GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2026, 09:14:26

K/A

Başlatan Belkide Gameover, 03 Mart 2021, 19:56:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: caparol - 14 Mart 2021, 01:42:24
Heves uyandırıcı bir sunucu. Takipte kalacağım, herkesin yorumu kendisine.

Yorumunuz için teşekkürler, iyi forumlar :)

bloodsucker

Belkide Gameover

Merhaba. Bir haftadır Beta Roleplay platformunda oynayan/bulunan oyuncularımızdan, yeni oyunculara ve rol bilgisi nispeten istediğimiz seviyede olmayan kişilere yardımcı olmaları amacıyla Ekip Başvurularını tekrar aktifleştirdik. Yeni ekip arkadaşlarımız ile birlikte Forum, Discord ve Oyun içerisinden yeni oyunculara yardımcı oluyoruz.

Kendini bu göreve uygun gören isimler aşağıdaki formu doldurarak, başvuru oluşturabilirler. Aktif, bilgili ve insanlarla iletişimi iyi olan kişileri seçmeye özen göstereceğiz. Yeni oyunculara yol gösterirken hem istediğimiz aktiflik seviyesinde olmaya hem de bu işi gerçekten sıkılmadan yapabileceğinize eminseniz başvurabilirsiniz.

İyi Forumlar  :kalp:

https://forms.gle/b1JdVt7Q3AXWFbyt5

bloodsucker

Gaviria

LSPD! Sağ çek ölümcül güç uygulanacak.

Bu megafondan anlayacağımız kadarıyla LSPD üyeleri torpille alınmış, ya da eğitim verilmemiş.

Alien

Hızlı cache indirme aktif edilse iyi olur, çok yavaş indiriyor.

Alperen18

Alıntı yapılan: Gaviria - 14 Mart 2021, 13:16:41

Bu megafondan anlayacağımız kadarıyla LSPD üyeleri torpille alınmış, ya da eğitim verilmemiş.
Sesli güldüm

sharax

Alıntı yapılan: Gaviria - 14 Mart 2021, 13:16:41

Haykırdım

TAKTAK26

Öncelik olarak Coder olabilmek için birinci kural;

- Tony Montana fotoğrafı koymak.

İkincisi kural ise;

- UCP Developer olmak bunun için sadece ucp yapabilmeniz lazım.

Üçüncü kural ise;

- Eleştirilere açık olmayıp sallama yapmak.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

sharax

uwernz

Alıntı yapılan: #SHARAX - 14 Mart 2021, 16:00:20
beta roleplay 1 gün sonra kapandı :D

senin mod galerisinden toplayıp hava attığın sunucuda bi yarım akıllının 40 liraya vip alması sornasında kapandı, cebinde paran olmadığı için.

bu laflarımı aklınıza kazıyın,
1. samp gibi bi platformun geleceği olmayacak, insanların sadece dm ve sobeit yapımcılarının sobeitleriyle başka sunuculara saldırıp hava atması ile devam eden bir platform.
2. sharaxı umursamayın, arkadaş çok zeki değil büyük ihtimalle %70 engelli, olabilir sorun yok.
3. ne kadar emek verirseniz verin samp platformunda hiçbir şekilde ilerleleme kat edemeyeceksiniz, günümüzdeki rinanın çoğu oyuncusu bile bakarsanız hile için giriyor sunucu 1000 kişiyse 600 700 kişisi hile için veya icraat için giriyor, onun dışındaki vice rp ise rinadan sıkılıp gerçekten rol aramak için girenlerin sunucusu ve sizin bu kategoriye girmenize imkan yok çünkü hiçbiriniz(hiçbirimiz) o sunucuların yönetim kadroları kadar pawn bilmiyoruz/bilemeyeceğiz, adamlar okulunu okumuş ne de olsa. nineteen ise zaten 100 kişi çekiyor çok hypelenecek bir sunucu değil açıkçası sunucu tamamen text tabanlı ve hard rp, kendinizi bir tutmayın çünkü yine sıfır oyun modu.

diyeceklerim bu kadar, 2. maddeye dikkat edin gerisi zorda olsa çözülür

Furkanulas

Alıntı yapılan: UwernzTR - 14 Mart 2021, 16:10:32
Alıntı yapılan: #SHARAX - 14 Mart 2021, 16:00:20
beta roleplay 1 gün sonra kapandı :D

senin mod galerisinden toplayıp hava attığın sunucuda bi yarım akıllının 40 liraya vip alması sornasında kapandı, cebinde paran olmadığı için.

bu laflarımı aklınıza kazıyın,
1. samp gibi bi platformun geleceği olmayacak, insanların sadece dm ve sobeit yapımcılarının sobeitleriyle başka sunuculara saldırıp hava atması ile devam eden bir platform.
2. sharaxı umursamayın, arkadaş çok zeki değil büyük ihtimalle %70 engelli, olabilir sorun yok.
3. ne kadar emek verirseniz verin samp platformunda hiçbir şekilde ilerleleme kat edemeyeceksiniz, günümüzdeki rinanın çoğu oyuncusu bile bakarsanız hile için giriyor sunucu 1000 kişiyse 600 700 kişisi hile için veya icraat için giriyor, onun dışındaki vice rp ise rinadan sıkılıp gerçekten rol aramak için girenlerin sunucusu ve sizin bu kategoriye girmenize imkan yok çünkü hiçbiriniz(hiçbirimiz) o sunucuların yönetim kadroları kadar pawn bilmiyoruz/bilemeyeceğiz, adamlar okulunu okumuş ne de olsa. nineteen ise zaten 100 kişi çekiyor çok hypelenecek bir sunucu değil açıkçası sunucu tamamen text tabanlı ve hard rp, kendinizi bir tutmayın çünkü yine sıfır oyun modu.

diyeceklerim bu kadar, 2. maddeye dikkat edin gerisi zorda olsa çözülür

Bütün dediklerine katılıyorum fakat şu konuda değil,
ne kadar emek verirseniz verin samp platformunda hiçbir şekilde ilerleleme kat edemeyeceksiniz Emek başarı demektir unutma.

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Belkide Gameover

SAMP DA SUNUCU ACILMAZ EMEK VERİLMEZ K/A

YAKINDA FİVEM VEYA RAGE MP OYNARIM

bloodsucker

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Belkide Gameover

Bu işi daha iyi yapan adamların sunucularda oynamak daha mantıklı

bloodsucker

Radless

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 14 Mart 2021, 16:58:21
Bu işi daha iyi yapan adamların sunucularda oynamak daha mantıklı

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 11 Mart 2021, 17:40:47
kapatmamak adına yeniden açmaya karar verdi
Emek veren insanları boş vaatler ile kandırıp zamanlarını çalmayın, gerçekten bu oyuncuları önemsiyor iseniz sunucunun kaç çekip çekmediği fark etmeksizin aldığınız eleştirileri/önerileri ciddiye alarak devam etmelisiniz, uzun zamandır konuyu gözlemliyorum bu "Deasn" adlı yetkiliye bir den fazla uyarı da bulundunuz ama ne hikmetse yetkisi durmaya devam etti bu apaçık torpildir eğer cidden yetkililerin ne yaptığını dikkate almıyorsanız oyuncu da çekemezsiniz zaten "Yetkili Kadrosu" bir sunucunun dikkate alması gereken şeylerden 1. si dir, siz yetkili kadrosunu kafasına göre iş yapan insanları alırsanız oyunculara davranışlarından dolayı oyuncu kaybetmeye mahküm olursunuz sonrasında "samp'a emek verilmez" dersiniz, lütfen bunları göz önüne alarak bu sunucu işlerine girin ki oyuncular dan çaldığınız zaman büyük bir kul hakkıdır para verseniz dahi bunu ödeyemezsiniz ha eğer "bu sunucu kapanabilir", "bir süreden sonra pes edebiliriz", "kendimize güvenmiyoruz" diyorsanız bunu başta belirtin ki oyuncular boş yere zamanını vermesin sadece eğlenmek için girsin.

"Life's too short to hold grudges."

Radless

"Life's too short to hold grudges."