GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF] Northland DayZ - the world is yours videosu yayında!

Başlatan Belkide Gameover, 05 Nisan 2021, 20:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Sunucu hiç bir türlü kapanmadı, discord adresi yenilendi çok bir verikaybı yaşamayacaksınız.

https://discord.gg/eP7t32fwPU
Son düzenlenme: 26 Nisan 2021, 02:17:59 Mellifluous
bloodsucker

NorthWay

AdemTR

Kim diyo kapandı? Ufak bir arıza oldu o kadar.

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Alperen18

Alıntı yapılan: NorthWay - 25 Nisan 2021, 18:31:40
Yönetim olarak herkesi eleştiriyorsunuz, biz ufak bir öneri sununca küfür yiyoruz ilginç.
Bizimle samimiyetin olmamasına rağmen yardım ettik, admin chatten utanmadan makine için para istedin bu sabah da gelmiş ailevi değerlerimize küfür ediyorsun. Modunun yedeği vardır sende, bizim yaptıklarımızın olmadığı versiyonunu açarsın.
Buna benzer bir olay bizde yaşamıştık...

AdemTR

https://discord.gg/A2ABYV9AZG discord adresimiz.
Son düzenlenme: 26 Nisan 2021, 17:52:15 AdemTR

benberk

Açılışı bekliyorum, umarım kaliteli bir açılış olur.

Xeagle

Sunucuda kendine özgü bir sistem bulamadım. O serverden diğer serverden sistem çalarak bir yere gelemezsiniz. Kendinize bir PAWN Coder bulun veya Kodlayın. Çünkü tüm sistemleriniz çalıntı.

Giriş Menüsü = Nineteen
Araç Alım Satım = Nineteen
İşyeri = Vice RP
Map = Vice RP
Genel Komutlar = Nineteen
Meslekler = Nineteen
Bilinmeyen bir komut yazdıgında verilen uyarı = Nineteen
Destek ve Soru sistemi komutları fontlar = Vice RP

Önceki modunuzuda incelemiştim tüm sistemleri Rinadan çalmıştınız. Dediğim gibi kendi sisteminizi kodlamanız gerek.

Çalınan sistemleri saymaya kalksam 3-4 sayfa çıkacağı için başlıca olanları yazdım sadece. İyi günler.
Son düzenlenme: 26 Nisan 2021, 20:16:05 Xeagle

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Xeagle - 26 Nisan 2021, 20:14:38
Sunucuda kendine özgü bir sistem bulamadım. O serverden diğer serverden sistem çalarak bir yere gelemezsiniz. Kendinize bir PAWN Coder bulun veya Kodlayın. Çünkü tüm sistemleriniz çalıntı.

Giriş Menüsü = Nineteen
Araç Alım Satım = Nineteen
İşyeri = Vice RP
Map = Vice RP
Genel Komutlar = Nineteen
Meslekler = Nineteen
Bilinmeyen bir komut yazdıgında verilen uyarı = Nineteen
Destek ve Soru sistemi komutları fontlar = Vice RP

Önceki modunuzuda incelemiştim tüm sistemleri Rinadan çalmıştınız. Dediğim gibi kendi sisteminizi kodlamanız gerek.

Çalınan sistemleri saymaya kalksam 3-4 sayfa çıkacağı için başlıca olanları yazdım sadece. İyi günler.

Nineteen'de zaten oyun modunu sıfırdan kodlamadı belli bir alt yapısı var LSRP alt yapısı, Bizimde kullandığımız mod [LSRP.ita]

bloodsucker

diverse

Dediklerinizde bir eleştiri bulamadım, global bir sunucu olan Los Santos Roleplay sunucusunun kullandığı alt yapıyı kullanıyoruz. Sublime modu, geliştirmeyeceğimizi kim söyledi? Tutarsız eleştirilerinizi lütfen kendinize saklayın, Tester olarak açma sebebimiz bizim böyle sistemlerimiz var değil, farklı bir alt yapı buglarını bulmak. Discord sunucumuza lütfen girin girdikten sonra, oylamaları kontrol edin. Sunucuyu biz değil, kitle kontrol ediyor. İyi forumlar!!

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

RaideNN

Alıntı yapılan: NorthWay - 27 Nisan 2021, 03:53:49
.
Şu forum kurallarını öğrenin özel mesaj paylaşımı yapmak yasak kaç yıldır forumdasınız bir türlü öğrenmiyorsunuz adam senden yardım istemiş yardım etmek zorunda değilsin iyi forumlar.
Son düzenlenme: 27 Nisan 2021, 13:04:33 lazlow Sebep: Alıntıdaki yorum kaldırıldı.

merddz

Alıntı yapılan: RaideNN - 27 Nisan 2021, 11:32:32
.
Şu forum kurallarını öğrenin özel mesaj paylaşımı yapmak yasak kaç yıldır forumdasınız bir türlü öğrenmiyorsunuz adam senden yardım istemiş yardım etmek zorunda değilsin iyi forumlar.
Yıl değil, yeni gelmişler foruma.
Son düzenlenme: 27 Nisan 2021, 13:05:10 lazlow Sebep: Alıntıdaki yorum kaldırıldı.
birazcik pawn birazcik web iste

NorthWay

Alıntı yapılan: merddz - 27 Nisan 2021, 11:35:22
Alıntı yapılan: RaideNN - 27 Nisan 2021, 11:32:32
.
Yıl değil, yeni gelmişler foruma.

Tarihlere bakarsak senden eskiyim, moderator wannabeliğe gerek yok varsa kural ihlali ilgilenirler sana mı kaldı? :thumbsup:
Olayın yardım istemekle alakası yok, UCP Forum yapabilseydi yardım istemezdi. Milleti dolandırmak kolay tabiiii.
Son düzenlenme: 27 Nisan 2021, 13:06:25 lazlow Sebep: Alıntıdaki yorum kaldırıldı.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

NorthWay

oğlum hadi projendeyken sövüyodun, demin niye sunucun az çekiyo diye bize sövdün? en kötü yeni konu açarsın dayz modu satılır diye takma bu kadarrrrr.🥵🥵🥵