GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2026, 07:46:42

K/A

Başlatan Belkide Gameover, 03 Mart 2021, 19:56:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

Şimdi ben yavaştan başlıyayım SA:MP platformunda alıntı mod kullanmak bir suç değildir,veya o sunucuyu kötüleyecek bir şey değildir,o mod kullanılsın diye paylaşılıyor,örneğin unique modu montana bey bunu yalanlayıp kendi yazdığını iddia ediyor konuş açık açık kullandım de adam gibi

https://hizliresim.com/jhgyKA deasn denen çocuk 12,13 yaşında bir çocuk

Bunu chatte belirttim ve ban yedim :D

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: #SHARAX - 11 Mart 2021, 22:13:15
Şimdi ben yavaştan başlıyayım SA:MP platformunda alıntı mod kullanmak bir suç değildir,veya o sunucuyu kötüleyecek bir şey değildir,o mod kullanılsın diye paylaşılıyor,örneğin unique modu montana bey bunu yalanlayıp kendi yazdığını iddia ediyor konuş açık açık kullandım de adam gibi

Deasn'e uyarı yapıldı tekrari halinde işlem uygulanır kendisine.

bloodsucker

RaideNN

Alıntı yapılan: #SHARAX - 11 Mart 2021, 22:13:15

Bunu özel mesaj yolu ile bildirsen daha iyi olur bizim kullanıcılarımız hep böyle yapıyor dostum illa tanıtım konusunu atma kötülemek gibi niyetiniz varsa yapmayın gerçekten özel mesaj yolu ile hailesin tekrar söylüyorum sonra yeni açılan sunucular neden tutmuyor yeni açılan sunucular neden birbirine sallıyor apaçık ortada diyecek birşey yok

Belkide Gameover

Los Santos Şehri, Cumartesi akşamı 20:00'da sizi bekliyor..

bloodsucker

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 12 Mart 2021, 13:36:20

Los Santos'un Normal Hali gibi gözüküyor. San Andreas'dakinin Aynısı, pek bir fark görmedim. İyi Forumlar :helal:

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 12 Mart 2021, 14:23:07
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 12 Mart 2021, 13:36:20

Los Santos'un Normal Hali gibi gözüküyor. San Andreas'dakinin Aynısı, pek bir fark görmedim. İyi Forumlar :helal:

Sunucumuzda bulunan map'ler FPS Sıkıntısı yaratmayan Map'ler daha güzelleştiriyoruz Şehiri FPS sıkıntısı yaratmadan yorum ve eleştiri için teşekkürler.

bloodsucker

Razor02

Konudan bağımsız & kışkırtıcı iletiler silinmiş olup gerekli cezalar dağıtılmıştır. Tekrarı halinde daha ağır yaptırımlarla karşılaşacaksınız. İyi forumlar.

Belkide Gameover

Los Santos Şehri'nde yeni dönem başlıyor! Şehir bu akşam 8'de seni bekliyor!

bloodsucker

Sulozzy

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Sulozzy - 13 Mart 2021, 15:41:45
Discorda girer girmez banlamaları komik :)

Dini küfür edenler banlanıyor, senin sebebinde dini küfürden banlanmışsın :)

bloodsucker

Belkide Gameover

bloodsucker

baum224

Anlatmaya gerek yok ne kadar low RP olduğu belli olan bir sunucu bunu kötü eleştiri olarak görücek tabiki @Belkide Gameover

Yarın bazı liste dışı videolar atıcam buglarına dahil çok gelişmemiş bir sunucu.
Son düzenlenme: 14 Mart 2021, 00:52:08 Kenzy144p
to greatest marina reborn

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 14 Mart 2021, 00:34:28

Anlatmaya gerek yok ne kadar low RP olduğu belli olan bir sunucu bunu kötü eleştiri olarak görücek tabiki @Belkide Gameover

Şöyle demek isterim kovalamacada bende vardım, Kiralık aracın ile Polis'e küfür ediyorsun ardından Meslek araclarına kaçıp binip MAADK Meslek araçlarını boş yere kullanıyorsun.

bloodsucker

baum224

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 14 Mart 2021, 00:47:05
Alıntı yapılan: Kenzy144p - 14 Mart 2021, 00:34:28

Şöyle demek isterim kovalamacada bende vardım, Kiralık aracın ile Polis'e küfür ediyorsun ardından Meslek araclarına kaçıp binip MAADK Meslek araçlarını boş yere kullanıyorsun.
Sunucunun ilk gününden SWAT çıkarmazsın... Meslek araçlarına bindiğme dair kanıtın varmı ben orda meslek yapıyordum
Hemde orda ben kaçıyorum başka biri kaçıyor, ne kadar yalancısın be gülüm..
Son düzenlenme: 14 Mart 2021, 01:26:33 Kenzy144p
to greatest marina reborn

caparol

Heves uyandırıcı bir sunucu. Takipte kalacağım, herkesin yorumu kendisine.