GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bahama Roleplay - Close Beta! ( Kapalı beta aktif! )

Başlatan baum224, 20 Nisan 2021, 17:50:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

baum224

Bahama SA:MP roleplay sunucusu olmakla birlikte ilk hedefimiz herkes için eşit bir rol ortamı sağlamak. Göz yormayacak ve karmaşık olmayan sistemlerle, olabildiğince Roleplay'e müsait, gerçekçi rollerle dolu bir platform oluşturduk. Yılların tecrübesiyle kurduğumuz bu sunucuyu aylar öncesinden planladık. Bir ayın sonrası için bile bir planımız mevcut. Bu şu demek, her türlü sorunlarınızı çözebilecek bir sistem var karşınızda.

Roleplay'in senaryosu olmalı mı? Bu son zamanların sunucularında trend topic olmaya devam ediyor. İlahlaşmış karakterler / oluşumlar, şehrin hükmünü sürmeye ve kendi egolarını tatmin ediyorlar. Bu sadece mafya, çete tarzı değil, valisinden polisine kadar bu tarz karakterler oluşturulup senaryo adı verilerek karakterlerin yanlarına yaklaştırılmıyor ve her denilenin oyuncular tarafından yapılması bekleniyor (yapılmazsa /ajail RP Fear). Biz bu duruma kesinlikle karşıyız. Çoğu sunnucuda oyuncu olarak görev almış kişilerle beraber sunucuların sorunlarını tartışarak burayı oluşturduk. Burası yalnızca bizim değil, sizlerinde sunucusu olacak. Sunucuda yanına ajail almaktan korkup yaklaşmaktan korktuğunuz admin karakterleri olmayacak. Tam tersine siz oyuncuların oluşumları ve ya karakterlerinin yükselmesi için yönetim ekibi sizleri desteklemekle meşgul olacaklar. Başlangıçta silah ve uy****rucu pazarının tabanını oluşturmak için sizlerin rol işleyişinize etki etmeyecek, karışmayacak özel yönetici karakterleri / oluşumları olacak. Daha sonra oluşumunu hakkıyla ilerleten kişiler black market ve diğer illegal materyallere ulaşabilecekler. Özet geçecek olursak, bu platformda oyuncular ve yöneticiler eşit olarak rol yapacaklar.

Legal rol yapmak isteyen oyuncularımız için iyi haberler verebiliriz. Sunucuyu illegale kayırmaktan çok legalde daha fazla tutmak istiyoruz. Bu yüzden legale olan desteğimiz daha çok olacak. Şehirde yapabileceğiniz her türlü legal rol ortamı için gerek sistemsel, gerek harita, gerekse maddi imkanda tüm desteğimizi bir ayrım olmadan sizlerle paylaşacağız. Bir etkinlik şirketi kurabilir; koşu yarışları, maratonlar, konserler vesaire düzenleyebilirsiniz. Bir plak şirketi kurarsınız; harita olarak destek sağlarız. Üstelik bunun için donate olmanıza gerek yok (:. Eğer zaten bu tarz eksikleriniz varsa sunucumuz sizler için yeterli değil demektir. Bizlere bu şekilde ihtiyaçlarınızı ilettiğiniz zaman biz taleplerinizi memnuniyetle tamamlarız.

Sistemler, Roleplay'e en uygun şekilde hazırlandı. Bunun üstüne eklenen küçük "şirket sistemi, laboratuvar vs." sistemlerle sizleri tatmin olabileceğiniz en yüksek seviyeye çıkartıyoruz. Oyun parasına önem vermeyen, en düşük bütçeyle bile inanılmaz roller gerçekleştiren oyuncularla birlikte olmayı istiyoruz. Siz rol yapmak istedikçe zaten biz tüm imkanları size sağlayacağız. Ha durum şu, asla geliştirmeden yan gelip yatmak yok. Sürekli olarak haftalık ve günlük güncellemeler yapacak ve modu olabildiğince geliştireceğiz. Sunucumuz BETA sürümünde açılacak olup sizlerin desteği, önerileri ve talepleriyle beraber gelişecek ve v1'e hazırlanacak.

Yönetim Ekibi

Server Management

-- Hallowent, İllegal Oluşum Yetkilisi, Admin Ekip Yöneticisi
-- Kenzy, Genel Geliştirici, Helper Ekip Yöneticisi

Staff

-- AGGRESS1VESCO,
-- ParsS,
-- Garbius,

Sunucularımız

Discord : https://discord.gg/sDgga7GcVQ & Tıkla Gir!
Forum : bahama-roleplay.com & Tıklar gir!

(( Forum bilgilendirme! : Forum bir süre de-aktif. ))
SA:MP : 2.59.119.84:7777 & De-aktif!
TeamSpeak 3 : 2.59.119.84 & De-aktif!

Videolarımız

Server anticheat test.

Special Thanks @Hata
Son düzenlenme: 18 Mayıs 2021, 12:52:37 Kenzy144p
to greatest marina reborn

baum224

Modumuz @Hata tarafından geliştirilen Victim alt tabanlı Night Roleplay oyun modudur.

SERVER GAMEMOD UPDATES

SERVER ANTİCHEAT UPDATES

Son düzenlenme: 23 Nisan 2021, 06:58:00 Kenzy144p

baum224

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

!Uzi

baum224

nikobernoo

Umarım Bahama Cumhuriyeti tarafından telif yemezsiniz. :şeytan:

Impeccable

sharax

Başarılar Enes, bir çok kez denedin ama bu sefer başarıcaksın inanıyorum.

baum224

Alıntı yapılan: Provazano - 20 Nisan 2021, 18:53:20
Umarım Bahama Cumhuriyeti tarafından telif yemezsiniz. :şeytan:
Öyle umuyoruz.

Alıntı yapılan: Impeccable - 20 Nisan 2021, 19:00:47
Başarılar diliyorum.
Teşekkürler hocam.

Alıntı yapılan: sixred - 20 Nisan 2021, 19:42:35
Başarılar Enes, bir çok kez denedin ama bu sefer başarıcaksın inanıyorum.
Teşekkürler

Kajmer

Selam, öncelikle kolay gelsin başarılar.. Eleştirime gelicek olursak tanıtım konusu kesinlikle değiştirilmeli. Ekibin ise iyi işler yapıcağını düşünmüyorum umarım yanıltırsınız beni iyi forumlar.  :helal:

baum224

Alıntı yapılan: #Emirhan - 20 Nisan 2021, 20:06:21
Selam, öncelikle kolay gelsin başarılar.. Eleştirime gelicek olursak tanıtım konusu kesinlikle değiştirilmeli. Ekibin ise iyi işler yapıcağını düşünmüyorum umarım yanıltırsınız beni iyi forumlar.  :helal:

Tanıtım konusu yakında tekrardan düzenlenecek.

Sulozzy

Furkanulas

Zamanında sorun yaşadık, fakat bunlar geride kaldı Başarılar.

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

ayazcik

Şey, umarım adminler hile açmaz yada sultan alıp 4 kişi dm için yer aramazlar onun dışında forumu aldık demişsiniz, who.is'te aldığınız gözükmedi ama sorun yok sunucunun kitlesine göre forumu açmanız yanlış açın millet karakter tanıtımlarını yollasın.