GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

bu konu silinecek.

Başlatan Belkide Gameover, 30 Mart 2021, 22:49:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

.
Son düzenlenme: 27 Nisan 2021, 19:02:44 Belkide Gameover
bloodsucker

Belkide Gameover

NOT: Sunucu uzun soluklu olarak açıldı, oyuncularımızın desteği sayesinde büyüyeceğiz. :)

bloodsucker

Vecy

Hayırlı olsun, güzel bir projeye benziyor.

Holmes

Sunucu Tutacak Başarılar dilerim Oynadığım sunucu Best Performans Good job Sunucuda Oynamanızı tavsiye ederim en iyi sunucu olabilir dünyada şuana kadar ❤️

GTA-TR.net | #2026

Belkide Gameover

Yorum ve destekleriniz için teşekkürler. :helal:

NOT: 5 kişi ve üstü gelenlere grup kurulup base yapılacaktır.

bloodsucker

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Sulozzy

Başarılar başarılarının devamı gelmesi dileği ilede...

Be kardeşim aşure oldun artık ya bi bırak git bu platformu bi geliyorsun bi gidiyorsun bi modu alıp kerizlenip satmaya çalışıyorsun, yaptığın aşure tarifini bizimle paylaşmaya ne dersin?

_Code

Alıntı yapılan: Sulozzy - 31 Mart 2021, 00:22:52

Be kardeşim aşure oldun artık ya bi bırak git bu platformu bi geliyorsun bi gidiyorsun bi modu alıp kerizlenip satmaya çalışıyorsun, yaptığın aşure tarifini bizimle paylaşmaya ne dersin?

Neden birine laf atma ihtiyacı duyuyorsunuz?
Daha iyisini yapmadan kimseye laf atma hakkın yok.

Sulozzy

Alıntı yapılan: _Code - 31 Mart 2021, 00:41:19

Görende bizi millete her gün laf atıyor sanıcak öyle bir şey yok hocam arkadaş kelimelerimi ve eleştirisel lafları hak ediyorki sarfediyoruz burada kimseye kin gütmüyoruz, arkadaş artık millet tarafından mimlenmiş kinlenmiş, ne yaptıysa eline yüzüne bulaştırıyor bir kere beta roleplay'de 70 gördü diye bütün sunucuları tutucak diye bir şey yok bütün projeleri fiyesko ve yüz karası, ailesinden para alıp sa-mpa yatırmasına açıyorum :)

_Code

Alıntı yapılan: Sulozzy - 31 Mart 2021, 00:50:44
Alıntı yapılan: _Code - 31 Mart 2021, 00:41:19

Görende bizi millete her gün laf atıyor sanıcak öyle bir şey yok hocam arkadaş kelimelerimi ve eleştirisel lafları hak ediyorki sarfediyoruz burada kimseye kin gütmüyoruz, arkadaş artık millet tarafından mimlenmiş kinlenmiş, ne yaptıysa eline yüzüne bulaştırıyor bir kere beta roleplay'de 70 gördü diye bütün sunucuları tutucak diye bir şey yok bütün projeleri fiyesko ve yüz karası, ailesinden para alıp sa-mpa yatırmasına açıyorum :)

Hocam başarısızlık onun başarısızlığı o da bunun farkındadır. Deniyor çabalıyor en azından. Bu takdir edilesi bir davranış.
Ha bu platform canlı bir platforum değil orası ayrı bir konu fakat çocuk deniyor ve çabalıyor.
Ben de SA-MP'ta ilk sunucularımı açtığımda pek de başarılı değildim bunu inkar etmem açın GTATurk forum archive'i bakın benim sunucularıma. Zamanla çabalayıp geliştim. Beni de senin gibi yapıcı değil yıkıcı eleştiri yapanlar eleştirdi. Öyle insanların %95'i boş toxic insandı. Sen öyle misin bilemem bunu seni tanımıyorum ama yorumlarını okudukça arkadaşa durmadan çamur atıyorsun. Belki o başararısız ama en azından denedi. Sen buna cesaret ettin mi hiç?

Konu'nun SA-MP'de server açmakla alakası yok hayatta böyledir bir şeyi gerçekten istersen ve sabredersen başarırsın.
Son düzenlenme: 31 Mart 2021, 01:08:02 _Code

Alien

Sevdim projeyi, tam destek.

Belkide Gameover

Yorum ve eleştirileriniz için teşekkürler.

bloodsucker

☆☬κɪɴɢ☬☆

Hayiirli olsun ben giirdim servere cok iyimis herkese tavsiye ederim :helal:

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Furkanulas

Bir satılma kararı alıp modun fiyatını 200TL'ye indirip kimse almayınca tekrar aynı sunucu adı altında bir konu açıp "Uzun soluklu bir sunucu" cümlesini kullanmak ne kadar doğrudur bilemedim..

Başarılar...

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Radless

Harbi aşure oldu be kardeşim "SA-MP Platformuna Emek Vermeye Değmez Hebele Hübele", "GTA V FiveM platformuna geçeceğim", "SA-MP'ı bırakacağım" gibisinden elli tane cümle kurdun (isteyen arkadaşın profilinden iletilerine bakabilir) ha bir de "bu sunucu bu sefer kapanmayacak" bunu da 3 kere falan gördüm bir oyuncu olarak bakmaya çalışıyorum ve bu sunucuya emeklerimin verdiğim zamanın çöpe gideceğini bile bile girmek istemem insanlar bir şans tanıdı sen o şansı kendi elinle çöpe attın sizin gibiler yüzünden artık samp kitlesi oynamaktan da zevk alamıyor ve bu aç kapa sunuculardan dolayı kitle düşüyor :@@
Son düzenlenme: 31 Mart 2021, 10:28:08 Radless
"Life's too short to hold grudges."