınız ufak bir kinaye ile durumu belirttik sadece.

https://www.magia-roleplay.com/ Bu forumda bizim yaptığımız index varken sizin bunu açmanız ne kadar doğru? Buna rağmen üstte kullanabilirsiniz dedik çünkü kendi başınıza bunu bile yapamazsınız  ;)

Magia Roleplay

DracDonix

Tüm günü burada geçirebilsem keşke...

sharax

DracDonix