GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GrayLand Roleplay - Coming Soon!

Başlatan GRoleplay, 08 Şubat 2021, 00:46:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: merddz - 16 Mart 2021, 21:11:34
Başarılı, umarım tutunursunuz.

Teşekkürler. Bir yere tutunmamıza gerek yo düşüşte olan zaten SA-MP, bizde SA-MP'e göre burada duracağız.

Alıntı yapılan: Goddew - 17 Mart 2021, 00:00:40
Başarılar dilerim. :helal:

Teşekkürler.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Radless

Sessizce arka plan da son sürat hız kesmeden web ve oyun modu geliştirmelerine devam ediyoruz, eğer hâlâ bu serüvende yerini almadıysan bir an önce Discord sunucumuza gelerek yerini almayı ve duyurulan güncellemelerden anında haberdar olmayı unutma!

Son düzenlenme: 19 Mart 2021, 20:04:50 Radless
"Life's too short to hold grudges."

Dejawus

:helal:   :helal:

!Cratos

Başarılar diliyorum umarım dilediğiniz gibi ilerler çok güzel yerlere geliceğinize inanıyorum... - Cratos bunu beğendi.

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

DracDonix

Alıntı yapılan: !Cratos - 22 Mart 2021, 12:02:50
Başarılar diliyorum umarım dilediğiniz gibi ilerler çok güzel yerlere geliceğinize inanıyorum... - Cratos bunu beğendi.

Yorum için ekibim adına teşekkürlerimi sunarım. :)

DracDonix

- Forum temasına bir çok geri dönüş aldık. Bu nedenle, TEMA'yı ekip olarak sıfırdan yazma kararı aldık. Bu, bugun alınmış bir karar değildir, o sebepten (ne kadar zaman geçti lan, yuh, oha vb.) düşüncelere kapılmamanızı istiyorum.

- Oyun içerisinden ekran görüntüleri en kısa zamanda paylaşılacaktır.

- Fikir ve önerileriniz bizler için çok değerli. :helal:

Radless

up
Son düzenlenme: 28 Mart 2021, 13:52:06 Radless
"Life's too short to hold grudges."

Levent13

Başarılar @Radless böyle projeyi çok istiyordun umarım başarırsın.

DracDonix

Alıntı yapılan: Levent13 - 24 Mart 2021, 19:28:54
Başarılar @Radless böyle projeyi çok istiyordun umarım başarırsın.

Ekibim adına teşekkür ederim.

Dejawus

Katya

Gaviria

DracDonix

@Eren

Çooook uzun süre sonra bir gireyim dedim ve gözüme çarpan ilk sunucu oldu açıkçası. Güzel, tutacak gibi duruyor. Başarılar dilerim, yolunuz açık olsun.

Tico

sanırım bir kaç aydır aktif olan discord sunucunuz var, bir kaç dakika önce girdim şöyle bir turladım sohbet kanalı dışında aktif tutulan kanal yok, önerim o sohbet kanalını kapatmanız. ikinci önerim forum ve sistemler üzerinden ufak spoiler vererek sistem tanıtımı tarzı bir sohbet odası açıp orada paylaşmanız. bu insanların merakını bir nebze olsa körükler, artı olarak soru-cevap kanalını belli bir müddet açmanızı da öneririm. henüz ortada elle tutulur bir şey yok umarım açıldıktan bir hafta sonra kapanan balon sunucular gibi olmazsınız. başarılar.