GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Call of Duty: San Andreas

Başlatan Call of Duty San Andreas, 27 Ocak 2021, 01:28:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Call of Duty San Andreas

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 06 Şubat 2021, 17:47:08
Başarılar , çok ilgi çekiçi gözüküyor. Şahsen ben tanıtım'a vuruldum. Base ve mekanikler mükemmel. Başarılar dostum :helal: :serefe:
Alıntı yapılan: muhlyzofficial - 06 Şubat 2021, 13:12:58
Başarılar diliyorum. Türklere COD sunucusu gerekmekteydi, getirmeniz güzel bir fikir.
Alıntı yapılan: Katya - 06 Şubat 2021, 11:43:19
Başarılar dostum, farklı bir tarz olmuş hoş görünüyor.
Alıntı yapılan: Shooter - 06 Şubat 2021, 10:15:26
Bir aralar World War TR vardı onu çok oynardım ama kapanmıştı. Aynı konseptte bir sunucu daha görmek süper oldu. O sunucuyu da Call of Duty karakter skinleriyle (Price, Soap, Woods vs. ile) oynardım, sizin sunucunun ismininin Call of Duty olması da çok manidar geldi. :) Başarılar dilerim.
Alıntı yapılan: Kaizenn - 06 Şubat 2021, 05:54:58
Başarılar türkler tarafından olması beni gururlandırıyor yanınızdayız.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler :helal:

weoji

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 27 Ocak 2021, 02:11:12
Öncelikle tanıtım çok eksik ayrıca discord harici bir link yok yani tanıtım kurallarına aykırı bir şekilde açılmış bir konu onun dışında discord'a girdiğimizde botlar ile karşılaşıyoruz yani discord'a token basmışlar galiba üstelik kendilerine özgün bir çalışmada değil yani kısacası dışardan bakılırsa tutmaz.
Bilader bir eleştirme nereye baksam olumsuz eleştirilerde bulunuyorsun senin yaptığın sunucular berbat rezalet sana eleştiri yapılırsa kuduran bir adamsın sana yapılmasını istemediğin şeyleri eleştirme.

((Bu arada gerçekten çok güzel bir proje olacak gibi, sabırsızlıkla bekliyorum))
Son düzenlenme: 07 Şubat 2021, 20:44:37 Alp. Sebep: üslup düzeni

Cowingwa

Öncelikle tanıtım çok eksik ayrıca discord harici bir link yok yani tanıtım kurallarına aykırı bir şekilde açılmış bir konu onun dışında discord'a girdiğimizde botlar ile karşılaşıyoruz yani discord'a token basmışlar galiba üstelik kendilerine özgün bir çalışmada değil yani kısacası dışardan bakılırsa tutmaz.

Bunu 10 tane sunucu açıp kapatan birisi mi söylüyor? Komik. Projeleri çok güzel proje diyorsan ki kötü, buyur sen yapda görelim nasıl yapacaksın. Başarılar dilerim bu arada destekliyorum, umarım tutar.

sharax

Tutmaz diyenler çekemiyor galiba,başarılar gelip oynayacağım sunuculardan.

Ccalaka

Bol bol WW3TR sunucusunda oynayan biri ve admini olarak çok sevindim.Sonunda tekrardan bir TDM sunucusu geldi.Umarım tutar, kesinlikle uğrayacağım :)

alamora

Sen en güzelini hak ediyorsun CoD SanAndreas... :heart:

dillimore founder.

kaan.

Call of Duty San Andreas

Alıntı yapılan: kaan. - 11 Şubat 2021, 01:51:56
Proje iptal mi?
Hayır
Alıntı yapılan: alamora - 10 Şubat 2021, 21:34:07
Sen en güzelini hak ediyorsun CoD SanAndreas... :heart:
Alıntı yapılan: Ccalaka - 10 Şubat 2021, 12:04:04
Bol bol WW3TR sunucusunda oynayan biri ve admini olarak çok sevindim.Sonunda tekrardan bir TDM sunucusu geldi.Umarım tutar, kesinlikle uğrayacağım :)
Alıntı yapılan: sharax - 08 Şubat 2021, 20:04:57
Tutmaz diyenler çekemiyor galiba,başarılar gelip oynayacağım sunuculardan.
Alıntı yapılan: Cowingwa - 07 Şubat 2021, 21:39:16

Bunu 10 tane sunucu açıp kapatan birisi mi söylüyor? Komik. Projeleri çok güzel proje diyorsan ki kötü, buyur sen yapda görelim nasıl yapacaksın. Başarılar dilerim bu arada destekliyorum, umarım tutar.
Alıntı yapılan: wouldyoulikesomecoffe - 07 Şubat 2021, 10:37:29
Bilader bir eleştirme nereye baksam olumsuz eleştirilerde bulunuyorsun senin yaptığın sunucular berbat rezalet sana eleştiri yapılırsa kuduran bir adamsın sana yapılmasını istemediğin şeyleri eleştirme.

((Bu arada gerçekten çok güzel bir proje olacak gibi, sabırsızlıkla bekliyorum))

Teşekkürler yorumlar için

Call of Duty San Andreas

Sunucumuz aktif - 45.145.227.10:7777

ozkleiNN

En yakın zamanda sunucunuza uğrayacağım, başarılar, umarım kalıcılaşırsınız..
Son düzenlenme: 27 Şubat 2021, 20:37:23 ozkleiNN

Ccalaka

Gerçekten hayal kırıklığı. Chat sistemi o kadar saçma ki sadece yanınızdakiler duyabiliyor ve oyun bunu size söylemiyor .Yani yeni gelen birisi "sa" yazsa kimse cevap vermeyince "bune kimse konusmuyo,muhabbet yok" diyerek çıkabilir. Global sohbet yok yani.Birde ben bu elestiriyi yapınca discord kanalından banladılar gerçekten komik.Böyle her eleştiri yapanı banlayacaksanız durum vahim.

Call of Duty San Andreas

Alıntı yapılan: Ccalaka - 28 Şubat 2021, 18:21:52
Gerçekten hayal kırıklığı. Chat sistemi o kadar saçma ki sadece yanınızdakiler duyabiliyor ve oyun bunu size söylemiyor .Yani yeni gelen birisi "sa" yazsa kimse cevap vermeyince "bune kimse konusmuyo,muhabbet yok" diyerek çıkabilir. Global sohbet yok yani.Birde ben bu elestiriyi yapınca discord kanalından banladılar gerçekten komik.Böyle her eleştiri yapanı banlayacaksanız durum vahim.

Genel sohbet üzerinden: "Ben burada artık oynamıyacağım, chat sistemi çok saçma olmuş, gelecek kişiler de oynamaz." tarzında bir yorum yaptığın için yasaklandın. Yaptığın eleştiri yeri yanlış ve yaptığın eleştiri sunucuyu kötülüyor. Oyunda genel chat'i kapatmamızın sebebi, herkes birbirini şikayet ediyor ve küfürlerin önüne geçilmiyor.

Ccalaka

Alıntı yapılan: Call of Duty San Andreas - 28 Şubat 2021, 20:23:55
Alıntı yapılan: Ccalaka - 28 Şubat 2021, 18:21:52

Genel sohbet üzerinden: "Ben burada artık oynamıyacağım, chat sistemi çok saçma olmuş, gelecek kişiler de oynamaz." tarzında bir yorum yaptığın için yasaklandın. Yaptığın eleştiri yeri yanlış ve yaptığın eleştiri sunucuyu kötülüyor. Oyunda genel chat'i kapatmamızın sebebi, herkes birbirini şikayet ediyor ve küfürlerin önüne geçilmiyor.
Bu bütün tdm sunucularında olan birşey , küfür edene mute atarsın yada uyarıp geçersin bu kadar basit.Gidip genel chati kapatmazsın.Adminler biraz ilgilense , genel chati kapatmaya gerek kalınmaz belki.

Razor02

Sunucu pasif kaldığı için konu kilitlenmiştir. Yanlış olduğunu düşündüğünüz bir şey varsa moderatörler ile iletişime geçin.