GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Luxury Roleplay - #AGAIN

Başlatan uwernz, 09 Şubat 2021, 18:40:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uwernz

Alıntı yapılan: sharax - 17 Şubat 2021, 10:01:43
Alıntı yapılan: KAyseriLee - 17 Şubat 2021, 09:49:52
Kaliteli roller dönmeye başladı bile sunucuda, gayet memnunum Luxury Roleplay adlı sunucuda oynadığım için. Sizede tavsiye ederim.  :D
Ne rolünden bahsediyorsun?Sunucuda adam bile yok,max 6,7 kişi görüyor ne rolü bu acaba :D

bunu yazarken bile imla kurallarını katlettin, senin gibi bir management varken sunucunun rol ortamını düşünemiyorum :D

aksulu58

aksulu58

-Emrah

aksulu58

TAKTAK26

Proje güzel ama hexemorling adlı lead admin olduğu sürece proje iyi gitmeyebilir tekrardan başarılar.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

uwernz

uwernz

Sunucuda bazı oyuncularımız düşük fpsler alıyordu ve bu durumdan şikayetçiydi, çok önemli SYNC güncellemeleri yaparak bilgisayarı iyi olmayan oyuncuların +60 fps almasını sağlıyoruz. Gelerek test edebilir ve oynayabilirsiniz. Bu zamana kadar yanımızda olan herkese de teşekkür ederiz, sunucu yavaş yavaş yükselişe geçmeye başladı. Hepinize teşekkür ederim <3

uwernz

Serverside obje ve aksesuar testleri başarılı, sunucuya özel objeler ve aksesuarlar ekleniyor. Detaylı güncelleme notları için discord adresimize gelebilirsiniz!

diverse

Alıntı yapılan: TyroN - 18 Şubat 2021, 13:55:32
Proje güzel ama hexemorling adlı lead admin olduğu sürece proje iyi gitmeyebilir tekrardan başarılar.

Sebep sonuç ilişkisine dayalı bir metin hazırlarsan kanıtları ile beraber, hatamın farkına varabilirim. Aksi takdirde, şahsıma bir karalamadan başka mesaj niteliği taşımıyor.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

TAKTAK26

Alıntı yapılan: hexemorling - 22 Şubat 2021, 00:17:31
Alıntı yapılan: TyroN - 18 Şubat 2021, 13:55:32

Sebep sonuç ilişkisine dayalı bir metin hazırlarsan kanıtları ile beraber, hatamın farkına varabilirim. Aksi takdirde, şahsıma bir karalamadan başka mesaj niteliği taşımıyor.

Kanıtlamaya gerek yok diye düşünüyorum, ne zaman bir projeye başlasan sıfır konsept üzerine ya da katılsan o proje de illa ki bir eksiklik oluyor demek istedim orasını anladın sen daha da anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Bilinmeyen Bey

Çeşitli Skriptler & Objectler & Araçlar var , yani bunda emek var demektir. Başarılar :helal:

GeNuX

Kanıtları atmama rağmen böyle yapıyorsun bravo kardeşim bravo

https://cdn.discordapp.com/attachments/812019511065575455/813726932716748830/sa-mp-128.png
Rylex ile dalga geçiyordun Rylexden beter oldu sunucun.
Son düzenlenme: 23 Şubat 2021, 15:08:24 Mellifluous Sebep: Özel mesaj paylaşımı yapılan görsel silindi

uwernz

şikayetçi olunan ve gereksiz, işini düzgün yapmayan tüm yetkililerden kurtulup sıfırdan yetkili kadrosu kuruyorum. detaylar için discorda gelebilirsiniz :)

he, bu arada @GeNuX kanıtın değerlendirip çoktan işlem uygulandı bile o yetkiliye. şimdi go blackside xD

Ek olarak, adminlikle ilgili hiçbir ilgin olmadığı çok belli olmuş. paylaştığımız duyuru okumadan AP diyerek konumu baltalamaya çalışmışsın, yazık, acıyorum haline açıkçası. Buyrun, paralarla ilgili geçilen duyuru. " https://prnt.sc/104re1r ", @GeNuX 5. maddeyi 10-15 kere tekrar, tekrar okumanı tercih ederim. iyi forumlar :)
Son düzenlenme: 23 Şubat 2021, 14:59:30 UwernzTR

sharax

Alıntı yapılan: GeNuX - 23 Şubat 2021, 14:42:18
Kanıtları atmama rağmen böyle yapıyorsun bravo kardeşim bravo

https://cdn.discordapp.com/attachments/812019511065575455/813726932716748830/sa-mp-128.png
Rylex ile dalga geçiyordun Rylexden beter oldu sunucun.
Komiksin GeNuX bir de bana laf atıyordun.
Alıntı yapılan: UwernzTR - 23 Şubat 2021, 14:47:22
şikayetçi olunan ve gereksiz, işini düzgün yapmayan tüm yetkililerden kurtulup sıfırdan yetkili kadrosu kuruyorum. detaylar için discorda gelebilirsiniz :)

he, bu arada @GeNuX kanıtın değerlendirip çoktan işlem uygulandı bile o yetkiliye. şimdi go blackside xD
Cidden onu Blackside'ye alıcağımı düşünüyor musun?
Son düzenlenme: 23 Şubat 2021, 15:08:39 Mellifluous