GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2026, 06:18:49

K/A

Başlatan Belkide Gameover, 03 Mart 2021, 19:56:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Efsun

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 05 Mart 2021, 13:17:04
Eleştiri ve yorumlar için teşekkürler, belli başlı yüksek oyunculu sunucular var ancak biliyorsunuz ki şuanki medium sunuculara bakılırsa DM - Haksızlık hepsi bulunmakta.

Bizim sunucumuzda bunları ortadan kaldırıp, Yenilikci sistemler ile oyuncularımıza güzel oyun rol zevki yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz, iyi forumlar.

Ehe rpg ile millete vurman nasi ama??

Belkide Gameover

Yorum ve eleştiriler için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Efsun - 05 Mart 2021, 15:18:17
Eleştiri ve yorumlar için teşekkürler, belli başlı yüksek oyunculu sunucular var ancak biliyorsunuz ki şuanki medium sunuculara bakılırsa DM - Haksızlık hepsi bulunmakta.

Bizim sunucumuzda bunları ortadan kaldırıp, Yenilikci sistemler ile oyuncularımıza güzel oyun rol zevki yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz, iyi forumlar.

Sunucunun kapandığı sıra böyle birşey vardı o zaman sunucunun kapatmanın sonlarına gelip iki üc gün sonra kapanmıştı, böyle olayları gerimizde bırakıp yeni bir sayfa açarak başlıyoruz,

Alıntı yapılan: Phundtz - 05 Mart 2021, 15:33:58
Kavgaya gerek yok, fakat sizin yapmadığınız modu biz geliştiriyoruz bizim sıfır modumuz demeniz biraz garip. Başarılar dilemek isterdim fakat..

Modun kayıt sistemi alt yapı olarak kullanıldı geliştirmeler yapıldı, detaylı bilgi için discord sunucumuzdan güncelleme notlarını takip edebilirsiniz.

bloodsucker

OnlySimon

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 05 Mart 2021, 16:54:34
Yorum ve eleştiriler için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Efsun - 05 Mart 2021, 15:18:17

Sunucunun kapandığı sıra böyle birşey vardı o zaman sunucunun kapatmanın sonlarına gelip iki üc gün sonra kapanmıştı, böyle olayları gerimizde bırakıp yeni bir sayfa açarak başlıyoruz,

Alıntı yapılan: Phundtz - 05 Mart 2021, 15:33:58
Kavgaya gerek yok, fakat sizin yapmadığınız modu biz geliştiriyoruz bizim sıfır modumuz demeniz biraz garip. Başarılar dilemek isterdim fakat..

Modun kayıt sistemi alt yapı olarak kullanıldı geliştirmeler yapıldı, detaylı bilgi için discord sunucumuzdan güncelleme notlarını takip edebilirsiniz.

ıNIGASNGFNSUIGFSAMIOGFSUINGFUIGFA, lütfen şu satmaya çalıştığın modu sıfırdan olduğunu söyleyip onunla sunucu açmaya kalma, Unique modu olmasına kimse sinirlenmeyecek, sadece o modu sıfırdan yaptık diye dolaşıyorsun. Sunucuya girip içerisinde ki tüm sistemlerin birebir aynı olduğunun kanıtları elimde var, alıntı bir mod desen en azından dürüstler diyip bir kitle saygı duyabilecek. Yine de başarılar.

kyegun8774

Öncelikle başarılar, dürüst olmak gerekirse Idlewood temasını fazla beğenemedim gereksiz FPS düşüşüne zemin çıkarabilir. Onun dışında kolluk kuvvetleri biriminin maplerine önem verilmiş, sistemleri merakla bekliyorum.

-

Belkide Gameover

Yorum eleştiri için teşekkürler.

Maplerde FPS düşme problemini ortadan kaldırdık yorumunuz için tekrar teşekkürler, iyi forumlar.

bloodsucker

Sodyum

Hemen hemen her sunucudaki mapler var, farklı bir map gördüğümü düşünüyorum. Beta Roleplay adını çok duydum, sürekli konu açılıp kapanıyor. Umuyorum ki bu sefer başarabilirsiniz, bakalım göreceğiz. Başarılar.

Belkide Gameover

Yeni discord sunucusuna geçmiş bulunmaktayız, discord linki güncellendi.

discord

bloodsucker

kaan.

Sunucuya girer girmez banlamana ne demeli? Korkma Montana yemem.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: kaan. - 11 Mart 2021, 14:49:38

Banlanma sebebin küfür etmen dostum.

bloodsucker

kaan.

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 11 Mart 2021, 15:19:54

Girer girmez nasıl küfür edeyim ki? Daha sohbete bile giremeden banladın.

merddz

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 11 Mart 2021, 15:19:54

ne hikmetse bendede öyle oldu, girdiğim gibi chate bile bakmadım ban yedim.

birazcik pawn birazcik web iste

Alpmg

Bu tarz sunucu tanıtımları görünce diğer yaptığım eleştirilerden utanıyorum doğrusu daha tanıtımına emek vermemiş bir sunucudan pek birşey beklenemez. 🗑️

Red County Roleplay Turkey I Management I

Furkanulas

Bir açılıyor, bir kapanıyor artık karar vermek gerekli bu sunucu kaç kere açıldı onu dahi hatırlamıyorum hatırlamak istemiyorumda fakat iyi bildiğim birşey vardır'ki Sunucu sahibinin kendisini birşey sanması. :maalesef:
Yarın bir gün arşive giderse sakın şaşıp kalmayın.

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Belkide Gameover

Yorum ve eleştiriler için teşekkürler,

Bu konu hakkında açıklama yapmak isterim;
1) merddz - Kaan. banlanma sebebiniz özelden bana küfür etmeniz o ettiğiniz küfürleri discord adresindende edeceğinize adım gibi eminim.

2) Alpmg dostum öncelikle tanıtıma elimden geldiğince emek vermeye çalıştım hala düzenlemeye güzelleştirmeye çalışıyorum.

3) Furkanulas'ın konusuna gelirsek eğer açıkcası evet kapanıp açıldı daha önce sunucu bazı insanların güveni kırıldı ancak kapatmamak adına yeniden açmaya karar verdik kırık kalpleri onarmak adına. :)

Tekrardan herkese iyi forumlar.

bloodsucker

Belkide Gameover

Los Santos'da yeni döneme hazır mısın!

Cumartesi akşamı 20:00'da Beta Roleplay aktif, V1 sürümüyle sizlerle olacağız...

bloodsucker