GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

K/A - BETA ROLEPLAY PROJE İS BACK

Başlatan Belkide Gameover, 01 Mart 2021, 17:20:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Hakkımızda

2019 yılında Roleplay temeline atılarak ilk projemizi başlatmıştık ancak bazı durumlardan dolayı kapatma kararı aldık, belli başlı tutan Roleplay sunucuları var bizde pek piyasada olmayan DeathMatch sunucusu açmak istedik, sizlere daha iyi hizmet ve oyun zevki yaşatabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz sizinde bu serüvende olmanızı istiyoruz.

Hedeflerimiz

• Bir DeathMatch sunucusu olsak da bunun oyun olduğunu hatırlatmak isterim, gerçek hayatta insanların sıkılıp bunaldığı keyif alabileceği, Aim'ini gelişterebileceği, vakit öldürme yeri olduğunu hatırlatmak isterim, insanlara bunu anlatıp hatırlatmak keyifli vakit geçirebileceği bir yer sağlamak.

• Oyun içi aktif kadromuzla yapılan ihlallere müdahale etmek.

• Adaletli bir sunucu ortamı kurmak, oyuncularımız ile sürekli iletişim halinde olup oyuncuların isteği üzerine ilerlemesini sağlamak.

Sunucu Bilgileri

Sunucu IP; 80.93.220.72:7777

Bizim bir eğlence platformu olduğumuzu hatırlatmak isterim tekrardan, SA:MP platformunda insanları kaybetmek, boş yere kavga etmek, kalp kırmak, bunlar gibi olumsuz davranışlar yapmak dışında eğlenmek daha doğru.

Son düzenlenme: 02 Mart 2021, 11:42:43 Belkide Gameover
bloodsucker

Destan

Tanıtım biraz eksik gibi gelsede .. başarılar dilerim :)

Efsun

Tasarım çalın tı sanki bir MTA sunucusunda vardı.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Destan - 01 Mart 2021, 17:30:48
Tanıtım biraz eksik gibi gelsede .. başarılar dilerim :)

Yorumunuz için teşekkürler, tanıtım gün geçtikce güzelleşecektir.

Alıntı yapılan: Efsun - 01 Mart 2021, 17:55:33

Tasarım yasin Deasn tarafından yapıldı, yorum için teşekkürler iyi forumlar dilerim. :)

bloodsucker

Sulozzy

Tasarımı deasn yaptıysa tamamdır o tasarımdan korkun kardeşim :)

Juatakax

Niye bu kadar rezil bir tasarım ve bozuk Türkçe yani gittikçe daha kötüye gidiyor samp aleminin çocukları.

Bilinmeyen Bey

Eamon

Slogan bir yerden tanıdık geldi.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Alien

Tasarıma umarım para vermemişsindir. Onun dışında başarılar.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Sulozzy - 01 Mart 2021, 20:22:59

Yorumunuz için ve eleştiri için teşekkürler, öncelikle dini değerlere küfür eden birisi söylüyorsa bunu korkmam :)

Alıntı yapılan: Juatakax - 02 Mart 2021, 00:01:04
Niye bu kadar rezil bir tasarım ve bozuk Türkçe yani gittikçe daha kötüye gidiyor samp aleminin çocukları.

Tasarım yönetim tarafından kötü olarak görülmedi o yüzden seçildi yorum için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 02 Mart 2021, 02:10:01
Başarılar :helal:

Teşekkürler :)

Alıntı yapılan: Eamon - 02 Mart 2021, 04:05:30

Slogan hiç bir yerden alınmadı, tamemen fikirlerimizce yazdık, yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Redd - 02 Mart 2021, 10:34:01

Tasarımlarımız yönetim ekibi tarafından yapılmıştır yorumunuz için teşekkürler. :)

bloodsucker

yasinthegod

Alıntı yapılan: Efsun - 01 Mart 2021, 17:55:33
Arkadaşımın verdiği psd dosyası, sadece 2-3 kısmını editledim. Kullanmamı uygun gördü, kullandım. Arkadaşım verdi yaniii :)

Alıntı yapılan: Juatakax - 02 Mart 2021, 00:01:04
Bana burda caz yapma, kendin daha türkçe bilmiyorsun, kolaysa git kendin yaz güzel kardeşim. Kaybol tanıtımdan.

Alıntı yapılan: Redd - 02 Mart 2021, 10:34:01
Yönetim ekibi (ben) tarafından yapıldı, gerçi ben yapmadım tamamını. Sadece arkadaşımın verdiği psd dosyası, sunucuları kapanınca bana verdi. Kullan diye, yazı fontları bana ait, arka plandada oynama yaptım. Gözle görülebilir mi bilmem, yorumun için teşekkürler. :)

Alıntı yapılan: Eamon - 02 Mart 2021, 04:05:30
Kendimiz yazdık.

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 02 Mart 2021, 02:10:01
Başarılar :helal:
Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Sulozzy - 01 Mart 2021, 20:22:59
Web Developerim diye geziniyorsun, ortada allaha-peygambere sövüyorsun, tasarım gayet iyi. Daha iyisini senden beklerim suloozcyim :)
Son düzenlenme: 02 Mart 2021, 11:07:17 Shade Sebep: Flood İleti
haaaaaaay

yasinthegod

Yorum atan DEĞERLİ kişilere teşekkür ederiz.

Chaos Roleplay - Yönetim Ekibi

haaaaaaay

Belkide Gameover

Yasin bilmediği halde yanlışlıkla alt alta yorum atıldı, Gerekli bir yetkili yorumları silerse mutlu olurum(z). :)

Gerekli uyarılar yapıldı.

bloodsucker

nikobernoo

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 02 Mart 2021, 10:58:10
Yasin bilmediği halde yanlışlıkla alt alta yorum atıldı, Gerekli bir yetkili yorumları silerse mutlu olurum(z). :)

Gerekli uyarılar yapıldı.
Bence sorun o değil, sorun senin yetkilinin sana sormadan iş yapması ayrıca, gelip burda eleştiri yapan insanlara verdiği tepkiler. Bence 2 defa düşün.

Belkide Gameover

Herkes Beta Roleplay açılsın diye discord'dan yazdığı için herkesin beklediği için projeyi geri açacağız bu yeni konudan k/a

bloodsucker