GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2026, 00:22:47

.

Başlatan codetutcode, 04 Şubat 2021, 22:12:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

codetutcode

.
Son düzenlenme: 17 Mart 2021, 13:32:28 Shade Sebep: İçerik, sahibinin isteği üzerine silinmiştir.

$moked

Merhabalar, elinize sağlık. Fakat başlata tıkladığımızda sunucu ile bağlantı kurmuyordu ve bir çok yerde kodlarda hata alıyordum. Sonrasında düzenleyip editledim, anti hile gibi bir şey eklemişsiniz fakat sadece yazıdan ibaret ne yazık ki. Daha gelişmiş clientler bekliyoruz.  :helal:  :helal:
Fakat tasarımsal olarak güzel bir client, aşırı derece beğendim.

Ben kodları incelediğimde hata almıştım, fakat düzelttim. İyi kullanımlar tekrardan.

[td]Process.Start("samp.exe", Form1.server + " buraya ip");
https://www.upload.ee/files/12841131/CSharp_SAMP_Client-master.rar.html

İyi kullanımlar.
Son düzenlenme: 04 Şubat 2021, 23:03:36 $moked

kumite

Alıntı yapılan: $moked - 04 Şubat 2021, 22:24:03
Merhabalar, elinize sağlık. Fakat başlat'a tıkladığımızda sunucu ile bağlantı kurmuyordu ve bir çok yerde kodlarda hata alıyordum. Sonrasında düzenleyip editledim, anti hile gibi bir şey eklemişsiniz fakat sadece yazıdan ibaret ne yazık ki. Daha gelişmiş clientler bekliyoruz.  :helal:  :helal:

Ben kodları incelediğimde hata almıştım, fakat düzelttim. İyi kullanımlar tekrardan.

İyi kullanımlar.
helal adamsin devam boyle
Son düzenlenme: 04 Şubat 2021, 22:58:16 dreamer

codetutcode

Alıntı yapılan: $moked - 04 Şubat 2021, 22:24:03
Merhabalar, elinize sağlık. Fakat başlata tıkladığımızda sunucu ile bağlantı kurmuyordu ve bir çok yerde kodlarda hata alıyordum. Sonrasında düzenleyip editledim, anti hile gibi bir şey eklemişsiniz fakat sadece yazıdan ibaret ne yazık ki. Daha gelişmiş clientler bekliyoruz.  :helal:  :helal:
Fakat tasarımsal olarak güzel bir client, aşırı derece beğendim.

İyi kullanımlar.

Evet, evet zaten konuda belirttim "ufak çaplı" olarak ve geliştirmek isteyenler için kaynakta sundum. :)
Ayrıca herhangi bir samp sunucusunda oynamadığım için sunucu alanını boş bıraktım, onun haricinde anti hile kısmı proccess name'den çekiyor, daha da geliştirilebilir.

Alperen18

Paylaşım için teşekkür ederiz

ByHgGlryz

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

MehmetDmr

Eline sağlık dostum başlangıç kiti olarak bir çok kişinin işine yarayacağına eminim.
Projeni indirip göz atma imkanım oldu ben bir hata ile karşılaşmadım.

berfaytunga

Merhabalar öncelikle çok başarılı bir çalışma, @codeofpunk client background boyutları kaçtır acaba ?

codetutcode

Teşekkürler. Boyutları 730x320 px

SadeceDarly

İnceleme vaktim olmadı fakat yorumlardan anladığım başarılı bir başlangıç kiti olmuş. Başarılar diliyorum.

kaan.

İyi günler, size ulaşa bileceğim ilteişim adresiniz var mı?

Efsun

Batu abım yapıyorsun bu sporuu.

codetutcode

Alıntı yapılan: kaan. - 26 Şubat 2021, 16:13:50
İyi günler, size ulaşa bileceğim ilteişim adresiniz var mı?

Selamlar, Discord üzerinden: Batuhan#6214

Amper

Standart C# kodu bu şekilde olmaz ve olmamalı. İnternet üzerinde C# Boilerplate örneklerine bakıldığında bile 1 haftalık bir C# geliştircisinin bu kodların saçmalık ötesi olduğunu anlaması olası. Daha önce bu tarz açılan "client başlangıç seti! sa-mp server client!" gibi konulara da onlarca defa yazdım.

Genel olarak programlama alanında başarınız vardır. Profesyonel(bu işten para kazanıyorsunuzdur) olarak bu işi yapıyorsunuzdur bu çok fazla ilgilendiğim bir durum değil. Fakat bu tarz bir başlangıç kitinin doğru olmadığını size %100 bir şekilde söyleyebilirim hatta buram buram amatörlük kokuyor. Üzgünüm fakat bu forum içerisinde bir şeyler öğrenmeye hevesli çok insan var ve bu tarz amatörce işler ile insanların da sizin yolunuzdan ilerlemesini sağlıyorsunuz, yapmayın.

Söylediklerimle birlikte umarım bir şeyler değişir.