GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Satılık değil proje kaldığı yerden devam edecek..

Başlatan Belkide Gameover, 26 Mart 2021, 22:22:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Satılık değil proje kaldığı yerden devam edecek..
Son düzenlenme: 30 Mart 2021, 21:44:47 Belkide Gameover
bloodsucker

Belkide Gameover

Discord adresiyle beraber verilebilir, toplam discord üyesi 170 kişidir.

Günlük 80 90 aktif üye bulunuyor, değişmekte, aktif oyuncu kitlesi vardır.

bloodsucker

merddz

birazcik pawn birazcik web iste

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: merddz - 26 Mart 2021, 22:25:58
Oyun modu sıfırdan size mi ait?

Oyun modunu ben satın aldım aldığım kişi güvenilir tanıyan tanır _Code CnR sahibi, 300 liradan daha pahalı miktara aldım 300 TL'ye bırakıyorum alıcıya SA:MP'ı komple bıraktığım için.

bloodsucker

Efsun

Belkide Gameover

Oyun modu Roleplay'e uygundur, Roleplay DayZ olarak açabilir alıcı arkadaş, Genel olarak Roleplay komutları var /s /me /do gibimsi...

bloodsucker

TAKTAK26

Bak şimdi, ne olacak anlatayım birisi bu oyun modunu Belkide Gameover adlı arkadaştan satın aldıktan sonra Belkide Gameover adlı kişi sattığı kişiyi dolandıracak sonra _Code yani Recep modu paylaşacak bu kadar basit.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Efsun

Alıntı yapılan: TyroN - 27 Mart 2021, 10:00:56
Bak şimdi, ne olacak anlatayım birisi bu oyun modunu Belkide Gameover adlı arkadaştan satın aldıktan sonra Belkide Gameover adlı kişi sattığı kişiyi dolandıracak sonra _Code yani Recep modu paylaşacak bu kadar basit.
Bak şimdi Ahmet abi bende devamını anlatayım ardından Code yani Recep abi paylaştıktan sonra samp sunucular bölümünde Şakşak DayZ Lolipop DayZ hepsini bir arada göreceğiz sonra Recep abi pişman olcak yine mod yapıcak serüven devam edecek.

Rodeiun

Alıntı yapılan: Efsun - 27 Mart 2021, 10:04:11
Alıntı yapılan: TyroN - 27 Mart 2021, 10:00:56
Bak şimdi Ahmet abi bende devamını anlatayım ardından Code yani Recep abi paylaştıktan sonra samp sunucular bölümünde Şakşak DayZ Lolipop DayZ hepsini bir arada göreceğiz sonra Recep abi pişman olcak yine mod yapıcak serüven devam edecek.

dolandıracağına inanıyorsun bunu besbelli söylüyorsun, bide +ref diyorsun :D Yazık ki ne yazık.

-ref kesinlikle önermiyorum.

Alperen18

Kimse cebinden 300 ₺ çıkarıp sana vermez yiğit, Alp'in ödediği sunucu kira bedeli bile o kadar fazla değil. Madem samp platformunu bırakıyorsun modu paylaş bir faydan dokunur en azından...

sharax

Modu satın aldıktan sonra kişiyle ters düşerseniz Mod Galerisi kısmından indirebilirsiniz.

Belkide Gameover

Boş beleş insanlar yine yorum atıp ortalığı kızıştırmaya çalışıyor devam edin komikten ötesiniz samp çocuk coluk doldu Gta 5 Rage:MP oynadığım için bırakıyorum sampı, Recep abinin emek verdiği modu paylaşmıyacağım mod'a bende 300 liradan fazla para vermiştim arada benim paramda var ben bu emeğe karşıda paylaşamam, eğer kesin alıcak insanda 300 lira yoksa az biraz indirebilirim fiyatı..

bloodsucker

Alperen18

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 27 Mart 2021, 14:18:40
Boş beleş insanlar yine yorum atıp ortalığı kızıştırmaya çalışıyor devam edin komikten ötesiniz samp çocuk coluk doldu Gta 5 Rage:MP oynadığım için bırakıyorum sampı, Recep abinin emek verdiği modu paylaşmıyacağım mod'a bende 300 liradan fazla para vermiştim arada benim paramda var ben bu emeğe karşıda paylaşamam, eğer kesin alıcak insanda 300 lira yoksa az biraz indirebilirim fiyatı..
Cümlen yazım yanlışlarıyla dolu ne demek istediğini tam anlayamadım ancak edebiyatını biraz geliştirirsen daha açıklayıcı cümleler kurabilirsin, zamanında yönetim ekibininden 50 ₺ dilenen insandın ne ara 300 ₺ harcar oldun pek inandırıcı değil güvenmeyin.
Son düzenlenme: 27 Mart 2021, 14:50:03 Alperen Olgun

Efsun

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 27 Mart 2021, 14:43:54
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 27 Mart 2021, 14:18:40
Cümlen yazım yanlışlarıyla dolu ne demek istediğini tam anlayamadım ancak edebiyatını biraz geliştirirsen daha açıklayıcı cümleler kurabilirsin, zamanında yönetim ekibininden 50 ₺ dilenen insandın ne ara 300 ₺ harcar oldun pek inandırıcı değil güvenmeyin.
Selam Alperen 300 lira üstünde harcadığı doğru o sıra beraberdik.

Alien

Mod 300TL edecek bir mod değil bana kalırsa, ayrıca forumda biraz gezerseniz neden bu modu bu arkadaştan satın almamanız gerektiğini anlayabilirsiniz.