GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Luxury Roleplay - #AGAIN

Başlatan uwernz, 09 Şubat 2021, 18:40:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

Alıntı yapılan: GeNuX - 13 Şubat 2021, 12:43:02
Alıntı yapılan: sharax - 11 Şubat 2021, 22:28:27
Boş sunucu arkadaşlar,yönetim ekibi yapmacık davranıyor.Tutmaz

İmla kurallarına uyuyormuş gibi yapıyorsun ama olmuyor, sunucuya girmedin yönetim ekibini tanımıyorsun bile konuşmamışsın bile burada konuşmak için konuşuyorsun.
Yönetim ekibindeki çoğu kişiyi tanıyorum GeNuX başta sen ve uwernz olmak üzere :D

ibrahimkk

Mellifluous

Alıntı yapılan: ibrahimkk - 14 Şubat 2021, 17:02:58
Alıntı yapılan: sharax - 14 Şubat 2021, 16:05:50
@Alp aktif bir forumları yok?
Olması gerekmiyor.

Discord harici bir bağlantıyı kurallar gereği konunuzda bulundurmanız gerekmektedir.

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

Aynı zamanda ekip arkadaşımında belirttiği gibi, 1 hafta içerisinde konuya eklemeniz gerekiyor. Konuya verilen süre 10 Şubat'ta başlamış:

Alıntı yapılan: Alp. - 10 Şubat 2021, 01:12:00
Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

Konudaki hakaret içerikli ileti silinmiştir. Konu kurallara uygun olarak belirtilen zamana kadar düzeltilmezse konu kilitlenecektir. İyi forumlar.

baum224

Sistemleri güzel başarılar dilerim.

to greatest marina reborn

uwernz

arkamdan hakaret edip konumu kilitletmeye çalıştığı için sevinen arkadaşa inat, forum satın alındı ve geliştiriliyor. konuya forumu ekledim, yakında aktif edilir. @Mellifluous

Alp.

Merhaba arkadaşlar, mevcut bir SA:MP IP adresi ya da aktif bir TS3 ya da Web Sitesi yeterli olabilmektedir. Her birinin olması bazı projelerde (küçük MiniGames sunucuları gibi) ağır bir yük olacaktır, bundan dolayı herhangi bir tanesi var ise Forumumuz için uygun bir tanıtım konusudur. Kendilerine de başarılar dilemekten çekinmeyelim lütfen, çoğu zaman yırtıcı olmak, kalp kırmak kolaydır ama birlik olmak zordur. Herkese sağlıklı günler dileriz.
Son düzenlenme: 16 Şubat 2021, 15:40:48 Alp.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Alp. - 16 Şubat 2021, 15:32:21
Merhaba arkadaşlar, mevcut bir SA:MP IP adresi ya da aktif bir TS3 ya da Web Sitesi yeterli olabilmektedir. Her birinin olması bazı projelerde (küçük MiniGames sunucuları gibi) ağır bir yük olacaktır, bundan dolayı herhangi bir tanesi var ise Forumumuz için uygun bir tanıtım konusudur. Kendilerine de başarılar dilemekten çekinmeyelim lütfen, çoğu zaman yırtıcı olmak, kalp kırmak kolaydır ama birlik olmak zordur. Herkese sağlıklı günler dileriz.
Kral abim gene döktürmüş sözlerini hastayım abi sözlerine çok anlamlı doğru kelimeleri diyorsun. :)

bloodsucker

SadeceDarly

eminim yapacaksınız bu işi başarılar

KAyseriLee

Kaliteli roller dönmeye başladı bile sunucuda, gayet memnunum Luxury Roleplay adlı sunucuda oynadığım için. Sizede tavsiye ederim.  :D

sharax

Alıntı yapılan: KAyseriLee - 17 Şubat 2021, 09:49:52
Kaliteli roller dönmeye başladı bile sunucuda, gayet memnunum Luxury Roleplay adlı sunucuda oynadığım için. Sizede tavsiye ederim.  :D
Ne rolünden bahsediyorsun?Sunucuda adam bile yok,max 6,7 kişi görüyor ne rolü bu acaba :D

baum224

Alıntı yapılan: sharax - 17 Şubat 2021, 10:01:43
Ne rolünden bahsediyorsun?Sunucuda adam bile yok,max 6,7 kişi görüyor ne rolü bu acaba :D
Senin sunucunda 15 kişi varda ne oldu dm, non rp ihlallerin önüne geçilmiyor bee... Eminle kendini bir görüyor.

to greatest marina reborn

sharax

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 17 Şubat 2021, 10:42:20
Senin sunucunda 15 kişi varda ne oldu dm, non rp ihlallerin önüne geçilmiyor bee... Eminle kendini bir görüyor.
15 değil 25 :D ve dm kanıtı at

ibrahimkk

Alıntı yapılan: sharax - 17 Şubat 2021, 10:47:37
Alıntı yapılan: Kenzy144p - 17 Şubat 2021, 10:42:20
15 değil 25 :D ve dm kanıtı at

Kanıta gerek yok sizin ne olduğunuzu herkes biliyor, bizde 25 çektik ve kimse DM atmadı çünki 25 gördük diye kalkmadı ve beleş silah dağıtmadık.
Son düzenlenme: 17 Şubat 2021, 12:26:04 Alp. Sebep: Argo

Marchellishere

TAM Destek yanındayız LUXURY ROLEPLAY

Can't touch this

ibrahimkk

1. 2 kişi bile kaliteli rol yapabiliyor oyuncularımızı kendi oyuncuların ile karıştırma.
2. Sunucuda hileleri barındırmadığımız için oyuncu sayımız şimdilik az, kitlemiz yavaş yavaş oluşuyor.