GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vista Roleplay - "www.vista-roleplay.com" [#EYLÜL]

Başlatan Goddew, 27 Şubat 2021, 19:44:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

Alıntı yapılan: RaideNN - 28 Şubat 2021, 17:19:05
Öncelikle başarılar dilerim kardeşim bu samp da sunucum tutması biraz zor istediğin kadar iyi mod yap bizim oyuncularımızda bir algı var çünkü bu tanıtım konusuna sonra dan kötülemek isteyenler falan filan eleştiri yapmayı bilmeyi insanlarla dolu bu piyasada tekrardan soyleyim sunucunu bitirmek için elinden geleni yapacaklardır sunucu açıldığı zaman ( 60-70 ) ile açılacağını ön görüyorum eğer ki başarı istiyorsan ciddi paralar dökmen veyahut eskiden olan  bir sunucu ismi kullanıp yüksek sayılar da dolaşırsın diye tahmin ediyorum bunu isteyen eleştiri veya öneri olarak görebilirsin @Goddew açmak için acele etme kanka tekrardan başarılar dilerim piyasadan elimi ayağımı çektim söyleyeceklerim bu kadar.

Sunucu açılışından önce forum adresimizi ayarlıyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz sunucu açılışı için daha erken acele konusuna gelirsek her şey zamanı gelince teker teker açılacak, en az eksikle en uygun zamanda açmayı plan ediyoruz teşekkürler.

Readew

Vista Roleplay ekibinde bulunmaktan büyük gurur duyuyorum, nice senelerimiz olacağına şüphemiz yok.
Son düzenlenme: 28 Şubat 2021, 20:27:47 Readew
Gözlerimin altındaki torbalar GUCCİ :*

Readew

Vista Roleplay ekibinde bulunmaktan büyük gurur duyuyorum, nice senelerimiz olacağına şüphemiz yok. (bug nedeniyle iki kez gönderdi.)

Gözlerimin altındaki torbalar GUCCİ :*

TAKTAK26

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Sulozzy

Goddew

Alıntı yapılan: Readew - 28 Şubat 2021, 20:19:12
Vista Roleplay ekibinde bulunmaktan büyük gurur duyuyorum, nice senelerimiz olacağına şüphemiz yok.

Alıntı yapılan: TyroN - 28 Şubat 2021, 20:40:22
Başarılar dostum. :)
Alıntı yapılan: Sulozzy - 01 Mart 2021, 00:18:00
Başarılar

Teşekkürler arkadaşlar.

Goddew

Merhabalar, sayın GTAMULTI üyeleri 02.03.2021(SALI) yani bu gün Vista Roleplay teamspeak3 adresimiz duyurulacaktır, ayrıca yarın ekip başvurularımızın aktif hale geleceğini bildirmek isterim, sizde bizlerle birlikte işbirliği yapabilirsiniz.

Teamspeak3 sunucu adresimiz discord sunucumuz ile eşzamanlı olarak GTAMULTI.COM'da duyurulacaktır. Takipte kalın, hoşçakalın!

Discord: Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayın.

Goddew

An itibari ile TS3 adresimiz aktif, sizde katılarak sohbet edebilirsiniz.

TS3 IP: ts3.vista-roleplay.com veya 213.226.119.226 ile giriş yapabilirsiniz.

Bize uygun ts3 sürümünüz yoksa indirebilirsiniz:

https://mega.nz/file/ZeI3HIzK#AIeFWMxPAGC6-NGUVR_iotnbmbcsEAcChQRuILkmlC4

> Herkese iyi akşamlar!

Furkanulas

Yapabileceğine inanıyorum başarılar!

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

sharax

Kişi beni dün arkadaş ekledi vista discorduna girip neden çıktı dedi bakıp çıktım dedi ve beni engelledi :/

ayazcik

Alıntı yapılan: #SHARAX - 02 Mart 2021, 19:38:42

Kişi beni dün arkadaş ekledi vista discorduna girip neden çıktı dedi bakıp çıktım dedi ve beni engelledi :/
boş atıosun atma

Goddew

Yorumları amacı dışında kullanmayalım.

@Furkanulas yorumun için teşekkürler.

Murat Budak

Murat Budak
Geliştirici

📧 murat.budak@buildsoftware.info
📞 +90 531 023 72 34

Sawyer

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.