GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2026, 19:41:22

-

Başlatan sharax, 18 Nisan 2021, 14:45:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sulozzy

Alıntı yapılan: m4ybe - 24 Nisan 2021, 23:59:52
Alıntı yapılan: Sulozzy - 24 Nisan 2021, 22:58:32
Alıntı yapılan: sixred - 24 Nisan 2021, 18:08:04
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 24 Nisan 2021, 17:07:17
Tutmaz nedenini şuradan göstermek isterim, discord sunucumuzdaki üyelere özel mesaj yoluyla reklam atmanız.

Seni çok pis rezil ederim kaşınma
Aşkitom burası milleti ifşa etme platformu değil, tanıtım reklam platformu ne yaşıyorsun? xd some toxic beyinsiz turkish problems
İngilizce konuştum havalı oldum
Gerçekleri konuştum hawli oldum do-dostum :)

Sulozzy

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 24 Nisan 2021, 22:52:28
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 24 Nisan 2021, 17:07:17
Tutmaz nedenini şuradan göstermek isterim, discord sunucumuzdaki üyelere özel mesaj yoluyla reklam atmanız.

Pis kokulu türk toxic oyuncu kokusu alıyorum ıyy
adamim bir daha laflarımı calma kızarım :angry:

Marcy

Forum adresimiz herkes için açılmıştır!

Kayıt olarak forumda eğlenebilir ve gezinebilirsin, yeniliklerden ve bu tip güncellemelerden haberdar olmak için discord adresimize katılabilirsin!
Web: east-county.net
Discord: discord.gg/UHMEJZWaRr
Oyun: samp.east-county.net
Son düzenlenme: 25 Nisan 2021, 01:13:33 m4ybe
Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Alperen18

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 24 Nisan 2021, 19:02:31
Hahahaha beni rezil edecekmiş sunucu sahibisin konuşmalarına bak? şahsen oyuncu olsam böyle sunucuya girmem bile karakterini düzelt önce sonra sunucu ac :)

İster Vice olsun ister Northland olsun  sonuç olarak başka sunucuların oyuncularına özel mesaj yoluyla reklam yapıyorlar bunlar nasıl düzgün bir reklam yapma şekli olabilir ki?
komiklikten öte olan arkadaş. başarısız ilerliyorsun, karakterin aç kalmış :helal:
Olaya karışmak istemiyorum ancak her geçen gün adın daha da karalanıyor bunu biliyorsundur umarım, bugün de bir arkadaşımız bize ulaştı senin tarafından dolandırıldığını söyledi bununla da kalmamışsın her neyse detayları bana ulaşanlara anlatırım, kendine çeki düzen vermelisin bana kalırsa çok egoist bir insan oldun çıktın bana göre sunucun da oynandığı için egoist oldun ama unutma sunucun bir gün sadece bir gün yüksek kitleye ulaşır ertesi gün yarıya düşer ve bu düşüşlerin ardı arkası kesilmediğin de sunucu kapanır kim bilir, sunucunun yüksek oyuncu kitlesi gördü diye diğer sunuculara giderek salça olman hoş değil böyle tavırlar sergileyerek sadece kendi imajına zarar veriyorsun insanların kusurlarını herkese göstermen gerekmiyor unutma senin de bir kusurun var herkesin bir kusuru var, hiç kimse masum değil...

Ek olarak sunucuna bot bastığını düşünüyorum 00.04'den beri sunucunu takip ediyorum 32 kişinin altına düşmedin hala da düşmüyor ne eksiliyor ne artıyor şuanda saat 02.27 sen hesapla artık insanlara salça olacağına dürüst bir şekilde çalış emeğinin hakkını al...
Son düzenlenme: 25 Nisan 2021, 03:10:15 Alperen Olgun

Marcy

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 25 Nisan 2021, 02:15:52
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 24 Nisan 2021, 19:02:31
Hahahaha beni rezil edecekmiş sunucu sahibisin konuşmalarına bak? şahsen oyuncu olsam böyle sunucuya girmem bile karakterini düzelt önce sonra sunucu ac :)

İster Vice olsun ister Northland olsun  sonuç olarak başka sunucuların oyuncularına özel mesaj yoluyla reklam yapıyorlar bunlar nasıl düzgün bir reklam yapma şekli olabilir ki?
komiklikten öte olan arkadaş. başarısız ilerliyorsun, karakterin aç kalmış :helal:
Olaya karışmak istemiyorum ancak her geçen gün adın daha da karalanıyor bunu biliyorsundur umarım bugün de bir arkadaşımız bize ulaştı senin tarafından dolandırıldığını söyledi bununla da kalmamışsın her neyse detayları bana ulaşanlara anlatırım, kendine çeki düzen vermelisin bana kalırsa çok egoist bir insan oldun çıktın bana göre sunucun da oynandığı için egoist oldun ama unutma sunucun bir gün sadece bir gün yüksek kitleye ulaşır ertesi gün yarıya düşer ve bu düşüşlerin ardı arkası kesilmediğin de sunucu kapanır kim bilir, sunucunun yüksek oyuncu kitlesi gördü diye diğer sunuculara giderek salça olman hoş değil böyle tavırlar sergileyerek sadece kendi imajına zarar veriyorsun insanların kusurlarını herkese göstermen gerekmiyor unutma senin de bir kusurun var herkesin bir kusuru var, hiç kimse masum değil...

Ek olarak sunucuna bot bastığını düşünüyorum 00.04'den beri sunucunu takip ediyorum 33 kişinin altına düşmedin hala da düşmüyor ne eksiliyor ne artıyor şuanda saat 02.27 sen hesapla artık insanlara salça olacağına dürüst bir şekilde çalış emeğinin hakkını al...

Ve artı olarak sunucusuna girdim ve pizza stack bölgesine gittim. İnsanlar türkçe konuşup bir birine sövüyor. Keşke ss alsaydım, kendiniz kirden önünüzü bile göremezken bize gelip burada laf yapmanız çok acınası bir durum. Alperen için demiyorum BelkideGameover ve diğer +10 yaş çocuklar için diyorum. Sunucunuzda bot, her yeri gezdim fakat 10 kişi buldum.

Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Furkanulas

Benim geliştirdiğim ve çevirdiğim indexi kullanıp birde copyright: sixred yazmanız.... Acınacak halde siniz.
Son düzenlenme: 25 Nisan 2021, 03:17:42 Furkanulas
Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Marcy

Alıntı yapılan: Furkanulas - 25 Nisan 2021, 03:16:35
Benim geliştirdiğim ve çevirdiğim indexi kullanıp birde copyright: sixred yazmanız.... Acınacak halde siniz.
İndex en kısa zamanda değiştirilip yerine başka bir index gelicektir. Bu indexin bir sürü örneğini internet sitelerinde gördüm, siz yapmış olmuyorsunuz ki.

Alperen18

Hazır temayı geliştirmekle tema sahipliği elde edinmiyor furkan bu senin için bir deneyimdi, daha iyi temalara imza atacağına inanıyorum....

Marcy

Yeni güzel bir index tarafımca kodlandı ve geliştirildi, en yakın sürede foruma eklenicektir.

sharax

Sawyer (Emre)'nin geliştirdiği modu çalıp Rylex'te kullanınca da o mod sana ait olmamıştı :)

Kajmer

Furkanulas

Alıntı yapılan: sixred - 25 Nisan 2021, 12:22:34
Sawyer (Emre)'nin geliştirdiği modu çalıp Rylex'te kullanınca da o mod sana ait olmamıştı :)

Çalıp rylex de kullanınca diyorsun fakat, o mod çalınmadı ve zaten şahıs sıfırdan yazdım dediği sistemleri Rave gaming modunun içindeki sistemleri almış... Daha ne diyebilirim ki anlamayana ?

Furkanulas

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 25 Nisan 2021, 03:35:31
Hazır temayı geliştirmekle tema sahipliği elde edinmiyor furkan bu senin için bir deneyimdi, daha iyi temalara imza atacağına inanıyorum....

Tema sahipliği yapılmadı çevirildi ve geliştirildi
copyright sixred yazılamaz. Ayrıca benim ilk deneyimim değil konuşulan sözlere dikkat lütfen.
Son düzenlenme: 25 Nisan 2021, 16:19:18 Furkanulas

sharax

Alıntı yapılan: Furkanulas - 25 Nisan 2021, 16:16:14
Alıntı yapılan: sixred - 25 Nisan 2021, 12:22:34

Çalıp rylex de kullanınca diyorsun fakat, o mod çalınmadı ve zaten şahıs sıfırdan yazdım dediği sistemleri Rave gaming modunun içindeki sistemleri almış... Daha ne diyebilirim ki anlamayana ?
Furkan adım kirlendi diyip Ocean'ı açmayan sen değil misin burda konumu kirletme benim ötede ağla biraz