GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL]Lite-RP * Başvurusuz [ 80.253.249.155 ] Aktif

Başlatan SixthGen, 22 Nisan 2021, 22:10:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SixthGen

Lite Roleplay olarak ilk temel prensibimiz yeni başlayanların,öğrenmek isteyenlerin de katılabileceği kaliteli bir rol ortamı oluşturmaktır. Yakın dönemdeki sunuculara baktığımızda hiç bir sunucu karakter başvurusu olmadan giriş kabul etmiyor.. Haliyle rol yapmayı öğrenmek isteyen kişiler başvuru yapamadıkları için Samp rol kapsamı kendi içerisinde bir kısır döngüye giriyor.

Bizler Lite Roleplay ekibi olarak herkesin rahatça girip oynayabileceği Hafif roleplay tadında bir sunucu açmış bulunuyoruz..

Sunucu içerisinde para kazanmak, oluşumlara katılmak, araba ve ev almak olabildiğince basit ve sadeleştirilmiş prosedürler dahilinde ilerlemektedir

Kazanma Arzusu

Göçmenleri tanıttığımıza göre yerlilerin nasıl geçimlerini sağladığını anlatabiliriz. Son 5 yılda istihdama 735 bin kişilik katkıda bulunan İstanbul, 'ekmek parası'nın ilk kapısı olmaya devam ediyor. Yerliler geçimlerini genellikle yük teslimat işleri ile sağlıyorlar. Mesleklerin istihdam oranları birbirlerine çok yakın lakin insanlar, geliri en iyi olan mesleğin, tır şoförlüğü olduğunu söylüyorlar.

Borsa

Ülkemizde borsa dedikodularını en iyi takip edebileceğiniz şehir İstanbuldur. Bu nedenle yatırımlarını doğru yönde yapan iş adamları daima kazanır. Son zamanlarda İstanbul'da, %200'lük değer kazanan altının değer kaybedeceği yakutun değer kazanacağı konuşulmakta. İş adamlarının bu tavsiyelere uyup bir satış dalgası başlatabileceği düşünülmekte.

Fiyatlar

Bir gecekonduda bile geçinmenin zor olduğu bu şehirde fiyatlar oldukça uçuk. Şehre yeni taşınan göçmenler günde iki işte çalışıp geçimlerini anca sağlıyorlar. Bu durumun farkına varan leş yiyici bankerler göçmenlere ateş yakmaları için yüksek faizli kredi vermekten geri durmuyorlar.

Şehir içi Sistemlerimiz:

Sunucu Bilgileri

Sunucu adı: [0.3DL]Lite-RP * Easy RPG

Mod: Lite RPG
Harita: İzmir
IP ADRESI: 80.253.249.155
WEBSİTE: Bulunmuyor.
Sürüm: 0.3.DL
Durum Aktif!
Discord adresi: https://discord.gg/BnwzK3Sa3Y [AKTİF]

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Son düzenlenme: 24 Nisan 2021, 15:52:10 SixthGen

!Uzi

Başarılar dilerim, tanıtım düzgün olmamış ve discord adresiniz yok. Varsa atar mısınız?

Razor02

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

24 Saat içerisinde sunucuya ait bir websitesi veya sosyal medya ağı adresi ekleyin, aksi taktirde konu kilitlenip arşive taşınacaktır.

Kajmer

Tanıtım tamamen değiştirilmeli. Tutmaz başarılar dilerim.

SixthGen

Alıntı yapılan: Razor02 - 23 Nisan 2021, 01:12:24
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

24 Saat içerisinde sunucuya ait bir websitesi veya sosyal medya ağı adresi ekleyin, aksi taktirde konu kilitlenip arşive taşınacaktır.

Discord Eklenildi teşekkürler..

SixthGen

Alıntı yapılan: #Emirhan - 23 Nisan 2021, 02:44:36
Tanıtım tamamen değiştirilmeli. Tutmaz başarılar dilerim.

Teşekkürler Nasip.

sharax

SixthGen

Alıntı yapılan: !Uzi - 22 Nisan 2021, 22:33:19
Başarılar dilerim, tanıtım düzgün olmamış ve discord adresiniz yok. Varsa atar mısınız?

Tanıtımı düzenledim geribildiriminiz için teşekkürler..

Alıntı yapılan: sixred - 23 Nisan 2021, 18:14:56
Tutacağını düşünmüyorum

Bizler yönetim ve geliştirmeden sorumluyuz tutup tutmaması hususunda takdir oyuncu kitlesine aittir.

sharax

EASY RPG'den sonrasını okumadım, ayrıca forumunuz yok

SixthGen

Alıntı yapılan: sixred - 24 Nisan 2021, 15:42:18

Evet eleştirilerinizi Easy RPG Kategorisi dahilinde yapmanızı tavsiye ederim. Forum bulunmuyor..

sharax

Alıntı yapılan: SixthGen - 24 Nisan 2021, 15:44:05
Alıntı yapılan: sixred - 24 Nisan 2021, 15:42:18

Evet eleştirilerinizi Easy RPG Kategorisi dahilinde yapmanızı tavsiye ederim. Forum bulunmuyor..
Heveslik bir sunucu sanırım

Mellifluous

Alıntı yapılan: Razor02 - 23 Nisan 2021, 01:12:24

Konuda gerekli düzenlemeler yapılmadığı için arşive taşınmıştır.