GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Straight to the future - twelve-roleplay.com [AKTİF]

Başlatan diverse, 04 Mayıs 2021, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

diverse

Burası hata düzeltme alanı değil, hata olmuş olabilir fark ettirdiğiniz için teşekkürler, fakat burada emojiler ve gereksiz mesajlar ile sohbet etmenizi istemiyorum. Bu alanda açacağımız, faaliyete geçecek olan proje pazarlaması yapmaktayız. Seviyeli eleştirilere cevap vermeye devam edeceğiz harici söz konusu olamaz, iyi günler.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

diverse

05.05.2021 II - Forum Açılışı HK.

Merhabalar,

Topluluğumuz gün geçtikçe ilerlemekte ve gelişmekte, Web servislerimizi aktif edeceğimizi bildirmekten yönetim ekibi olarak gurur duymaktayız.

BETA olarak aktif edilecek olan web servislerimizde, sizleri güzel süprüüüz sistemler ve tasarımı hoş bir tema karşılıyor. Unutmayın, BETA olarak 05.05.2021 00.00'da aktif edilecek hataları yönetici kişilere bildirmeyi ihmal etmeyin.

Kayıtlar açık durumda, kayıt olmayı unutmayın!

Web Sitesi

-emekli yönetici

diverse

Birlikler ve Birlik destekleri bölümü konuya eklendi.

-emekli yönetici

geowicgang

proje pazarlaması değil lansman knk  :cakal:

weoji

Gelişmeleri yakından takip ediyorum, güzel olacak gibi başarılar :pc:

Kajmer

Selam, başarılar [RPG] perfini koymayı unutmuşsunuz.

VeroThere

Değişik fikirleri severim ama, Taha varsa tutmaz Başarılar...

diverse

Forum servislerimiz aktif edildi, kayıtlar açıldı.

Beta olarak aktif etmekteyiz, hataları kullanıcılar dolaylı yoldan bildirmeleri için. Forum ticket üzerinden, düzeltilmesi gereken alanları not ederseniz yetkili takımı inceleyecektir.

Forum Servisi

Discord

-emekli yönetici

diverse

Sunucu açılış tarihi belirlendi, detaylar için discord adresimize uğramayı unutmayın!

discord

-emekli yönetici

HELLBOY

diverse

Sunucu açılışı HK

Merhabalar,

Önceki duyurularımızda belirttiğimiz gibi beklenen gün oldukça yaklaştı ve bugün saatlerinde sizlere açılış saatini sunacaktık.

Beklenen oldu, 10.05.2021 18.00 tarihinde aktif edeceğiz.

Çalışmalar için kollarımızı sıvadık ve tempo artımı ile çalışmalara devam etmekteyiz, stabil olarak tüm verileri sabah saatlerine kadar yönetici kadrosu ile oturtma mantığını aldık ve bu olay itibari ile çalışmalarımız devam etmekte. Genel sunucu politikaları ve genel forum işleyişi hakkında notlar tam tutulmaması muhtemel olabilir, bunları bildirmekten çekinmeyin.

İyi geceler, sağlıklı kalın!

Forum  Discord

Sunucu adresi ; server.twelve-roleplay.com

-emekli yönetici

diverse

Selamlar, sunucu açılışında oldukça güzel bir kitle yakaladığımızın farkındayız. Hot fix ve gözden kaçan buglar için 21.30'a kadar iftar bakımına alınmıştır. Anlayışınız için teşekkürler!

-emekli yönetici

ayazcik

Sunucuya giriş yaptım fakat aldığım sonuçlar hiç iç açıcı değildi sizden daha iyisini beklerdim, login ekranı gelmeme gibi sorunlar, adminlerin kullandığı komutları görme falan hatta bir tanesine çok güldüm "/ac rapor bakma komutu ne"

Alperen18

4/4 Tema, daha sitesine hakim olamayan bir topluluğun sunucusuna hakim olmasını beklemeyin...
Son düzenlenme: 11 Mayıs 2021, 15:46:26 Alperen Olgun

Alperen18

Son düzenlenme: 11 Mayıs 2021, 16:00:59 Alperen Olgun