GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 17:10:33

Merhaba :)

Başlatan [TR]Hitman., 03 Nisan 2021, 15:24:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[TR]Hitman.

Merhaba arkadaşlar :)

Uzun süredir SA:MP mecrasından uzak kaldım.Sebebi iş hayatının ve yeteri kadar zamanımın olmamasından dolayı...
Adım Emre, Ankara'da yaşamaktayım.Bir çoğunuz beni tanır, Advance Gaming kurucusu olarak yıllarca siz değerli oyunculara kaliteli hizmet verme gayretinde bulundum.Bugün burada olmamın bir sebebi DESTAN (Deniz) kardeşimin KaFKeF sunucusuna destek olmaktır.İnşAllah güzel çalışmalara vesile olarak, sunucu kalitesini arttıracağız...

Nostalji içerir :)
Son düzenlenme: 03 Nisan 2021, 15:26:03 [TR]Hitman.
Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet!

☆☬κɪɴɢ☬☆

Oncelikle Merhaba dostum foruma Hos geldin Ben genelikle KaFKeF sunucusunu bazi zamanlarda girerim yani ben KaFKeF uyesiyim
Son düzenlenme: 03 Nisan 2021, 15:32:33 BeT.BeY
pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Bilinmeyen Bey

Hoşgeldin, iyi zaman gecitmen dileğiyle. Ve iyi forumlar :serefe: :elsalla:

[TR]Hitman.

Alıntı yapılan: BeT.BeY - 03 Nisan 2021, 15:30:50
Oncelikle Merhaba dostum foruma Hos geldin Ben genelikle KaFKeF sunucusunu bazi zamanlarda girerim yani ben KaFKeF uyesiyim
Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 03 Nisan 2021, 15:35:10
Hoşgeldin, iyi zaman gecitmen dileğiyle. Ve iyi forumlar :serefe: :elsalla:

Hoş buldum arkadaşlar teşekkür ediyorum :)

maXpoWer

Hoşgeldin samp da eskisi gibi kaliteli ortam bulmak imkansız ama sizin gibiler sayesinde artık olucağını düşünüyorum Advance de çok anım geçti çok güzel günlerdi umarım yine herşey eskisi gibi olur :)

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

[TR]Hitman.

Alıntı yapılan: IceIce - 03 Nisan 2021, 22:49:02
Hoşgeldin samp da eskisi gibi kaliteli ortam bulmak imkansız ama sizin gibiler sayesinde artık olucağını düşünüyorum Advance de çok anım geçti çok güzel günlerdi umarım yine herşey eskisi gibi olur :)

Öncelikle merhaba, hoş buldum :)
 Tamamıyla siz değerli oyuncuların fikirlerini bizlere aktarmasıyla tasarladığımız Advance Online platformunu, yine siz değerli oyuncuların fikirlerini benimseyerek, birbirinden güzel projelerimizi KafKef sunucusunda yaşatacağız.Güzel dilekleriniz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.. :)

Leonida

Merhaba :)

image

sharax

Hoşgeldin

[TR]Hitman.

laéx

Merhaba, iyi vakitler gecirmen dileğiyle  :)  :serefe:

[TR]Hitman.

Alıntı yapılan: Volkan - 04 Nisan 2021, 13:57:54
Merhaba, iyi vakitler gecirmen dileğiyle  :)  :serefe:

Merhaba, teşekkür ederim.İyi forumlar :)

Efsun

[TR]Hitman.

Professional

2012 yılında Destan(Deniz) aracılığıyla tanıştığım ve o seneden itibaren, seninle birlikte, Advance gibi hala hafızalarda yer alan bir oluşumda bulunduğum için mutluyum. SA-MP'ta rekabetin en kızışık olduğu dönemde(2012-2015) bir FREEROAM sunucusu olarak ~200 oyuncu sayısına ulaşmış olmak da gurur vericiydi.

[TR]Hitman.

Alıntı yapılan: Professional - 04 Nisan 2021, 14:21:36
2012 yılında Destan(Deniz) aracılığıyla tanıştığım ve o seneden itibaren, seninle birlikte, Advance gibi hala hafızalarda yer alan bir oluşumda bulunduğum için mutluyum. SA-MP'ta rekabetin en kızışık olduğu dönemde(2012-2015) bir FREEROAM sunucusu olarak ~200 oyuncu sayısına ulaşmış olmak da gurur vericiydi.

Advance Online için gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde emeğini asla görmezden gelmediğim ve her zaman el üstünde tuttuğum saygıdeğer bir kardeşimsin.Allah yolunu açık etsin, yüreği güzel insan... İyi ki tanışmışız, iyi ki hafızalarda güzel yer edinmişiz.Bunun mutluluğu ve gururu bize yeter.. :)