GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GrayLand Roleplay - Coming Soon!

Başlatan GRoleplay, 08 Şubat 2021, 00:46:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hermes

Radless için iyi söylemler duymadım. Konu düzeni güzel, ancak pek değişiklik göremiyorum klasik bir vizyona sahipsiniz. Katya denilen arkadaşımızın projeyi beklemeye pek zamanı olmayabilir, işine hangisi gelirse genellikle o tarafa doğru adımlamaya başlar ve elini ayağını çeker, eğer o olmazsa geri döneriz kafasında biri. Kısacası ekip üyeleri ve vizyon klasik sekteye uğramış sunucular gibi silinip gidecek gibi duruyor. İyi forumlar.

DracDonix

Alıntı yapılan: Hermes - 14 Şubat 2021, 20:46:46
Radless için iyi söylemler duymadım. Konu düzeni güzel, ancak pek değişiklik göremiyorum klasik bir vizyona sahipsiniz. Katya denilen arkadaşımızın projeyi beklemeye pek zamanı olmayabilir, işine hangisi gelirse genellikle o tarafa doğru adımlamaya başlar ve elini ayağını çeker, eğer o olmazsa geri döneriz kafasında biri. Kısacası ekip üyeleri ve vizyon klasik sekteye uğramış sunucular gibi silinip gidecek gibi duruyor. İyi forumlar.

Yorumun için teşekkür ederim. Zaman, kader, kısmet. Ben buna inanırım.

Bu arada herkesin geçmişte kötü bir hikayesi vardır bende dahil olmak üzere tabikide sizlerde dahil buna. İyi forumlar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Juatakax

Alıntı yapılan: DracDonix - 14 Şubat 2021, 21:28:17
Alıntı yapılan: Hermes - 14 Şubat 2021, 20:46:46

Yorumun için teşekkür ederim. Zaman, kader, kısmet. Ben buna inanırım.

Bu arada herkesin geçmişte kötü bir hikayesi vardır bende dahil olmak üzere tabikide sizlerde dahil buna. İyi forumlar.

Önce yazım hatalarını düzeltmen lazım her şeyi zamana, kadere, kısmete bırakarak olmaz.

Radless

Alıntı yapılan: Juatakax - 15 Şubat 2021, 21:03:21
Önce yazım hatalarını düzeltmen lazım her şeyi zamana, kadere, kısmete bırakarak olmaz.
Merhabalar, sunucumuzun tanıtım konusu sohbet etmek amaçlı açılmadı eğer sohbet etmek istiyorsanız tıklayabilirsiniz, sohbet etmek gibi bir amacınız bulunmuyorsa düzgünce bir şekilde yazım hatası değil sunucu hakkında eleştirinizi yaparsınız, iyi forumlar dileriz ^^

"Life's too short to hold grudges."

Juatakax

Sen benim nerede ne yorum yapacağıma karışamazsın dostum. Burada Türkçeyi katlederek tanıtım açmışsınız bunu eleştirmek en doğal hakkım olsa gerek. Neden bu kadar eleştiri kaldıramıyorsunuz acaba? Ya ters cevaplar veriyorsunuz ya da geçiştiriyorsunuz artık açılsa da ne olacak görsek :)

DracDonix

Alıntı yapılan: Juatakax - 15 Şubat 2021, 22:59:42
Sen benim nerede ne yorum yapacağıma karışamazsın dostum. Burada Türkçeyi katlederek tanıtım açmışsınız bunu eleştirmek en doğal hakkım olsa gerek. Neden bu kadar eleştiri kaldıramıyorsunuz acaba? Ya ters cevaplar veriyorsunuz ya da geçiştiriyorsunuz artık açılsa da ne olacak görsek :)

Eleştiri yapmak vardır birde boş yapmak vardır. İyi forumlar.

onyx

Başarılar dilerim Mehmet :helal:

DracDonix

Juatakax

Alıntı yapılan: DracDonix - 16 Şubat 2021, 00:14:23

Ya dostum rezil bir Türkçen var. Bağlaç olan -de'yi bilmiyorsun bile. Size o kadar yorum atmış insanlar hepsine boş felan yazmışsınız. Tam ciddiye alacaktım seni tanıtımı incelediğimde daha çocuk olduğunu gördüm. Ciddiye alınacak bir durum yokmuş. İyi forumlar.

DracDonix

Alıntı yapılan: Juatakax - 16 Şubat 2021, 01:53:24
Alıntı yapılan: DracDonix - 16 Şubat 2021, 00:14:23

Ya dostum rezil bir Türkçen var. Bağlaç olan -de'yi bilmiyorsun bile. Size o kadar yorum atmış insanlar hepsine boş felan yazmışsınız. Tam ciddiye alacaktım seni tanıtımı incelediğimde daha çocuk olduğunu gördüm. Ciddiye alınacak bir durum yokmuş. İyi forumlar.

Yorumun için tekrar teşekkür ederim. Yanlışlarımızda bizde kalsın. Allah razı olsun hepinizden vallaha iyi niyetli söylüyorum başka bir niyetimiz yok. :) İyi ki varsınız.

DracDonix

Web sayfasına index ekranı eklenmiştir. SSL kısa zamanda aktif edilecektir.
www.gland-rp.com

Furkanulas

Güzel bir proje olur umarım Başarılar.

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Cowingwa

DracDonix

Bilinmeyen Bey