GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF] Northland DayZ - the world is yours videosu yayında!

Başlatan Belkide Gameover, 05 Nisan 2021, 20:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AdemTR

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 18 Nisan 2021, 23:45:45
Yeni açılıma göre potansiyelimizi beğendim. Bunun bir tesadüf olmadığını kanıtlamalıyız.

kyegun8774

-

Belkide Gameover

bloodsucker

baum224

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 19 Nisan 2021, 18:29:17

Muhtemel bu mesajdan sonra sunucudan ban yiyeceğim fakat

Sunucu hoş güzel ama low pdlerinden dolayı sunucu çekilmez oluyor.

to greatest marina reborn

DracDonix

Sunucuda çok fazla map var. Bir çoğu göz ağrıtıyor ve aşırı gereksiz. Rol fırsatı bulamadım ama PD her roleplayerin göz bebeği olduğundan sağlam kadro kurman gerekmekte.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

ByGoldenPars

Galiba Client sistemi yok, Server'da adil ortam olucağı şüpheli. Hileciler dolu ortam. Servera giriş yaptım sistemler " Rina Roleplay " sistemlerine aşırı benzer kopya diyebilecek kadar. Karalama değil bir öz eleştridir, eleştrilere açık olduğunuz için burada konu açmışsınız saten. Dediğim gibi ek güvenlik önlemler getirerek, kendinize has eklentiler sistemler kullanırsanız iş görebilir belki. Başarılar...

!Uzi

Alıntı yapılan: ByGoldenPars - 19 Nisan 2021, 23:54:32
Galiba Client sistemi yok, Server'da adil ortam olucağı şüpheli. Hileciler dolu ortam. Servera giriş yaptım sistemler " Rina Roleplay " sistemlerine aşırı benzer kopya diyebilecek kadar. Karalama değil bir öz eleştridir, eleştrilere açık olduğunuz için burada konu açmışsınız saten. Dediğim gibi ek güvenlik önlemler getirerek, kendinize has eklentiler sistemler kullanırsanız iş görebilir belki. Başarılar...
Clinet olması hilecilerin önüne geçmez, binlerce client olsa bile hile geçirme yöntemleri var. Her hilede client yapın diyecekseniz bu iş yürümez, Rina Rp'nin sistemlerine benzemesi bir şey ifaede etmez. Her sunucuda aynı sistemleri görebiliriz bu dönemde, hileciler doluysa şikayet edebilirsin basit iş. :helal:

Belkide Gameover

Merhaba eleştiri ve yorumlar için teşekkürler, öncelikle sunucumuzun Beta versiyonunda olduğunu belirtmek isterim, Şuanda elimzide kendi geliştirmiş olduğumuz Anti-Cheat testlerimiz yapılıyor yakın bir süreçte sunucumuza entegre olup tüm hilelere fix getireceğiz. :helal:

Dün akşam saatlerinde sunucu rekorumuzu kırıp Northland Roleplay 63 Aktif oyuncusuyla sizlerleydi.

bloodsucker

diverse

Alıntı yapılan: DracDonix - 19 Nisan 2021, 23:40:36
Sunucuda çok fazla map var. Bir çoğu göz ağrıtıyor ve aşırı gereksiz. Rol fırsatı bulamadım ama PD her roleplayerin göz bebeği olduğundan sağlam kadro kurman gerekmekte.

Ekip sağlam, yanıt atanlarında sunucuya girip "Fuck the PD" dedikten sonra kaçmaya çalışmaları ve OOC Jail ile cezalandırılmaları sonucunda yapılan yorumlar olduklarını düşünüyorum. Haricinde, PD departmanı şikayet bölümü aktif. Kimsenin şuana kadar şikayet açtığını görmedim, rol yapanların Polis Departmanından bir şikayeti olduğunu duymadım. Tarafımca yönetilmekte, bir şikayetiniz bir sorununuz varsa. Discord Ticket, Forum şikayet bölümünü boş yere koymadık. İyi sabahlar, eleştiriler için teşekkürler!

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

sharax

Alıntı yapılan: hexemorling - 20 Nisan 2021, 09:33:07

Ekip sağlam, yanıt atanlarında sunucuya girip "Fuck the PD" dedikten sonra kaçmaya çalışmaları ve OOC Jail ile cezalandırılmaları sonucunda yapılan yorumlar olduklarını düşünüyorum. Haricinde, PD departmanı şikayet bölümü aktif. Kimsenin şuana kadar şikayet açtığını görmedim, rol yapanların Polis Departmanından bir şikayeti olduğunu duymadım. Tarafımca yönetilmekte, bir şikayetiniz bir sorununuz varsa. Discord Ticket, Forum şikayet bölümünü boş yere koymadık. İyi sabahlar, eleştiriler için teşekkürler!
1-Forumunuz varken hala ticketleri discord üzerinden almanızı akıl almıyor.
2-Discord duyurularında ironi amaçlı olsa bile ciddiyetinizi kaybedip lead admin alınır yazmanız komik ama trajikomik
3-Sunucudaki mapler çok göz ağrıtıyor ve olması gerektiğinden çok fazla
4-Bir admin Idlewood'da aktif rol ortamı varken aduty açıp aracını çekip duty kapatıp devam etmişti bu aşırı komikti bu arada
5-Forumda postbitlerinizde sorun var sanırım düzeltin derim
6-Forumdaki postbitlerde rütbe resimlerini keşke postbitin çözünürlüğüne uygun yapsaydınız
7-UCP'niz yok
8-Forumda SSL yok
Son düzenlenme: 22 Nisan 2021, 15:31:10 sixred

SixthGen

Alıntı yapılan: sixred - 21 Nisan 2021, 20:40:03

2-Discord duyurularında ironi amaçlı olsa bile ciddiyetinizi kaybedip lead admin alınır yazmanız komik ama trajikomik
4-Bir admin Idlewood'da aktif rol ortamı varken aduty açıp aracını çekip duty kapatıp devam etmişti bu aşırı komikti bu arada
6-Forumdaki postbitlerde rütbe resimlerini keşke postbitin çözünürlüğüne uygun yapsaydınız
7-UCP'niz yok
8-Forumda SSL yok

Pireyi deve etmenin lüzumu yok bu gibi durumlar yaşanabilir sistemler az olabilir. adam olana /me ve /do komutları yeter bence. Eleştirinin çok ötesine geçiyosunuz gibi geliyor bana

sharax

Alıntı yapılan: SixthGen - 23 Nisan 2021, 01:22:23
Alıntı yapılan: sixred - 21 Nisan 2021, 20:40:03

7-UCP'niz yok
8-Forumda SSL yok

Pireyi deve etmenin lüzumu yok bu gibi durumlar yaşanabilir sistemler az olabilir. adam olana /me ve /do komutları yeter bence. Eleştirinin çok ötesine geçiyosunuz gibi geliyor bana
Sistemler az diye bir şey demedim ama sen bilirsin :)

OnlySimon

Mod üzerinde *Özgün* sayılabilecek değişikliğe gidilebilir, Unique çakması yakasından kurtulmak istiyorsan sistem eklemenin yanı sıra veri bozmayacak sistemleri de değiştirebilirsin, en basit örneklerinden hasar, MDC, birlik sistemi vb. zamanla tüm sistemlere el atar ve Victim modunu Victim yapan etkenleri olumlu yönde değiştirerek daha iyi bir mod kurabilirsin. Birde sunucuyla tamamen olarak benzerliğini bilmiyorum, Rina'da toplam 1-2 saatimi geçirmişimdir, sadece bu kısa süreçten aşırı fazla yazılarına kadar benzerlik fark ettim. Bunlar içinde değişikliğe gidilebilir. Bunun dışında gereksiz sayılabilecek aşırı fazla ve yer kaplayan mapler var, bunların çoğu oylama vb. ile silinebilir. Foruma adım atmayı deneyebilir, birlikleri ve rapor şikayetleri foruma yönlendirip aktif bir forum ortamı kurabilirsiniz.

Birde birlik ödülü gibi bir yöne gidebilirsiniz. Örnek olarak ben bir nakliyat şirketiyim, yaptığım topluluk, faaliyet rollerinde belli bir para kazanacağım, ya da Bahamas'da bir grubuz, yine aynı şekilde herhangi bir illegal eylem, topluluk rolleri gerçekleştirdiğim de abartı olmayacak düzeyde belli bir para kazanacağım. (2000 3000 bkz.)

Son olarak, gerçekten adını bu sunucu aç-kapa durumlarıyla fazlasıyla kirlettin. Sunucu başında herkesin 4-8 level olması da ayrıca dikkati çekiyor, yükseldiğiniz vakit AP gibi etkenlerden uzak durun. İsmini temizlemek için bir fırsat bu. Ayrıca isim konusuna değinmişken hakkımda lütfen yalanlar atma üzülüyorum :(.  Her neyse Hexemorling'e başarılar. İyi yönetiyor.
Son düzenlenme: 23 Nisan 2021, 18:54:48 OnlySimon Sebep: bum

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: OnlySimon - 23 Nisan 2021, 18:53:26
Mod üzerinde *Özgün* sayılabilecek değişikliğe gidilebilir, Unique çakması yakasından kurtulmak istiyorsan sistem eklemenin yanı sıra veri bozmayacak sistemleri de değiştirebilirsin, en basit örneklerinden hasar, MDC, birlik sistemi vb. zamanla tüm sistemlere el atar ve Victim modunu Victim yapan etkenleri olumlu yönde değiştirerek daha iyi bir mod kurabilirsin. Birde sunucuyla tamamen olarak benzerliğini bilmiyorum, Rina'da toplam 1-2 saatimi geçirmişimdir, sadece bu kısa süreçten aşırı fazla yazılarına kadar benzerlik fark ettim. Bunlar içinde değişikliğe gidilebilir. Bunun dışında gereksiz sayılabilecek aşırı fazla ve yer kaplayan mapler var, bunların çoğu oylama vb. ile silinebilir. Foruma adım atmayı deneyebilir, birlikleri ve rapor şikayetleri foruma yönlendirip aktif bir forum ortamı kurabilirsiniz.

Birde birlik ödülü gibi bir yöne gidebilirsiniz. Örnek olarak ben bir nakliyat şirketiyim, yaptığım topluluk, faaliyet rollerinde belli bir para kazanacağım, ya da Bahamas'da bir grubuz, yine aynı şekilde herhangi bir illegal eylem, topluluk rolleri gerçekleştirdiğim de abartı olmayacak düzeyde belli bir para kazanacağım. (2000 3000 bkz.)

Son olarak, gerçekten adını bu sunucu aç-kapa durumlarıyla fazlasıyla kirlettin. Sunucu başında herkesin 4-8 level olması da ayrıca dikkati çekiyor, yükseldiğiniz vakit AP gibi etkenlerden uzak durun. İsmini temizlemek için bir fırsat bu. Ayrıca isim konusuna değinmişken hakkımda lütfen yalanlar atma üzülüyorum :(.  Her neyse Hexemorling'e başarılar. İyi yönetiyor.

Yorum ve eleştiri için teşekkürler dediklerinizi gerçekleştiriyoruz oyun modu üzerinde büyük güncellemeler yönünde ilerlemeler yapıyoruz örnek olarak bug-fix ve geriye kalan sistemler üzerinde anti-cheat üzerinde bir çok hileyi fixlemiş olup oyuncularımızı rahatsız etmeyecek konuma getirdik ayrıca olarak sistem konusunda yangın-sistemi, tacke-sistemi, basketbol-sistemi, aklımızda olan bir çok sisteme el atıp sunucumuza yavaş yavaş entegre etme işlemlerini gerçekleştiriyoruz, aç-kapa durumundan zamanında açmış olduğum Beta Roleplay projesinde tutmadığı için kapatma durumunu gerçekleştirdim ancak şuanki kararlarımız Yönetim Ekibimizce güzel kararları aldığımızdan emin olabilirsiniz, sunucumuzun konsepti, politikaları, doğru yönde ilerlediğimizi belirtmek isterim Hexemorling,(Taha) ile beraber yönetmiş olduğumuz sunucumuzu güzel bir şekilde ilerlettiğimizi belirtmek isterim eksta olarak sunucumuzda yapmış olduğumuz güncellemeleri  discord sunucumuzda takip edebilirsiniz ayrı olarak sunucumuzda gerçekleştirdiğimiz Rol ortamı kurduğumuz zaman screenshot alıp discord sunucumuzda "sunucudan-görüntüler" bölümünde paylaşıp sizlere göstermek istedik ve paylaştık çoğu rollerinizi yorumunuz için teşekkürler iyi forumlar. :helal:

bloodsucker

sharax