GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF] Northland DayZ - the world is yours videosu yayında!

Başlatan Belkide Gameover, 05 Nisan 2021, 20:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Crosser

tdk'sı düzgün olmayan adamdan ne beklersin yazık.

Efsun

Alıntı yapılan: Crosser - 07 Nisan 2021, 16:40:25
tdk'sı düzgün olmayan adamdan ne beklersin yazık.
Sobeit kullanan adam dan ne beklersin yazık.

Sulozzy

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 07 Nisan 2021, 00:15:07
1.olarak hergün sunucu açıyorsun değil zaten sunucum açık DayZ projemi ilerletiyorum, Roleplay sunucusu 2.Sunucumuz yani 2 tane sunucumuz var anlatabilmişsem artık, bırakmışsındır umarım dine küfür etmeyi?
Daha kelime haznen konuşma kapasiten yok bir şeyler açıklamaya çalışıyorsun, allaha kim sövüyor ise günahı ve vebali onun boynuna birde şu sanal ortamda allah guardlık yapmayın. :)

Furkanulas

Hahahhha şaka bu değil mi haha-ha şaka değil dimi :(

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Sulozzy

Alıntı yapılan: Furkanulas - 07 Nisan 2021, 18:14:14
Hahahhha şaka bu değil mi haha-ha şaka değil dimi :(
1 nisan ;)

Belkide Gameover

@Sulozzy Web Developer C# Mi? Client yapsana bi forum kur bi ne kadar biliyorsunda konuşuyorsun? bilmediğin şeyleri oraya yazınca birşey farketmiyor hawalı olmuyorsun önemli olan yapabilmek yaptığını insanlara sunmak.

bloodsucker

Alperen18

Zamanında hata yapmış birisini aşağılayarak hatalarını yüzüne vurarak düzgün bir birey haline getiriceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz beyler şahısın sunucusu tutucaksa tutar tutmazsa tutmaz burada ne kadar laf söylesekte bir kaç kelimeyi okuyup bize yanıt veriyor cümlenin tamamını bile okuduğunu sanmıyorum, okuduğunu anlama yeteneği yok şahısta daha da üzerine gitmeye gerek yok yaptığımız tek şey konusunu kötüleyerek gtamulti popüler konular çerçevesine yükseltmek.
Son düzenlenme: 07 Nisan 2021, 19:49:15 Alperen Olgun

TAKTAK26

Belki hatalarının farkındadır seçeneklerini değiştirip düzgün bir şeyler yapmayı planlıyordur fakat böyle sunucu açalım, kapatalım mantığıyla olması biraz zor bir seçenek belirleyin ona göre gidin, başarılar dilerim yolunuz açık olsun.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 07 Nisan 2021, 19:52:57
Belki hatalarının farkındadır seçeneklerini değiştirip düzgün bir şeyler yapmayı planlıyordur fakat böyle sunucu açalım, kapatalım mantığıyla olması biraz zor bir seçenek belirleyin ona göre gidin, başarılar dilerim yolunuz açık olsun.

Yorumunuz için teşekkür ederim, önerilerinizi ben ve yönetim ekibi olarak dikkate alacağız.

bloodsucker

Furkanulas

Sana şans veriyorum. Hadi bakalım bu kadar uğraştın Gameover umarım başarırsın ne diyeyim.

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Sulozzy

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 07 Nisan 2021, 19:26:06
@Sulozzy Web Developer C# Mi? Client yapsana bi forum kur bi ne kadar biliyorsunda konuşuyorsun? bilmediğin şeyleri oraya yazınca birşey farketmiyor hawalı olmuyorsun önemli olan yapabilmek yaptığını insanlara sunmak.
Onuda yaparız paşam bilmediğin şeylere burnunu sokma sadece :)

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Sulozzy - 07 Nisan 2021, 22:18:48
Onuda yaparız paşam bilmediğin şeylere burnunu sokma sadece :)

Yapsana bi süleyman discorda gel yap Developersın ya hani yapta görelim ;)

bloodsucker

Rodeiun

Gaviria

Komik bir olay, bize bir launcher veya tema yap desek yapamazlar ama söze gelince dünyanın bir numaralı yazılımcıları.

Efsun

Alıntı yapılan: Gaviria - 08 Nisan 2021, 09:26:18
Komik bir olay, bize bir launcher veya tema yap desek yapamazlar ama söze gelince dünyanın bir numaralı yazılımcıları.
uuuf bee :d