GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF] Northland DayZ - the world is yours videosu yayında!

Başlatan Belkide Gameover, 05 Nisan 2021, 20:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mellifluous

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

24 saat içerisine konunuza Discord haricinde bir web adresi veya sosyal medya ağı ekleyin. Aksi taktirde konu arşive taşınacaktır.

OnlySimon

bum
Son düzenlenme: 26 Nisan 2021, 19:14:50 OnlySimon Sebep: bumcu istedi sır saklıyom

laéx

Elysium

Less

lütfen artık 20 kere sw açtın 2 güne kapadın pawn a dahi hiçbir bilgin yok

df

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Less - 06 Nisan 2021, 22:50:50

Aynen aynen kardeşim aynen öyle.

bloodsucker

Sulozzy

Mübarek nimet-i aşure oldun be yeter, her gün sa-mp'ı bırakıp tekrar gelip sunucu açıyorsun başarı dilemek bizdende, siz ve sizin gibiler yüzünden sunucuları aç kapat yapmaktan kimse bir birine güvenemiyor bir sunucuya emek veremiyorlar, Harcadığın paraya emeğe yazık ve pek emek verdiğini düşünmüyorumda artık bu işlerden elini çek biz ve sa-mp camiasındaki dostlarımızda bıktı. :)

Başarılar.

Belkide Gameover

1.olarak hergün sunucu açıyorsun değil zaten sunucum açık DayZ projemi ilerletiyorum, Roleplay sunucusu 2.Sunucumuz yani 2 tane sunucumuz var anlatabilmişsem artık, bırakmışsındır umarım dine küfür etmeyi?

bloodsucker

Belkide Gameover

bloodsucker

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Mellifluous - 06 Nisan 2021, 14:51:24
Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

24 saat içerisine konunuza Discord haricinde bir web adresi veya sosyal medya ağı ekleyin. Aksi taktirde konu arşive taşınacaktır.

Sunucuya ait Sosyal medya ağı eklendi, İnstagram hesabı aktif!

northlandroleplaygame

bloodsucker

Efsun

Alıntı yapılan: Less - 06 Nisan 2021, 22:50:50
Bruh, sen çok biliyon be daha konulara sf roleplay diye konu açıp kendini komik sanıyon sf kapanıyor sunucu acıyon acılıyor gidip helper oluyon :d

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Gaviria - 07 Nisan 2021, 09:42:45
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 07 Nisan 2021, 00:16:10

Düz slient atarken wallshot? Güzelmiş.

Düz slient atarken değil, duvar arkası deneyip ardından adamın karşısına gelip sağa sola sıkarak slient ile test ettim iki türlü test ettim onun orda wall shot hatasınıda göstermek için. :helal:
Son düzenlenme: 07 Nisan 2021, 10:00:36 Belkide Gameover
bloodsucker

Gaviria

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 07 Nisan 2021, 09:57:32

Düz slient atarken değil, duvar arkası deneyip ardından adamın karşısına gelip sağa sola sıkarak slient ile test ettim iki türlü test ettim onun orda wall shot hatasınıda göstermek için. :helal:
Anladım dostum, deneme şansımız var mı wallshot fix sistemini :)

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Gaviria - 07 Nisan 2021, 11:40:28
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 07 Nisan 2021, 09:57:32

Anladım dostum, deneme şansımız var mı wallshot fix sistemini :)

Oyuncularımızın denemesine gerek yok, zaten hergün yetkili ekibiyle testlere girip testler yapıp denemeler yapıyoruz.

bloodsucker