GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Lost City Roleplay ~ Coming Soon!

Başlatan Hata, 11 Mayıs 2021, 20:20:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hata

Merhaba, Ben Hata. Bu açtığım tanıtımda sizlere SA-MP platformunda herkesin kaliteli bir role-playing deneyimi sunacak bir proje içerisinde bulunduğumuzu belirtmek isterim.

Lost City Roleplay, San Fierro Oyun haritasında geçmesi planlanan bir role-playing(gerçek hayat) sunucusudur. 01.05.2021 Tarihinde temeli atılan bu oyun sunucusunda, hiyerarşi, saygı, ve kaliteli hizmet ön planda bulunmaktadır. Bütün oyuncularımıza maksimum rol zevkini vermek için çalışmaktayız. Peki ya neden Lost City? Bu haritada geçen bir roleplay sunucusu SA:MP Türkiye'de hiç gerçekleşmedi, gerçekleştirip en kaliteli rol deneyimini size sunma isteğimizdir.

Oyun içerisinden bilgiler için bu bölümü yazdık. Oyunumuz, Türkiye'de yapılması planlanmış olan ama olumsuzluklar nedeni ile yapılması iptal olan bir harita olan 'San Fierro' haritasında geçecektir. San Fierro'da geçecek olan bu proje, daha çok Yakuza gibi mafya kültürlerini ve rollerini tüm roleplayer oyunculara kazandırmayı planlamaktadır. Gerek Haritalar olsun, gerek sistemler olsun tamamen elverişli olarak sunucuya tasarlanmaktadır. Oyun sunucumuz hiçbir zaman otoritesini kaybetmeden oyuncularına rol desteği vermeye devam edecektir. Sistem konusuna gelelim, Sistemler tamamen kendi Developerlarımız tarafından yapılmaktadır. Yani sistemler tamamen sunucuya entegre edilmiş bir biçimdedir. Zaman ile sistem trailerları elbette yüklenip tarafınıza sunulacaktır. Sunucumuz forum üzerinden karakter başvurulu olup, karakter ismi ile sunucuya clientsiz giriş sağlanacaktır. Clientli olması talebi alındı, fakat client sağlıklı bir sistem olmaz, ayrıca düşüncemiz olarak ise size böyle daha iyi hizmet verebileceğimizi hissediyoruz. Oyun içerisinde oluşabilecek problemlere karşı müdahale edebilecek güzel bir teknik ekibimiz bulunmakta. Bu konuda açıkta kalmayacaksınız. Ayrıca sizin düşünceleriniz ve fikirleriniz hiçbir zaman es geçilmeyecek, daha değerli olacaktır.

Yönetim kadrosu bizim için en önemli olan hususlardan birisidir. Yönetim kadromuzda sizi yüz üstü bırakmayacak olan, oyuncularına kin toplayıp onlara karşı bir harekette bulunmayacak olan ekiptir. Kimsenin kimseye saygısızlık yapmayacak bir proje olacağını planlamaktayız.

Forumumuz daha yapım aşamasındadır. Developerlerimiz tarafından tema olarak ''LSRP'' temasını seçtik. Alan adımız ve Hostingimiz bulunmakta. Şu anlık forumumuz yapım aşamasında. Forum adresimiz ise: www.lost-city-rp.com olarak belirlenmiştir.

Oyun sunucusu ile Discord Presence bağlantısı(.asi)

TOPLULUK BAĞLANTILARI

Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 07 Haziran 2021, 16:38:48 Hata

Hellim

sharax

-
Son düzenlenme: 15 Haziran 2021, 16:05:38 sharax

Alperen18

Hellim

Impeccable

Furkanulas

Başarılar dilerim hatacım.

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Sulozzy

Esquiro

Trigger

Yok LV yemez.

DracDonix

Sosyal Medya güncellemesi yapmanız için 24 saat zamanınız mevcut. Ya da 24/7 SA-MP sunucu IP'nizi koymalısınız.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Hata

Alıntı yapılan: Trigger - 24 Mayıs 2021, 02:35:29
Yok LV yemez.

San Fierro.

Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Mayıs 2021, 14:20:12
Sosyal Medya güncellemesi yapmanız için 24 saat zamanınız mevcut. Ya da 24/7 SA-MP sunucu IP'nizi koymalısınız.

Eklendi, konu güncel.

Hata

Konu güncellendi, karakter başvuruları aktif.

Esquiro

Çok sorulan bir soru vardı, UCp bağlı mı? Evet, karakteriniz oluşturulduktan hemen sonra UCP bağlanacaktır. UCP oyunu sunucumuzla optimize bir şekilde çalışmakta ve bağlı.