GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Nisan 2026, 06:59:18

-

Başlatan sharax, 18 Nisan 2021, 14:45:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deust

Alıntı yapılan: sixred - 18 Nisan 2021, 14:45:54

Sunucu Hakkında ve Amaçlarımız

East County Roleplay SAMP platformunda oyuncuların rol zevkini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla kurulmuş sunucudur.Bu amaçlarımızın temeli oyunculara eğlence tabanlı bir platform oluşturmak. Türkiye'de yer aldığımız en iyi şeklinde belirtilen sunucuda uzun süre oyuncu olarak yer aldık. Elbette sistem ve işleyiş açısından çok üst düzeyde olduklarını kabul etmek lazım. Fakat hepsinin temeli en değerli şeyimiz olan zamanımızı alarak eziyet haline gelen sistemsel meslekler üzerine oluşturulmuş olmaları. Yani bir haftalık eğlence için, iki haftalık eziyet çektiğimizi anladığımızda kendi sunucumuzu kurma azmimiz arttı diyebilirim. İşin ciddiyetini sonuna kadar savunsak da, bunun bir oyun olduğunu ve eğlenmek için oynanması gerektiği her zaman daha ağır basıyor. Bu yüzden sunucunun ekonomi politikası üzerinde çok düşündük. Sunucu enflasyonunu realist açıdan çok fazla uzaklaşmayarak alışılmışın dışında revize etmek istiyoruz. Enflasyonun gerçekte ne anlama geldiğine dair genel fikir birliği; bir ekonomide genel fiyatta artış sağlanırsa para değer kaybeder. East County Roleplay'in temel amacı oyunculara doğrudan rol ortamı ve rol olanağı sağlamak olmalı. Fakat unutmamak gerekir ki, bir şeyleri elde etmeye çalışırken geçirilen zaman rolün en büyük parçalarından birisi. Bu yüzden sunucunun mülklerini ve araçlarını uygun fiyattan satışa sunup, oyunculara da yeterli oranda para kazanma gücü sağlanması gerekiyor. Bu durumu hem sistemsel meslek gelirlerinde ki artışla, hem de legal-illegal rollerde para kazanma olanaklarını realist çerçevede oyunculara sunacağız. East County Roleplay yönetimi olarak önceliğimiz, sistem bolluğunun aksine oynanabilir bir yapı inşa etmek. Bu yapıda oyunculara kasacakları parayı değil, yapacakları rolleri düşünmelerine büyük önem veriyoruz.

Sunucu Bilgileri

Tanıtım geliştirilebilir sade ama güzel. Başarılar

dad

sharax

Alıntı yapılan: deust - 26 Nisan 2021, 14:45:19
Alıntı yapılan: sixred - 18 Nisan 2021, 14:45:54

Sunucu Hakkında ve Amaçlarımız

East County Roleplay SAMP platformunda oyuncuların rol zevkini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla kurulmuş sunucudur.Bu amaçlarımızın temeli oyunculara eğlence tabanlı bir platform oluşturmak. Türkiye'de yer aldığımız en iyi şeklinde belirtilen sunucuda uzun süre oyuncu olarak yer aldık. Elbette sistem ve işleyiş açısından çok üst düzeyde olduklarını kabul etmek lazım. Fakat hepsinin temeli en değerli şeyimiz olan zamanımızı alarak eziyet haline gelen sistemsel meslekler üzerine oluşturulmuş olmaları. Yani bir haftalık eğlence için, iki haftalık eziyet çektiğimizi anladığımızda kendi sunucumuzu kurma azmimiz arttı diyebilirim. İşin ciddiyetini sonuna kadar savunsak da, bunun bir oyun olduğunu ve eğlenmek için oynanması gerektiği her zaman daha ağır basıyor. Bu yüzden sunucunun ekonomi politikası üzerinde çok düşündük. Sunucu enflasyonunu realist açıdan çok fazla uzaklaşmayarak alışılmışın dışında revize etmek istiyoruz. Enflasyonun gerçekte ne anlama geldiğine dair genel fikir birliği; bir ekonomide genel fiyatta artış sağlanırsa para değer kaybeder. East County Roleplay'in temel amacı oyunculara doğrudan rol ortamı ve rol olanağı sağlamak olmalı. Fakat unutmamak gerekir ki, bir şeyleri elde etmeye çalışırken geçirilen zaman rolün en büyük parçalarından birisi. Bu yüzden sunucunun mülklerini ve araçlarını uygun fiyattan satışa sunup, oyunculara da yeterli oranda para kazanma gücü sağlanması gerekiyor. Bu durumu hem sistemsel meslek gelirlerinde ki artışla, hem de legal-illegal rollerde para kazanma olanaklarını realist çerçevede oyunculara sunacağız. East County Roleplay yönetimi olarak önceliğimiz, sistem bolluğunun aksine oynanabilir bir yapı inşa etmek. Bu yapıda oyunculara kasacakları parayı değil, yapacakları rolleri düşünmelerine büyük önem veriyoruz.

Sunucu Bilgileri

Tanıtım geliştirilebilir sade ama güzel. Başarılar
Teşekkürler

Alperen18

Lead admininizi çok beğendim 4/4 insan :D
Son düzenlenme: 29 Nisan 2021, 03:54:41 Razor02 Sebep: Özel mesaj içeriği paylaşmak yasaktır.

Cowingwa

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 26 Nisan 2021, 18:10:02

Sunucu ile ne alakası var anlamadım, adam sunucuda Lead Admin olsa bile ihbar verebilir en doğal hakkı.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2021, 03:54:48 Razor02

sharax

İhbarla lead adminliğin ne alakası var saatlerdir onu düşünüyorum
Son düzenlenme: 29 Nisan 2021, 03:54:55 Razor02

Alperen18

Alıntı yapılan: Cowingwa - 26 Nisan 2021, 19:35:11

Sunucu ile ne alakası var anlamadım, adam sunucuda Lead Admin olsa bile ihbar verebilir en doğal hakkı.
Bir şey yapmadığım halde beni mahkemeyle tehdit etmesine şaşırdım mizah yaptım geçmiş mesajlara bakıyordum onu bile sunucuya karşı tutum olarak algılıyorsunuz :D
Son düzenlenme: 29 Nisan 2021, 03:55:18 Razor02

sharax

Bana karşı olan düşmanlıklarınızı, kininizi tanıtımıma kusmayın yüzüme kusun.İĞRENÇSİNİZ İĞRENÇ hiçbir şey hak etmiyorsunuz.

OnlySimon

Tekrar sunucu açamayı birçok kez denedin, detaya girip işsizlik yapmayacağım, umarım başarılı olursun, başarılar.

squerzy

Marcy

Her zaman şunu diyorum, oyun ile gerçek hayatı karşılaştırmayın. Bir oyun için milletin kalbini kırmayın, çocukla çocuk olmayın. Ekipten ayrılma kararı aldım, artık gerisi yönetimin bileceği şey. Başarılar dilerim.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

squerzy

Kişisel hayatı ne yazıkki oyunla karıştırmayı bu samp alemi hala kafasına sokamadı diyecek bir şey yok, yazık.

Mellifluous

Kavga ve kışkırtıcı içerikteki iletiler silinmiştir. Konuya bu tarz iletiler gelmeye devam ederse ilgili üyelere ceza verilecektir.

NorthWay

bol şans, şansınız yoksa tutturmanınızın imkanı yok çünkü :thumbsup:
arkadaşın hakkında çekilen youtube videosu harika olmuş yapanın ellerine sağlık. :hotface:

Fwtroyes

ergenlik döneminizi anlayışla karşılayan olgun kitle sayesinde burada barınıyorsunuz, kimse sizin kışkırtıcı/argo yazılarınızı okumak veya görmek zorunda değil. başarılar dilerim.

Sulozzy

Alıntı yapılan: sixred - 26 Nisan 2021, 20:50:34
Bana karşı olan düşmanlıklarınızı, kininizi tanıtımıma kusmayın yüzüme kusun.İĞRENÇSİNİZ İĞRENÇ hiçbir şey hak etmiyorsunuz.
Peki her tanıtımı  tutmaz diyip başka türlü kötüleyip daha sonra kendi tanıtımında eleştiri alınca neden bu kadar kuduruyorsun çınarcım? :)

Son düzenlenme: 29 Nisan 2021, 03:07:46 Sulozzy