GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rise Roleplay - rise-gaming.net [SUNUCU AKTİF]

Başlatan İlker, 10 Nisan 2021, 12:23:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erman

İlker

Utherz

Bir anlık hevesle açılmış, tutmasını sunucu sahibinin bile düşünmediği, developerların hiçbir işe yaramadığı ve büyük ihtimalle 2 haftaya  kadar konuları arşive taşınacak bir sunucu, emek vermeye değeceğini düşünmüyorum.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

İlker

Alıntı yapılan: Utherz - 16 Nisan 2021, 05:48:00
Bir anlık hevesle açılmış, tutmasını sunucu sahibinin bile düşünmediği, developerların hiçbir işe yaramadığı ve büyük ihtimalle 2 haftaya  kadar konuları arşive taşınacak bir sunucu, emek vermeye değeceğini düşünmüyorum.
Berkay developer çok iyidir.
Profesyonel kodlama yapar kendisi.

Efsun

Baktığımda zaten sunucu'da admın olan ve kurucu olan kişiler Rina'da oynuyor Erman Arda gibi...

sharax

Alıntı yapılan: sixred - 12 Nisan 2021, 14:11:49
Başarılar
Başarılar sözümü geri alıyorum, client yapıp insanlara virüs atmaya çalışarak HACKER olamazsınız :)
Sunucu tamamen heveslik bir sunucu ilk başta azure ile açmışlardı sunucuyu :D

Gaviria

Alıntı yapılan: sixred - 16 Nisan 2021, 19:12:56
Alıntı yapılan: sixred - 12 Nisan 2021, 14:11:49
Başarılar
Başarılar sözümü geri alıyorum, client yapıp insanlara virüs atmaya çalışarak HACKER olamazsınız :)
Sunucu tamamen heveslik bir sunucu ilk başta azure ile açmışlardı sunucuyu :D
Clientin kaynak kodlarına erişilmesini diye client şifrelenir, tabii hayatında bir defa bile kodlama bilgisine sahip olamadığın için bilmiyorsun. Çıkan virüsleri aratırsan zaten ne olduğunu rahatlıkla anlayabilirsin. Rina roleplay ve IRP gibi sunucular bu yöntemi kullanmakta.
Son düzenlenme: 17 Nisan 2021, 12:46:08 Mellifluous Sebep: Aşağılayıcı kısım düzenlendi.

Utherz

Alıntı yapılan: İlker - 16 Nisan 2021, 15:00:15

Ben çok iyiyim, profesyonelim diye hiçbir yerde hiçbir şey söylemedim, sadece kendi istediğim her sistemi düzgün şekilde yapabiliyorum dedim. Ama görüyoruz ki sizin developerınız kendi istediği sistemi bırak bugları fixlemeyi bile beceremiyor.
Son düzenlenme: 17 Nisan 2021, 04:13:28 Utherz
Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

zhecknn

Başarılar umarım clientinizi kırdırmazsınız.

It's all over, just silence..

!Uzi

Alıntı yapılan: Efsun - 16 Nisan 2021, 18:57:43
Baktığımda zaten sunucu'da admın olan ve kurucu olan kişiler Rina'da oynuyor Erman Arda gibi...
sen oynamıyon mu asqkm

Alıntı yapılan: Utherz - 17 Nisan 2021, 04:10:48

Ben çok iyiyim, profesyonelim diye hiçbir yerde hiçbir şey söylemedim, sadece kendi istediğim her sistemi düzgün şekilde yapabiliyorum dedim. Ama görüyoruz ki sizin developerınız kendi istediği sistemi bırak bugları fixlemeyi bile beceremiyor.
Alıntı yapılan: Utherz - 17 Nisan 2021, 04:10:48

herkes ilah değil yavaş yavaş öğrenirler.

Efsun

DracDonix

Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direkt olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Düzenleme için 24 saatiniz mevcut.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

TAKTAK26

Değişik fikirleri destekliyorum, başarılar.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Less

df