GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

98 Roleplay - Her şeyin eskisi güzeldir!

Başlatan -Sailor, 10 Nisan 2021, 17:00:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Razor02

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

Lütfen 24 saat içinde konunuza bir adet web sitesi veya sosyal medya ağı ekleyin. Aksi taktirde konu kilitlenip arşive taşınacaktır.
Son düzenlenme: 11 Nisan 2021, 01:58:25 Razor02

sharax

Alıntı yapılan: Karaman - 10 Nisan 2021, 18:21:55
Yeter artık kardeşim. Yok 98 Roleplay, yok 77 Roleplay, yok 99 Roleplay. Eninde sonunda bende 31 Roleplay açacağım en son o olacak. Şu sayıları salın artık, kendi özgün isminizi bulun. Hiç bir anlamı yok bizim için bu 98 sayısının. Gelip oynamayacağım bile bu isimden dolayı.  yine de başarılar
konu gene döndü durdu bize geldi bizi bi salın artık

Bilinmeyen Bey

Herşeyin eskisi güzel değildir.

Alıntı yapılan: sixred - 10 Nisan 2021, 17:21:45
Eskiler eskide kaldı, yine de başarılar

Eskiler güzelse, neden gelecekte yaşıyoruz? Neden teknoloji güzel, neyse konu dışı..

Başarılar :helal:

-Sailor

Alıntı yapılan: Razor02 - 11 Nisan 2021, 01:45:39
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

Lütfen 24 saat içinde konunuza bir adet web sitesi veya sosyal medya ağı ekleyin. Aksi taktirde konu kilitlenip arşive taşınacaktır.

Proje haricinde, aynı zamanda tez hazırladığım için çok fazla dikkat edemedik, muhtemelen bu gece içerisinde bir sosyal mecra yayınlamış oluruz..

Alıntı yapılan: sixred - 11 Nisan 2021, 13:00:50
Alıntı yapılan: Karaman - 10 Nisan 2021, 18:21:55
Yeter artık kardeşim. Yok 98 Roleplay, yok 77 Roleplay, yok 99 Roleplay. Eninde sonunda bende 31 Roleplay açacağım en son o olacak. Şu sayıları salın artık, kendi özgün isminizi bulun. Hiç bir anlamı yok bizim için bu 98 sayısının. Gelip oynamayacağım bile bu isimden dolayı.  yine de başarılar
konu gene döndü durdu bize geldi bizi bi salın artık

Oturdukları yerlerden konuşmayı severler küçük çocuklar, dert etme.Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 11 Nisan 2021, 20:07:34
Herşeyin eskisi güzel değildir.

Alıntı yapılan: sixred - 10 Nisan 2021, 17:21:45
Eskiler eskide kaldı, yine de başarılar

Eskiler güzelse, neden gelecekte yaşıyoruz? Neden teknoloji güzel, neyse konu dışı..

Başarılar :helal:
Mazi güzeldir :)

baum224

Umarım tutar, başarılar.

( Konu tasarımı çok güzel olmuş )

to greatest marina reborn

Hata

Sunucu ismine sallayanlar sanırım sözelci :d, başarılar dilerim.

Efsun

Alıntı yapılan: Hata - 13 Nisan 2021, 22:19:14
Sunucu ismine sallayanlar sanırım sözelci :d, başarılar dilerim.
Boşluğuma geldi güldüm :d

Gaviria

İsterse sembollerden oluşturur adam sunucu ismini, buna karışmak size düşmez kardeşim. Başarılar dilerim arkadaşlar.

OnlySimon

Görünüşe göre ekip konusunda biraz hafif kalmışsınız. Etraftan becerikli ve güvendiğin kişilerle daha sağlam bir ekip oluşturabilirsin. Ellerine sağlık başarılar dilerim.

Less

Size sponsor olmak istiyorum bana ulaşır mısınız?
cesego#6100

df

Efsun

Alıntı yapılan: Less - 14 Nisan 2021, 13:49:31
cesego#6100
AAAAAZUREEECİ GELDİ HAAAAANIM 32gb ram azure vds sadeceee mod karşılığı :d

Furkanulas

Alıntı yapılan: Efsun - 14 Nisan 2021, 17:36:08
cesego#6100

JJDİEJSHJEJJDUJDJDJFJİDJC

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Less

Alıntı yapılan: Efsun - 14 Nisan 2021, 17:36:08
cesego#6100
VDS sponsorluğu değil, kendinizi komik sanıp ortamda kendinizi batırmayın

df

LOXED

Mellifluous

Alıntı yapılan: Razor02 - 11 Nisan 2021, 01:45:39

Konuda gerekli düzenlemeler yapılmadığı için arşive taşınmıştır. Tanıtımınızı kurallara uygun hale getirip tekrar konu açabilirsiniz.