GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
27 Nisan 2026, 09:47:49

Cyberpunk 2077 - Son Güncelleme

Başlatan laéx, 03 Nisan 2021, 12:08:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laéx

PlayStation 5 oyuncuları, Cyberpunk 2077'nin konsolda çok hatalı olduğunu bildirmişti. Bu gibi bir çok tepki alan CD Projekt, oyunun Playstation 5 versiyonuna yeni bir güncelleme getirdi. Bu güncellemede bir çok hatayı çözdüklerini söylemişlerdi fakat yeni güncellemeden sonra farklı oyun bugları oluşmuş. Oyun açıldıktan bir süre sonra arabaların ve oyunun düzgün yüklenemediği fark edilmiş. Oyunun her gün ertelenmesi oyuncuları zaten hep heyecanlandırıp, sinirlendiriyordu. CD Projekt, hala oyun güncellemelerini yayınlamaya devam etsede çoğu oyuncu oyundan soğumuş ve CD Projekte bir hayli tepkiler gelmiş ve gelmeyede devam ediyor. Acaba The Witcher 3: Wild Hunt oyunundaki başarıyı Cyberpunk 2077'de görebilecek miyiz ?

Son düzenlenme: 03 Nisan 2021, 12:17:40 Volkan

laéx

Konu tasarımında @Impeccable nin konusundan özendim eğer isterse konu tasarımını değiştirebilirim. :helal:

İlk defa bu tarz paylaşım yapıyorum, devam etmeyede düşünüyorum. Hatalı bulduğunuz, değiştirmemi istediğiniz yerleri bana bildirirseniz düzeltirim.
Son düzenlenme: 03 Nisan 2021, 12:18:02 Mellifluous Sebep: Flood iletiler birleştirildi

Mellifluous

Witcher 3 de çok fazla hatası olan bir oyundu yıllar içinde düzelttiler. Şirketin huyu bu herhalde oyunu yarım yamalak çıkarıp 5 yıl içinde düzeltmek. :D

laéx

Alıntı yapılan: Mellifluous - 03 Nisan 2021, 12:19:06
Witcher 3 de çok fazla hatası olan bir oyundu yıllar içinde düzelttiler. Şirketin huyu bu herhalde oyunu yarım yamalak çıkarıp 5 yıl içinde düzeltmek. :D
Bende öyle düşünüyorum, fakat Witcher 3 şuanda sevilen oyunlar arasında. Cyberpunk da 5 yılda düzeltilirse ve GTA 6 çıkarsa o 5 yıl içinde Cyberpunk'ın şansının az olduğunu düşünüyorum.

Mellifluous

Alıntı yapılan: Volkan - 03 Nisan 2021, 12:23:06
Bende öyle düşünüyorum, fakat Witcher 3 şuanda sevilen oyunlar arasında. Cyberpunk da 5 yılda düzeltilirse ve GTA 6 çıkarsa o 5 yıl içinde Cyberpunk'ın şansının az olduğunu düşünüyorum.

Oyun firmaları özellikle Cyberpunk'ın hatalarla çıkıp oyuncular arasındaki sempatisinin nasıl nefrete dönüştüğünden ders almalı. Rockstar tecrübeli bir firma, böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum. GTA 6'yı çıkarttıkları gibi tüm oyun dünyasının ilgi odağı olurlar bence.

laéx

Alıntı yapılan: Mellifluous - 03 Nisan 2021, 12:28:45
Alıntı yapılan: Volkan - 03 Nisan 2021, 12:23:06

Oyun firmaları özellikle Cyberpunk'ın hatalarla çıkıp oyuncular arasındaki sempatisinin nasıl nefrete dönüştüğünden ders almalı. Rockstar tecrübeli bir firma, böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum. GTA 6'yı çıkarttıkları gibi tüm oyun dünyasının ilgi odağı olurlar bence.
Ben Rockstarın oyunlarında rahatsız edecek şekilde hatalar görmedim. Gördüklerimde düzeltildi zaten. Bencede GTA 6 çıkınca oyun piyasası GTA 5 gibi sallanır.

NikolaiS

Witcher 3 ilk çıkarıldığında hatadan geçilemeyen bir oyundu, CD Projek'tin bu hatalardan ders çıkartmasını Cyberbug'da beklerken gittikçe oyunu kötüleştiriyorlar. Başlı başına bir hayal kırıklığı.

laéx

Alıntı yapılan: NikolaiS - 03 Nisan 2021, 13:00:48
Witcher 3 ilk çıkarıldığında hatadan geçilemeyen bir oyundu, CD Projek'tin bu hatalardan ders çıkartmasını Cyberbug'da beklerken gittikçe oyunu kötüleştiriyorlar. Başlı başına bir hayal kırıklığı.
CD Projekt, böyle giderse yeni çıkaracakları oyunlar oynanmayacak dereceye gelecek. Zaten oynanmıyorda.

Leonida

İleride almayı düşündüğüm oyunlardan biri. Yeni çıktığı için hem pahalı hem de birçok bug var ve düzeltiliyor. Bu iki sorun biraz dindiğinde mutlaka alacağım

image

laéx

Alıntı yapılan: lazlow - 03 Nisan 2021, 13:19:14
İleride almayı düşündüğüm oyunlardan biri. Yeni çıktığı için hem pahalı hem de birçok bug var ve düzeltiliyor. Bu iki sorun biraz dindiğinde mutlaka alacağım
Death Stranding ide öneririm, ben PS4 e yeni aldım oynuyorum güzel oyun. PC'ye yeni çıktı Steamdan bakabilirsin.

Steam link: TIKLA

KamilPanpa37

Cyberpunk 2077 normalde dört sene içinde geliştirildi 2020'de tamamlayıp çıkışını gerçekleştirdi,. maalesef 2012'de sadece CGI trailer'i yayınlandı ve o süreçten itibaren şirket tamamen Witcher 3'ü geliştirmeye odaklandı, 2016'de Witcher 3'ün geliştirme sürecini tamamladıktan sonra, şirket 2016'da gerçek anlamda Cyberpunk 2077'e odaklandı, dört senedir üstünde çok yoğun bir şekilde geliştirme sürüci harcasalarda maalesef yenilikçi bir AAA türünde oyun olacağı için, ayrıca yenilikçi bir oyun motoruda geliştirmek zorunda kaldılar Wither 3'de ki oyun motoru Red Engine 3'ü geliştirerek Red Engine 4 oyun motorlarını oluşturdular, 2016'dan 2020'e kadar ki süreçte hem oyun motorunu geliştirme hemde çok yüksek bir AAA kalitesindeki bir oyunu geliştirmek için 4 sene kesinlikte yeterli bir süre değildir, bunu sadece CD Projekt için söylemiyorum Rockstar Games dahi bir çok yüksek bütçeli popüler oyun şirketleri dört senede çok yüksek kalitede AAA bir oyun yapması kesinlikte imkansız. 

Ben Cyberpunk 2077'i başından sonuna kadar ful bitirdim ve yaklaşık 138 saat kadar zaman harcadım oyun bende maalesef ne Gta V ne de RDR2, etkisi bırakamadı hatta CDPR'in kendi oyunu Witcher 3'ün bile oldukça gerisinde, sadece hikaye anlatımı biraz yaklaşabilmiş, karakterler falan witcher serisi kadar cezbedici değil, açık dünyası derseniz oldukça düz ierliyor, Nıght City oldukça boş yapay zeka Npc'ler ile dolu, yapay zeka  çok rahatsız edici derecede kötü, 2077 atmosferi görsel anlamda göz dolduruyor ama fiziksel anlamda Npc'ler çok tepkisiz, optimizasyon oldukça kötü, çöllük boş arazilerde stabil çalışsada, şehirde oyun çok dengesiz çalışıyor Gtx 1660S kartımda bile medium ayarlarda 60 Fps'yi altına çok yerde düşüyor, 28 Gb'lık update'i yaptım ama onun da pek bir etkisini görmedim, yapay zeka hala sıkıntılı bazı düşmanlar olduğu yerde duruyor V'yi gördükleri halde ateş dahi etmiden tepkisiz bir şekilde bakıyor, beni oyunun atmosferinde koparan en büyük hayal kırıklığı oyunun yapay zekası ve yakın dövüş'ün oldukça kötü ve sıradan olması oldu.

Cd Projekt Red'in Cyberpunk 2077'i geliştirmek için en az iki seneye daha ihtiyacı varmış, şirket'in CEO'su ve hissederları resmen şirketin beynini fena yıkamışlar, Cyberpunk 2077 ile beraber CDPR itibarini çok kaybetti, şu saatden sonra 60 Gb'lık patch bile yayınlasalar oyuna bir fayda sağlayacağını sanmıyorum.
Son düzenlenme: 04 Nisan 2021, 01:31:30 KamilPanpa37

laéx

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 03 Nisan 2021, 13:51:23
Cyberpunk 2077 normalde dört sene içinde geliştirildi 2020'de tamamlayıp çıkışını gerçekleştirdi,. maalesef 2012'de sadece CGI trailer'i yayınlandı ve o süreçten itibaren şirket tamamen Witcher 3'ü geliştirmeye odaklandı, 2016'de Witcher 3'ün geliştirme sürecini tamamladıktan sonra, şirket 2016'da gerçek anlamda Cyberpunk 2077'e odaklandı, dört senedir üstünde çok yoğun bir şekilde geliştirme sürüce harcasalarda maalesef yenilikçi bir AAA türünde oyun olacağı için, ayrıca yenilikçi bir oyun motoruda geliştirmek zorunda kaldılar Wither 3'de ki oyun motoru Red Engine 3'ü geliştirerek Red Engine 4 oyun motorlarını oluşturdular, 2016'dan 2020'e kadar ki süreçte hem oyun motorunu geliştirme hemde çok yüksek bir AAA kalitesindeki bir oyunu geliştirmek için 4 sene kesinlikte yeterli bir süre değildir, bunu sadece CD Projekt için söylemiyorum Rockstar Games dahi bir çok yüksek bütçeli popüler oyun şirketleri dört senede çok yüksek kalitede AAA bir oyun yapması kesinlikte imkansız. 

Ben Cyberpunk 2077'i başından sonuna kadar ful bitirdim ve yaklaşık 138 saat kadar zaman harcadım oyun bende maalesef ne Gta V ne de RDR2, etkisi bırakamadı hatta CDPR'in kendi oyunu Witcher 3'ün bile oldukça gerisinde, sadece hikaye anlatımı biraz yaklaşabilmiş, karakterler falan withcer kadar cezbedici değil, açık dünyası derseniz oldukça düz ierliyor, Nıght City oldukça boş yapay zeka Npc'ler ile dolu, yapay zeka  çok rahatsız edici derecede kötü, 2077 atmosferi görsel anlamda göz dolduruyor ama fiziksel anlamda Npc'ler çok tepkisiz, optimizasyon oldukça kötü, çöllük boş arazilerde stabil çalışsada, şehirde oyun çok dengesiz çalışıyor Gtx 1660S kartımda bile medium ayarlarda 60 Fps'yi altına çok yerde düşüyor, 28 Gb'lık update'i yaptım ama onun da pek bir etkisini görmedim, yapay zeka hala sıkıntılı bazı düşmanlar olduğu yerde duruyor V'yi gördükleri halde ateş dahi etmiden tepkisiz bir şekilde bakıyor, beni oyunun atmosferinde koparan en büyük hayal kırıklığı oyunun yapay zekası ve yakın dövüş'ün oldukça kötü ve sıradan olması oldu.

Cd Projekt Red'in Cyberpunk 2077'i geliştirmek için en az iki seneye daha ihtiyacı varmış, şirket'in CEO'su ve hissederları resmen şirketin beynini fena yıkamışlar, Cyberpunk 2077 ile beraber CDPR itibarini çok kaybetti, şu saatden sonra 60 Gb'lık patch bile yayınlasalar oyuna bir fayda sağlayacağını sanmıyorum.
Oyunu yayınlayacakları tarihi vermeyip GTA 6 gibi sessiz kalsalardı, oyun tam bitmiş ve hatasız bir şekilde yayınlansaydı belki oyun güzel bir etki alırdı hata yaptılar maalesef.

Impeccable

Alıntı yapılan: Volkan - 03 Nisan 2021, 14:02:38
Oyunu yayınlayacakları tarihi vermeyip GTA 6 gibi sessiz kalsalardı, oyun tam bitmiş ve hatasız bir şekilde yayınlansaydı belki oyun güzel bir etki alırdı hata yaptılar maalesef.

Kesinlikle, defalarca kez oyunun çıkış tarihi ertelendi, buna rağmen oyun hatalarda dolu bir şekilde piyasaya sürüldü. İnsanlar verdiği paranın hakkını almak istiyor tepkilerinde haklılar.

Oyun çok ilgimi çekmişti ama geri dönüşlerden sonra daha denemeden oyundan soğudum. Yine de indirimlerde almayı düşünüyorum.

Konun güzel olmuş bu arada eline sağlık.:helal:

laéx

Alıntı yapılan: Impeccable - 03 Nisan 2021, 14:14:25
Alıntı yapılan: Volkan - 03 Nisan 2021, 14:02:38

Kesinlikle, defalarca kez oyunun çıkış tarihi ertelendi, buna rağmen oyun hatalarda dolu bir şekilde piyasaya sürüldü. İnsanlar verdiği paranın hakkını almak istiyor tepkilerinde haklılar.

Oyun çok ilgimi çekmişti ama geri dönüşlerden sonra daha denemeden oyundan soğudum. Yine de indirimlerde almayı düşünüyorum.

Konun güzel olmuş bu arada eline sağlık.:helal:
Teşekkür ederim sizin konunuzdan özenerek yapmayı denedim.  :serefe:

Impeccable

Alıntı yapılan: Volkan - 03 Nisan 2021, 14:17:16
Teşekkür ederim sizin konunuzdan özenerek yapmayı denedim.

Aslında tamamen benim fikrim değil GTATürk'de de bu düzende açılıyordu konular.:helal:

Teşekkür ederim yine de dostum.