GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

LS County Roleplay | lsc-rpg.info

Başlatan baum224, 15 Şubat 2021, 13:49:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

baum224

Ön Söz
LS County Roleplay temelleri 2020'da atılmış bir medium roleplay tabanlı, öz geçmişli bir roleplay sunucucusudur. Sadece roleplay olarak hizmet vermeyip gaming olarakda hizmet veren LS County Roleplay asıl amaçlarından birisi dürüst ve adaletli olmaktır. Olgun yaş kitlesine sahip olan LS County Roleplay Admin Power'ın olmaması için dikkatli ve özenli bir şekilde admin kadrosunu seçmekte. Sunucumuz Los Santos haritasında geçmektedi.

Hakkımızda?

LS County Roleplay projesi 17.11.2020 tarihinde imza atılan bir proje projeye 19.12.2020 tarihinde kontsept değiştilip bütün platformları aktif edilmek için çabaya konuldu. Bilgili ve anlayışlı admin  kadrosu ile sıfırdan toplanan ve gelişmiş sistemleri bulunan bir medium sunucu. Discord gibi platformlarda kitlesini yükselttikten sonra forum sunucularını aktif ettiler fakat istenilen kitle forum üzerinde alınamadı ve bu yüzden forumu baştan yapma kararı aldılar, proje aktif olarak ilerleyen bir proje forum ve discord sunucularına göz atabilirsiniz.

Neyi hedefliyoruz?

Biz LS County oyuncularından hiç bir gelir elde etmeden gelişmeyi hedefliyoruz ve bunu şuan bulunan kitlemizde destekliyor.

Yönetim Ekibi

Management - Kenzy
Lead Admin - kızıl
High Senior Admin - Soydan

Deep Note : Web ve forum sunucularımızda ssl bağlantısı için bakım bulunmaktadır.
Son düzenlenme: 19 Şubat 2021, 19:27:16 Kenzy144p
to greatest marina reborn

kaan.

baum224

#rezerved ( Sunucu tanıtım videoları & forum güncellemeleri vb. )

baum224

#rez - powered by. kenzy!

DracDonix

Başarılar arkadaşlar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

sharax

Ah enes ah,sunucuyu açma sebebi zaman geçirmek ve para arkadaşlar.Kimseye inkar etme senle sunucuyu yönettiğimizde 10 TL OOC Marketten ürün alındı ve benim kartıma geldi diye projeden ayrılmıştın.Başarılar bile dilemek istemiyorum.

kaan.

Alıntı yapılan: sharax - 15 Şubat 2021, 14:14:52
Ah enes ah,sunucuyu açma sebebi zaman geçirmek ve para arkadaşlar.Kimseye inkar etme senle sunucuyu yönettiğimizde 10 TL OOC Marketten ürün alındı ve benim kartıma geldi diye projeden ayrılmıştın.Başarılar bile dilemek istemiyorum.
Amacımız para kazanmak ya da insanların emeklerini hiçe saymak değil. Güzel bir sunucu ortamı oluşturmak ve sunucuda ki insanlar ile vakit geçirmek. Bunu başaracağımıza inanıyoruz, sizin gibi kalitesiz insanlar konuya yorum atarak keyfimizi kaçıramayacak. İyi günler dostum.
Son düzenlenme: 15 Şubat 2021, 14:20:03 kaan.

M4A4

Soydan Adlı Cacık Kafalı Admin İle Burasının İlerleyecğini Sanmıyorum, Kimse Alınmasın İç Düşüncemdir Başarılar.
Son düzenlenme: 16 Şubat 2021, 18:59:20 Nepp Sebep: :)

Soydan

Bomba gibi geliyoruz  :P 💣

Soydan

Cowingwa

Tanıtım bir çok sunucunun kullandığı klasik tanıtım türü tanıtıma özen gösterin ve biraz farklı olmaya çalışın, yönetim ekibi zaten kötü, Admin ve Helper ekibide kötü. Kenzy 10 kere sunucu açıp kapatıyor yine açılıp kapanacağını sanıyorum, sunucularına eleştri yapınca Discord'dan banlayan kişiler eleştri kaldıramıyorsunuz, tutmaz. Başarılar dilerim.

Cowingwa

Blackside Roleplay neden yazıyor tanıtımda?
Son düzenlenme: 15 Şubat 2021, 17:21:42 Cowingwa

Alp.

Eğer referans olarak web sitenizi gösterecekseniz lütfen 7 gün içerisinde tam aktif konuma getirin, güzel çalışmalar.

kaan.

Alıntı yapılan: Alp. - 15 Şubat 2021, 17:22:55
Eğer referans olarak web sitenizi gösterecekseniz lütfen 7 gün içerisinde tam aktif konuma getirin, güzel çalışmalar.
Merhabalar, aktif olan bir İP verebiliriz. Forum 7 gün içerisinde aktif olucaktır.
80.253.246.220:7777

Cowingwa

Alıntı yapılan: Cowingwa - 15 Şubat 2021, 17:03:37
Tanıtım bir çok sunucunun kullandığı klasik tanıtım türü tanıtıma özen gösterin ve biraz farklı olmaya çalışın, yönetim ekibi zaten kötü, Admin ve Helper ekibide kötü. Kenzy 10 kere sunucu açıp kapatıyor yine açılıp kapanacağını sanıyorum, sunucularına eleştri yapınca Discord'dan banlayan kişiler eleştri kaldıramıyorsunuz, tutmaz. Başarılar dilerim.

Alıntı yapılan: Cowingwa - 15 Şubat 2021, 17:15:43

Blackside Roleplay neden yazıyor tanıtımda?

Eleştrilerime cevap yok galiba.