GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

we are the best #LUXURY

Başlatan uwernz, 25 Nisan 2021, 17:05:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uwernz

Neden Luxury?

San Andreas Multiplayer platformunda birden fazla Roleplay sunucusu var ancak genelleme yaptığımızda hep aynı sunucular ve belli bir zamandan sonra gerek rol ortamı, gerek genel ortam olarak çok sıkıldığımız aşikar. Roleplay platformunu gerçekten hepimizin istediği hale getirmeyi amaçlıyoruz, bunun için oyuncuların istekleri doğrultusunda geliştirmeler yapıyoruz. Kısacası Luxury Roleplay platformu, Roleplayi gerçekten zevkli bir hale getirmek için geliştiriliyor. Roleplay oynarken, gerçekten karakterinizi yaşıyormuş gibi hissedeceğiniz rol imkanları sunuyoruz.

Sunucunun Konsepti?

Sunucu tamamen Medium RP üzerine geliştirildi/geliştiriliyor. Yetkili ekibimiz ve developer ekibimiz gelen AR-GE'lerin oyun modunu etkileyeceği derecede hesaplamalar yapıyor ve Medium RP seviyesinden hiç düşmüyoruz. Oyun modu Los Santos'ta geçiyor ve diğer kasabalarda da rol yapma imkanı sunuyoruz. Blueberry, Angel Pine, Montgomery, Dillimore gibi kasabalarda rol yapılması adına interiorlarımız ve çevreye uygun objelerimiz bulunuyor. Bu sayede roleplay zevkini her yerde yaşayabiliyorsunuz.

Yetkili Kadrosu ve Tecrübe Geçmişi?

Yetkili kadromuz, kemik kadromuz arasından en tecrübeli ve bilgili kişiler arasından özenle seçilmiştir. Neredeyse 10+ kişilik kadrodan sadece 4 yetkili ile bu işe başladık. Yetkililerimiz bildiğiniz büyük sunucularda görev yapmışlar ve üst yetkilere ulaşmış kişilerdir, yetki tecrübesi ve adaletli oldukları için Luxury platformunda yetkili olarak alındılar. Oyuncularımız, bir yetkiliden şikayetçi oldukları zaman ne olursa olsun yetkili hakkında işlem başlatılır ve asla adaletsizliğe yer verilmez. Bu konuda gönlünüz rahat olabilir ve bir yetkili/oyuncuyla olan problemleriniz en kısa sürede çözülür.

Sunucu Açılış Tarihi?

Sunucumuzu reklam vermeden ve oyun modu neredeyse tamamen bitmeden test amaçlı açmamız sonucu normal olarak fazla kişi gelmemişti. Oyun modu, şuanki durumunda gayet geliştirilmiş ve neredeyse bugları fixlenmiş vaziyette. Discord platformu ve aktifliği istediğimiz seviyeye geldiğinde sunucu aktif edilecek.

Sunucu Bilgileri,

SAMP: 51.210.239.219:7777 [BAKIM]
FORUM : luxury-rp.com [BAKIM]
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2021, 13:46:05 UwernzTR

ibrahimkk

Sirius

:hm:
Son düzenlenme: 25 Nisan 2021, 19:47:38 Sirius

GeNuX

Sulozzy

-Emrah

sensin o kardeşim, başarılar.

Marcy

tutmaz, copchase sunucusunda bile hile açan karaktersiz insanların sunucularının tutacağını sanmıyorum.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

uwernz

Alıntı yapılan: m4ybe - 25 Nisan 2021, 17:19:49
tutmaz, copchase sunucusunda bile hile açan karaktersiz insanların sunucularının tutacağını sanmıyorum.

copchase sunucusunda hile sebebiyle banlandıktan 15 saniye sonra banımız açıldı ama sen bilirsin :thumbsup:

merddz

bakalım ne yapacaksınız, gerek antihile gerek yönetim şekli sunucuyu izliyor olacağım başarılar

birazcik pawn birazcik web iste

Alperen18

Furkanulas

Başarılar inanıyorum zamanında tam başarıyordun.

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Rodeiun

Razor02

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

24 saat içerisinde sunucuya ait bir web sitesi veya sosyal medya ağı adresi ekleyin aksi taktirde konu kilitlenip arşive taşınacaktır.

Leudinn

We are the best ;) Güzel işler çıkacağına inanıyorum, admin kadrosu kaliteli insanlardan oluşuyor. Güzel bir tecrübe yaşanması dileğiyle.

sharax

Tutmaz, başarılar dilerim