GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

we are the best #LUXURY

Başlatan uwernz, 25 Nisan 2021, 17:05:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merddz

Alıntı yapılan: OnlySimon - 26 Nisan 2021, 19:10:21
Alıntı yapılan: NorthWay - 26 Nisan 2021, 18:46:32
Alıntı yapılan: OnlySimon - 26 Nisan 2021, 18:43:10
Alıntı yapılan: benberk - 26 Nisan 2021, 18:42:20
Alıntı yapılan: OnlySimon - 26 Nisan 2021, 18:35:43
Yıl olmuş 2002, bizim köyde bir kahin var, Format İsmet derler ona, inanır mısın her dediği tuttu. O gün gidip İsmet'e sordum; "İsmet 19 yıl sonra Luxury RPG diye bir yer açılacak, he şu Uwernz inv fix diyen adamlar, sence sunucu tutar mı yatırım yapabilir miyim?" dedim. Geldi bana epeyce bir süre baktı, ardından eliyle gel işareti yaptı, geldim yanına oturdum. Anlatmaya başladı, dedi ki "Bundan 15 ila 16 yıl içinde Rina diye bir sunucu açılacak, ilk zamanları iyi gitse de kanser kitle dolmaya başlayacak, hileden ödün vermeyecek. Hele bir zamanı var ki, Millet hilesini saklamaktan yorulmuş, tamam lan geçiriyoruz diye övünmeye başlayacak. Millet koluyla değil s0buyla vurup havalanacak, tatmin olacak. He yönetimi de oradan çıkma olacak. Discord'a odalar döşeyecekler fakat hiçbirini kullanmayacaklar. AP mi? PD'yim diye M4 Infernus çekecekler sorma, Dedektiflik diye bir şey koyacaklar sanırsın Wick abi. He birde SAMP'ın başlarında S0bFox diye bir adam belirecek. %100 Gizlilikle yardım edecek onlara. Neyse konumuza dönelim. Anime PP'si yap Uwernz beni tanıdın mı diyip yönetime gir, belki bir kazancın olur. Onun dışında cıks, gram girmeye gerek yok 2-3 haftada kapanır zaten. Birde Dolandırıcı Montana'nın sunucusunda yetkililer, aman dikkat et. " dedi, bende hadi ya olur mu öyle şey deyip çaldım kapıyı. Geçen vakti gördüğümde yine yanılmadığını anladım. O gün bugündür heyecanla bekliyorum, daha iyi yerlere artık yatırım yapabilirim, teşekkürler Format İsmet!

Neyse konumuza dönelim, Mod Victim ve Rina ordusu, bu kadar teşekkürler ve başarılar. Umarım Format İsmet'i yanıltabilirsiniz.

Discord sunucusunda ban yiyince bir tık deliye dönen herifin yazdıkları...

ya şapşik, kabalığa gerek yok :(

N*va (vasat proje)'mizde vardın, LSPD rolü yapıyordun sonrasında atıldın bu sunucuda da kara listedesin. Bahsettiğin sunucuda atılan her hile videosunun yorumlarındasın, fazla söze gerek yok.

orada da PD'ye davet aldım ama neyse. Yetkili olacağın sunucu da s0b kullanacaksın, umarım biri sinirlenip /.login ile içinizden geçmez, neyse. Kara listedeyim diye o kadar sinirliyim ki, elimi kırdım. Tehlikeliyim diyorum kızım uğraşma. YouTube'de bir zevkim o var, s0bcu çocukların havasını söndürmek hüğ
/.login ney knk /.killall olmasın o

birazcik pawn birazcik web iste

OnlySimon

Alıntı yapılan: UwernzTR - 26 Nisan 2021, 18:44:25
Yıl olmuş 2002, bizim köyde bir kahin var, Format İsmet derler ona, inanır mısın her dediği tuttu. O gün gidip İsmet'e sordum; "İsmet 19 yıl sonra Luxury RPG diye bir yer açılacak, he şu Uwernz inv fix diyen adamlar, sence sunucu tutar mı yatırım yapabilir miyim?" dedim. Geldi bana epeyce bir süre baktı, ardından eliyle gel işareti yaptı, geldim yanına oturdum. Anlatmaya başladı, dedi ki "Bundan 15 ila 16 yıl içinde Rina diye bir sunucu açılacak, ilk zamanları iyi gitse de kanser kitle dolmaya başlayacak, hileden ödün vermeyecek. Hele bir zamanı var ki, Millet hilesini saklamaktan yorulmuş, tamam lan geçiriyoruz diye övünmeye başlayacak. Millet koluyla değil s0buyla vurup havalanacak, tatmin olacak. He yönetimi de oradan çıkma olacak. Discord'a odalar döşeyecekler fakat hiçbirini kullanmayacaklar. AP mi? PD'yim diye M4 Infernus çekecekler sorma, Dedektiflik diye bir şey koyacaklar sanırsın Wick abi. He birde SAMP'ın başlarında S0bFox diye bir adam belirecek. %100 Gizlilikle yardım edecek onlara. Neyse konumuza dönelim. Anime PP'si yap Uwernz beni tanıdın mı diyip yönetime gir, belki bir kazancın olur. Onun dışında cıks, gram girmeye gerek yok 2-3 haftada kapanır zaten. Birde Dolandırıcı Montana'nın sunucusunda yetkililer, aman dikkat et. " dedi, bende hadi ya olur mu öyle şey deyip çaldım kapıyı. Geçen vakti gördüğümde yine yanılmadığını anladım. O gün bugündür heyecanla bekliyorum, daha iyi yerlere artık yatırım yapabilirim, teşekkürler Format İsmet!

Neyse konumuza dönelim, Mod Victim ve Rina ordusu, bu kadar teşekkürler ve başarılar. Umarım Format İsmet'i yanıltabilirsiniz.

pawnın başına oturduğu zaman iki komutu bir araya getiremeyip tek yaptığı lsrp gibi platformlardan model çalarak ve sunucuları sadece kötüleyen eğer ki arkadaşı ise güzel şekilde değerlendiren en gereksiz insanını da söylemiştir umarım kendisi. yorumunu ciddiye almayacağım istediğin yerde istediğin şekilde şahsıma olumlu, olumsuz şeyler söyleyebilirsin. zamanıdna northwayden sobeit istediğini de biliriz burada gelip hile kullanıyorlar şöyle yapıyorlar böyle yapıyorlar adamların aklı yok rinadan gelmişler boş yönetim kadrosu diyorsun safari roleplay adında DM sunucusundan çıkma birisin. bu kadar şey diyip kendini yorucağına güzel bir proje ortaya koy oynayalım.

olumlu ya da olumsuz yorum yapman umrumda değil bu lafları söylemem sadece seni hexenin gönderdiğine inanmam. hexe ile takılıyosun bu yorumu senden görmek hiç ama hiç garip gelmedi. aynı oyun modunu (victim) northland de kullanıyodu aynı yorumu ona yapmadın çünkü üstte belirttiğim gibi agalarına olumlu yorum, 3. kişi gözünden yorumlamak nedir bilmiyosun büyük ihtimalle okulda bu ders anlatılıyoken de uyuyodun şaşırmam açıkçası. kendine çok iyi bak simon, sunucuya ileride girmek istersen bile seni almayacağım, istediğin yerde özellikle northlandde oynaman dileğiyle :wave:

yetmedi, ekliyorum. montana dediğin gibi gerçekten dolandırıcı birisi, onun sunucusunda iyi ki kadroda devam etmemişim iyi ki şahsımıza küfür edip bizi projeden kovmuşlar. biz kimsenin emeğini, parasını çalmayız bizi onla kıyaslaman gerçekten çocukluk hatta komple yaptığın şu yorum 5. sınıfa veya 6. sınıfa giden bir çocuğun yapacağı yorumla birebir. seni eskiden beridir tanırım kendini bu kadar düşürmen gerçekten komiğime gitti açıkçası. montanın projesinden ayrılma nedenimizi detaylıca bir çok kez anlattık ancak sen sadece "montananın oyun modunu çalmışlar kaçmışlar" kısmını duymuşsun. sana söliyeyim, o oyun modunu geliştiren tamamen bizdik tüm sistemlerini ve anti-cheatini biz geliştirdik. mod bizim hakkımızdı biz ise arkamızda modu bırakmak istemedik, şuan kullandıkları (yani öyle söylüyolar :D) mod bizim yaptığımız modun yedeği yani onlar bizden modu çaldı. aklını başına toplamanı öneririm, kendini böyle gülünç duruma düşürmekten başka bir şey yapmıyorsun. bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım yoksa yazdığım harf başına gülmekten ölücem. lütfen yorumunu da düzenle çok çocukça :D

Eklemeni görmemişim, Montana'nın sunucusuna yazdıklarımı görmedin mi? Sayfa 1 dostum, en son Unique modunu sıfırdan mod diye 55 liraya satıyordu. Yaptığım yorumda gerçekten ciddilik, bir mantık arıyorsan o senin hatan, böyle bir yazıyı zaten birisi okuyup bu ne lan diye gülsün diye yapıyorum. Buraya sadece eğlenmek için yorum yapıyorum veya iyi bir sunucu var mı diye bakıyorum. Ama gerçekten sunucunuzun işleyişi bu yönde gidiyor, sanki sunucu açmak için sunucu açıyormuş gibi. Ben senin aksine 3 yıl önce ki Uwernz'i değil, şuan ki Uwernz'i yorumluyorum, Rina seni bozdu. Düzgün adım atmadıkça proje gerçekten bi cacık olmaz.

Alıntı yapılan: merddz - 26 Nisan 2021, 19:15:12
Alıntı yapılan: OnlySimon - 26 Nisan 2021, 19:10:21
Alıntı yapılan: NorthWay - 26 Nisan 2021, 18:46:32
Alıntı yapılan: OnlySimon - 26 Nisan 2021, 18:43:10
Alıntı yapılan: benberk - 26 Nisan 2021, 18:42:20

Discord sunucusunda ban yiyince bir tık deliye dönen herifin yazdıkları...

ya şapşik, kabalığa gerek yok :(

N*va (vasat proje)'mizde vardın, LSPD rolü yapıyordun sonrasında atıldın bu sunucuda da kara listedesin. Bahsettiğin sunucuda atılan her hile videosunun yorumlarındasın, fazla söze gerek yok.

orada da PD'ye davet aldım ama neyse. Yetkili olacağın sunucu da s0b kullanacaksın, umarım biri sinirlenip /.login ile içinizden geçmez, neyse. Kara listedeyim diye o kadar sinirliyim ki, elimi kırdım. Tehlikeliyim diyorum kızım uğraşma. YouTube'de bir zevkim o var, s0bcu çocukların havasını söndürmek hüğ
/.login ney knk /.killall olmasın o

Kanka bunlar RapidFire değil s0bfox kullanıyor, burada işler böyle dostum :sunglasses: dc ark attım kabul etmedin :(
Son düzenlenme: 27 Nisan 2021, 17:46:36 Razor02 Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

diverse

Bir proje pazarlama konusu, yöneticilerin davranışları. Üzgünüm kararımdan sanırım hiç dönmeyeceğim. - 2rd TS Guard

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

NorthWay

Bu mesajımdan sonra daha fazla yanıtlamayacağım, çok biliyormuş gibi konuşup fonksiyonu yanlış yazmak ayrı olay. Saydığın adamların yorumlarında takılmaya devam mı? Coding discordlarında source dilenen insanların burda bize hileci damgası vurması komik.

Herneyse, ayrıldığımız projeyle herhangi bir bağımız bulunmuyor. Sunucuyu yapan biziz, yaptıklarımızı kaldırmak bu kadar koymamalı bence.
Ayrıca diğer çok bilgili arkadaş, sunucuda yetkili takılan çocuğu geliştirici yapıp bizim sunucumuza gelenlere tekliflerde bulunuyormuş komik doğrusu.

Altı üstü bir indexi kaldırmanız 1 gün falan sürdü, vds'e yedeği kurmanız umarım bu kadar sürmez.
Killall'u fixlemeniz için verilen kodu bile yazamıyodunuz, madem bilmiyorsunuz eyvallah fakat gelip yardım istediğiniz adamlara sallamanız küçük düşürücü.

Dipnot: LSPD'ye davet falan almadın, LSPD ve yetkili kadrosunun yönetimi bendeydi. Blacklist'e girmek senin için övünç kaynağı olmalı, platformdaki tek vasfın o listeye girebilmek.
Son düzenlenme: 26 Nisan 2021, 21:05:19 NorthWay

OnlySimon

Alıntı yapılan: NorthWay - 26 Nisan 2021, 20:59:20
Bu mesajımdan sonra daha fazla yanıtlamayacağım, çok biliyormuş gibi konuşup fonksiyonu yanlış yazmak ayrı olay. Saydığın adamların yorumlarında takılmaya devam mı? Coding discordlarında source dilenen insanların burda bize hileci damgası vurması komik.

Herneyse, ayrıldığımız projeyle herhangi bir bağımız bulunmuyor. Sunucuyu yapan biziz, yaptıklarımızı kaldırmak bu kadar koymamalı bence.
Ayrıca diğer çok bilgili arkadaş, sunucuda yetkili takılan çocuğu geliştirici yapıp bizim sunucumuza gelenlere tekliflerde bulunuyormuş komik doğrusu.

Altı üstü bir indexi kaldırmanız 1 gün falan sürdü, vds'e yedeği kurmanız umarım bu kadar sürmez.
Killall'u fixlemeniz için verilen kodu bile yazamıyodunuz, madem bilmiyorsunuz eyvallah fakat gelip yardım istediğiniz adamlara sallamanız küçük düşürücü.

Dipnot: LSPD'ye davet falan almadın, LSPD ve yetkili kadrosunun yönetimi bendeydi. Blacklist'e girmek senin için övünç kaynağı olmalı, platformdaki tek vasfın o listeye girebilmek.
Sallamana gerek yok artık, bir şey bulamayıp yalan atmaya başladı artık :d . Platforma öyle pekte bir kazancım olmadı, en azından vasıfsız, sadece bak sadece platforma zarar olup, DM sunucuları açmıyor, sadece rezil olan konular açmıyorum.
Son düzenlenme: 26 Nisan 2021, 21:16:47 OnlySimon

uwernz

özgür bir platform, olumlu veya olumsuz yorum yapmanıza kimse karışmıyor. ama karakter ayrı mesele, kimseye küfür etmedik aksine küfür yedik, şahsımıza ağır ithamlarda bulunan adamları koruyan adamlarda bir o kadar karaktersizdir. yaptığımız şey bizim kodladığımız sistemi vdsden silmekti. aksini idda edecek varsa beklerim gençler, küfür etmek ise verileni almak değil. "sunucu patlattınız sizin kadar karaktersiz aptal görmedim" diyen adamlar northlandde oynuyorlar. saygılar gençler, başarılar diliyenlere tekrardan teşekkürler. daha da bu tartışmaya dahil olmayacağım, yazık.

diverse

Destek istemediğimizi belirten burada kimse yok, destek istendi. Küfür yediğini idda ediyorsun? Emekleri sildikten sonra küfür yedin, Tema içerisinde sadece karakter bağlandı. Oyun içerisinde, çeşitli hileler fixlendi fakat hala hile banlıyorduk? :p Her neyse ben de daha fazla ileti atmayacağım, sunucuya girip sunucunun gelişmesinde büyük rol oynadığınızı söylüyorsunuz. Fakat ekibe geldiğinizde, rekor denemesini bitirmiştik. Bunların kanıtlarını zaten ortalama 32 kişi ile yaptığımız salon muhabbetinde sunduk. Daha fazla kanıtlamaya gerek yok, ne olursa olsun yaptığınız yanlış ve bunu savunuyorsunuz. Yedeği kurmanız falan filan dediniz de, V1 için hazırladığımız modu devam ettiriyoruz. Eski sistemi kullanmayı aklımızdan bile geçirmedik, V1'e geçiş kolluyorduk. Bu fırsatı zaten verdiniz bunun için teşekkür edebilirim. Tek üzüldüğüm nokta, bir çok kişinin emeği olan Forum SQL dosyası. Sadece sizin değil, bir çok kişinin emeği vardı. Telafi edilir, edilmeyecek bir şey değil. Discord'dan kişileri banladınız, fakat 1 günde tekrar topladık. Umarım iyi yerlere gelirsiniz, izliyorum. *boomer*

-emekli yönetici

uwernz

Alıntı yapılan: hexemorling - 26 Nisan 2021, 21:54:43
Destek istemediğimizi belirten burada kimse yok, destek istendi. Küfür yediğini idda ediyorsun? Emekleri sildikten sonra küfür yedin, Tema içerisinde sadece karakter bağlandı. Oyun içerisinde, çeşitli hileler fixlendi fakat hala hile banlıyorduk? :p Her neyse ben de daha fazla ileti atmayacağım, sunucuya girip sunucunun gelişmesinde büyük rol oynadığınızı söylüyorsunuz. Fakat ekibe geldiğinizde, rekor denemesini bitirmiştik. Bunların kanıtlarını zaten ortalama 32 kişi ile yaptığımız salon muhabbetinde sunduk. Daha fazla kanıtlamaya gerek yok, ne olursa olsun yaptığınız yanlış ve bunu savunuyorsunuz. Yedeği kurmanız falan filan dediniz de, V1 için hazırladığımız modu devam ettiriyoruz. Eski sistemi kullanmayı aklımızdan bile geçirmedik, V1'e geçiş kolluyorduk. Bu fırsatı zaten verdiniz bunun için teşekkür edebilirim. Tek üzüldüğüm nokta, bir çok kişinin emeği olan Forum SQL dosyası. Sadece sizin değil, bir çok kişinin emeği vardı. Telafi edilir, edilmeyecek bir şey değil. Discord'dan kişileri banladınız, fakat 1 günde tekrar topladık. Umarım iyi yerlere gelirsiniz, izliyorum. *boomer*

konunun başında hile fixlendi ama banlıyorduk dedikten sonrasını okumak istemedim platformun yüz karasısın. hileler fixlense bile fixlenmez bunu bilmeyen birisisin zaten bir sunucu projesinde yer alman hata.

squerzy

Beraber bir yola çıkıyorsunuz sabahın bilmem kaçında vdsden modu siliyorsunuz modu silmenize bir şey demem ama habersiz vasıfsız modu silip bir şeyleri yarı yolda bırakmak en büyük karaktersizliktir ve buda sende var kanka kendinizi düzeltmeniz gerek.

uwernz

Alıntı yapılan: squerzy - 27 Nisan 2021, 00:18:42
Beraber bir yola çıkıyorsunuz sabahın bilmem kaçında vdsden modu siliyorsunuz modu silmenize bir şey demem ama habersiz vasıfsız modu silip bir şeyleri yarı yolda bırakmak en büyük karaktersizliktir ve buda sende var kanka kendinizi düzeltmeniz gerek.

şahsımıza küfür edip PROJEDEN KOVANLAR onlardı. bizi projeden kovarlarsa bizde bizim olanı geri alırız, bunun neresi karaktersizlik?

NorthWay

Alıntı yapılan: squerzy - 27 Nisan 2021, 00:18:42

Bu arada yetkili olduğun sunucunun sahibi bize hileci damgası vurmuştu, youtubede malum sunucuda hile ile videoların var :thumbsup:

Modu silmemize laf etmiyorsan dediğin şeyin anlamı kalmıyor gülüm, projeden ailevi hakaret edip "hexe" adlı çocuk attı bizi.
Kendi rızamızla çıkmadık, istenmediğimiz yerde kalacak değiliz kendisi yapsın bakalım :)

diverse

Çok iyi yalan söylüyorsunuz, bu gidişle vedat milör olabilirsiniz. Şimdi daha fazla etrafa salça olmayı kesin, diktatör yanınızı konuşturun. Önemli olan geliştiricilik değil, bir çok sizi on beşe katlayacak geliştirici sunucu açmıyor. Diktatör özelliği taşımadığı için, zor bir özellik. Siz de yaparsınız haaa, ama DM ekibine benzemez. Dikkat edin, kolay gelsiiin. Açılışta da tehdit ediyorsunuz saldıracağız diye, saldırabilirsiniz. :)

-emekli yönetici

Trigger

Öncelikle uzun soluklu bir sunucu istiyorsanız fiyaskodan oluşan gereksiz tag durumlarından kurtulmanız gerekiyor. Siz en iyisi değilsiniz, bunu idrak etmeniz gerekiyor.Daha açılmadınız bile bir kaç kere konunuzu gördüm açıldığını vesayire bilmiyorum fakat bir hafta sonra arşivi boyladı. Ekibiniz Rina serpmelerinden oluşan tek vasfı tek bulduğu polise sıkmak olan kişilerden oluşuyor. Grafikleriniz berbat, şuan sizi SAMP platformunda kimse tercih etmez güvenceniz bile yok eğer tek bildikleri polise sıkıp eğlenen -2 iq insanlardan oluşacağını düşünüyorum, iyi günler.

NorthWay

Alıntı yapılan: hexemorling - 27 Nisan 2021, 09:23:46
Çok iyi yalan söylüyorsunuz, bu gidişle vedat milör olabilirsiniz. Şimdi daha fazla etrafa salça olmayı kesin, diktatör yanınızı konuşturun. Önemli olan geliştiricilik değil, bir çok sizi on beşe katlayacak geliştirici sunucu açmıyor. Diktatör özelliği taşımadığı için, zor bir özellik. Siz de yaparsınız haaa, ama DM ekibine benzemez. Dikkat edin, kolay gelsiiin. Açılışta da tehdit ediyorsunuz saldıracağız diye, saldırabilirsiniz. :)

Kanıt?

Alıntı yapılan: Trigger - 27 Nisan 2021, 11:47:54
Öncelikle uzun soluklu bir sunucu istiyorsanız fiyaskodan oluşan gereksiz tag durumlarından kurtulmanız gerekiyor. Siz en iyisi değilsiniz, bunu idrak etmeniz gerekiyor.Daha açılmadınız bile bir kaç kere konunuzu gördüm açıldığını vesayire bilmiyorum fakat bir hafta sonra arşivi boyladı. Ekibiniz Rina serpmelerinden oluşan tek vasfı tek bulduğu polise sıkmak olan kişilerden oluşuyor. Grafikleriniz berbat, şuan sizi SAMP platformunda kimse tercih etmez güvenceniz bile yok eğer tek bildikleri polise sıkıp eğlenen -2 iq insanlardan oluşacağını düşünüyorum, iyi günler.

Bittiyse öteye.

Trigger

Alıntı yapılan: @Northway
Bittiyse öteye.
Bir eleştiriyi kaldırmayacak kadar duruma gelmişsiniz yazık kafanıza. Acilen dışarı cıkıp bir nefes almalısınız, bilgisiyardan iki dakika uzak durmak sizin için zor olucaktır ama.