GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vista Roleplay - "www.vista-roleplay.com" [#EYLÜL]

Başlatan Goddew, 27 Şubat 2021, 19:44:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murat Budak

Dostum ben seni anlıyorum ama yanlış anlama, acıyorum sadece ne yapmak istediğinide biliyorum ben ekibe katılırken zaten forumda teması yapmakta ve tasarımda iyi olmadığımı @Goddew 'e belirtmiştim kendisinin isteği üzeri ekibe girdim ve elimden geldiğince sıfırdan kodladım index ile alakam yok fakat forum teması ve karakter paneli bana aittir yukarıdaki attığın ekran görüntülerine bakarsak Vendetta ve Vice RP'de çaldı o zaman ?? Benim sen ve bu platformda kimsele sorunum yok ama sorun çıkartmak istiyorsanız çıkartabilirsiniz ben hiç bir zaman sizin gibi olmadım olmamda kimseyi durduk yere kötülemedim ve sallamadım ben her zaman ne yaptıysam kendime yaptım bu yaptıklarımdada emeğim var fakat sen emeğimi hiç etmeye çalışıyorsun yazıklar olsun sizin gibi nesile başka diyeceğim bir şey yok elinizden geleni ardınıza koymayın.

Vice RPG

Vendetta RPG

Murat Budak
Geliştirici

📧 murat.budak@buildsoftware.info
📞 +90 531 023 72 34

Juatakax

nikobernoo

Alperen18

Alıntı yapılan: merddz - 09 Nisan 2021, 20:24:09
Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 09 Nisan 2021, 19:21:54
Tekrardan başarılar dilerim fakat keywordlar kısmında neden gta 5, gta 5 fivem gibi içerikler ile karşılaşıyoruz?

Ek olarak; Forum içerisindeki kodların bazılarının alıntı olduğu bariz belli bunu da belirtmek isterim.

Rina Roleplay

Vista Roleplay

Bay Developer adam, Keywords kısmına istediğimiz herşeyi yazabiliriz, bu işin arka tarafı. Neden bu kadar içerlediğinizi anlamış değilim. Forum kısmına gelecek olursak buna iyi bi kahkaha patlatırım. O kanıt olarak attığınız şey sizin forumda, onun forumunda bunun forumunda heryerde var birazcık akıl ve mantık kullanmanızı isterim. Ve karşılaştırmaları düzgün yapmanızı isterim. İyi günler ve forumlar. Sağlıklı günler dilerim.
Yanlış anlamayın konudan bağımsız ve tarafsız olarak yorumumu yapıyorum, eğer rina roleplayin tema kodlarını kullandıysanız ve bu doğruysa rina roleplay telif haklarından dolayı sizlerin adına suç duyurusunda bulunma hakkı var belirtmek istiyorum.

Murat Budak

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 10 Nisan 2021, 15:40:46
Alıntı yapılan: merddz - 09 Nisan 2021, 20:24:09
Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 09 Nisan 2021, 19:21:54
Tekrardan başarılar dilerim fakat keywordlar kısmında neden gta 5, gta 5 fivem gibi içerikler ile karşılaşıyoruz?

Ek olarak; Forum içerisindeki kodların bazılarının alıntı olduğu bariz belli bunu da belirtmek isterim.

Rina Roleplay

Vista Roleplay

Bay Developer adam, Keywords kısmına istediğimiz herşeyi yazabiliriz, bu işin arka tarafı. Neden bu kadar içerlediğinizi anlamış değilim. Forum kısmına gelecek olursak buna iyi bi kahkaha patlatırım. O kanıt olarak attığınız şey sizin forumda, onun forumunda bunun forumunda heryerde var birazcık akıl ve mantık kullanmanızı isterim. Ve karşılaştırmaları düzgün yapmanızı isterim. İyi günler ve forumlar. Sağlıklı günler dilerim.
Yanlış anlamayın konudan bağımsız ve tarafsız olarak yorumumu yapıyorum, eğer rina roleplayin tema kodlarını kullandıysanız ve bu doğruysa rina roleplay telif haklarından dolayı sizlerin adına suç duyurusunda bulunma hakkı var belirtmek istiyorum.
Eğer öyle bir olay gerçekten varsa istedikleri zaman gidip beni şikayet edebilirler :)

Murat Budak
Geliştirici

📧 murat.budak@buildsoftware.info
📞 +90 531 023 72 34

Goddew

Ekip ruhuna sahip Harita Yapımcısı arkadaşlar arıyoruz, ben değil biz olarak çalışabilecek işinde iyi ekip arkadaşları arıyoruz.

Örnek çalışmalarınızı discord sunucumuz üzerinden herhangi bir müsait yetkili arkadaşlara iletebilirsiniz.

Harita Yapımcısı olarak başvuracak tüm arkadaşlar herhangi aktif yetkiliyle iletişim kurup örnek birkaç çalışmalarını atarak Harita Yapımcısı olmak için başvurusunu göndermiş kabul edilir.

Şimdiden ilgi âlaka, sâbrınız için teşekkür ediyoruz, sizler için arı gibi arka planda çalışmalarımıza devam ediyoruz etliye sütlüye karışmadan en değişik ve en kaliteli rol ortamını sunmak için tüm ekip son hız çalışmalarımıza devam ediyoruz, bize güvencini yitirmeyen ve bu yolda bize destek veren & vermeye devam eden herkese ekip adına şükranlarımızı sunarım.  :melek:

Ekip Ilanlar'ı bölümüne açtığımız konumuza gitmek için tıkla!

Goddew

Vista Roleplay V0.0.3 Güncellemesi

Bu güncellemede genel test ve bug fix üzerinde yoğunlaşılmıştır.
Oyun modu sıfırdan tarafımızca geliştirildiği için, temkinli ve sağlıklı bir biçimde ilerleyişimizi sürdürüyoruz.

Alıntı yapılan: V0.0.3 Güncellemesi
Oyuna girince oluşan birkaç bug tespit edilip fixlendi.
Bankacı NPC sistemi kodlandı.
Bekleme sürelerinde oluşan buglar fixlendi.
Gözden kaçmış SQL sorgularındaki hatalar çözüldü.
Oyundan giriş yapıp çıkınca karakter kayması oluşuyordu tespit edilip fixlendi.
Anahtarlarim komutunda oluşan bug SQL optimizasyonu çalışmasında fixlendi.
Adminler için ölen kişilere giden log sisteminde artık kişi kendi kendini öldürdüğünde intihar etmiş olarak görünecek.
Nametag sistemi yapıldı.
Admin komutlarında birkaç gözden kaçan hata düzeltmeleri yapıldı.
Bina sistemi yapıldı.
Birlik sistemindeki oluşan veri sıkıntısı çözüldü & birlik sistemi tek ID'li sisteme geçiş yaptı.
Birlik sistemine yapılan tespit çalışmalarında bulunan tüm buglar fixlendi.
Karakter oluşturma sistemi tamamlandı.
  • Cinsiyet ve ten seçimine göre artık başlangıç kıyafeti verecek.
Artık ten ve cinsiyet seçimine göre başlangıç kıyafeti verecek.
MYSQL'de oluşan Türkçe karakter sorunlarına çözüm üretildi & MD5 şifrelemesi ile artık şifreleriniz güvende olacak.
Karakter bilgilerinizi görebilmeniz için "/karakter" komutu yapıldı.

Güncelleme'den görüntüler.

Sizler için hazırladığımız yukarıdaki görüntülerin yer aldığı kısa video

Discord logosuna tıklayarak discord sunucumuza katılabilirsin!

ajeX

3. Dönem Yetkili ekibi alımlarımız başlamış bulunmakta!

Ekip başvurularımız başlamış bulunmakta, bizim aramızda olma şansını yakalayabilirsiniz!
Başvurular için; www.vista-roleplay.com adresinden;
"Ekip başvurusu" kısmına tıklamanız yeterli.

Son başvuru tarihi; 24.04.2021 Cumartesi | Saat 17:00

Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 15:34:21 ajeX

Less

df

Goddew

Alıntı yapılan: Less - 18 Nisan 2021, 14:15:43
Windows Vista'dan özenilmiş, tutmaz.

Yorum için teşekkürler ancak Vista ismi sizin zannettiğiniz yerden aklımıza gelmedi.. :D

Less

df

jaweed

Alıntı yapılan: Less - 18 Nisan 2021, 21:21:26
Windows vista hmm. Bende XP Service Pack Roleplay aççam
Yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 21:37:23 jaweed

Goddew

Sevgili Vista Roleplay takipçileri;

Discord sunucumuzda duyurduğumuz gibi, web hosting sağlayıcımızı daha iyi bir web hosting sağlayıcısına geçirmiş bulunuyoruz bu nedenle bununla beraber sizlere forumu aktif etmeden önce köklü değişiklikler ile beraber aktif etmek istiyoruz.

Ekip başvurusu linkine ulaşamayanlar için ise aşağıya temel şartlar ile birlikte başvuru linkini bırakıyoruz, linke ulaşamamanızın nedeni ise yakın süre içerisinde çok hoş bir giriş sayfasıyla sizlerle olacak olmamızdır.  :aynen:

Yetkili başvurusuyla ilgili aşağıdaki yönergelerle birlikte linke ulaşabilirsiniz.

> 3.DÖNEM EKIP BAŞVURUSU TEMEL ŞARTLAR
I. Platformda adınızın mimlenmemiş (Karalanmamış) olması gerek.
II. Ekip ruhuna sahip olmanız gerekmekte.
III. Sunucu hakkında giriş seviyesi bilgi sahibi olmanız gerekmekte.

3.Dönem ekip başvurusu formuna ulaşmak için tıkla!

3.Dönem Başvuru Yetkilileri: @ajeX#0773 - @Goddew#7291  - @Murat Budak#7915
Sağlıcakla kalın!

(Discord logosuna tıklayarak sende discord sunucumuza katılabilirsin.)

FrtdnYLDZ