GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

DM'ye girmeme rağmen kişi sayısı (0/10)

Başlatan merddz, 25 Mayıs 2021, 18:26:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merddz

Selamlar, yaklaşık 1 hafta önce yapmaya başladığım DM moduna kişi sayılarını görebilmek için DM kişi sayısı olayını ekledim fakat kişi DM'ye girse bile kişi sayısı 0 olarak gözüküyor. Uğraşıyorum uğraşıyorum bir çözüm bulamıyorum yardımcı olabilecek varsa sevineceğim.

PAWN Kodu: Seç
CMD:dm(playerid, params[])
{
  new lvpdsayi;
  new rcsayi;
  new warehousesayi;
  new libertysayi;
  new string[500], toplamoyuncu[1024];
        strcat(string, " \n");
           format(toplamoyuncu, sizeof(toplamoyuncu), "{EEDD82}»{FFFFFF} LVPD Arena (%d/10)\n", lvpdsayi);
        strcat(string, toplamoyuncu);
        format(toplamoyuncu, sizeof(toplamoyuncu), "{EEDD82}»{FFFFFF} Libertty City Inside (%d/10)\n", libertysayi);
        format(toplamoyuncu, sizeof(toplamoyuncu), "{EEDD82}»{FFFFFF} RC Battlefield (%d/10)\n", rcsayi);
        format(toplamoyuncu, sizeof(toplamoyuncu), "{EEDD82}»{FFFFFF} Warehouse (%d/10)\n", warehousesayi);
        format(toplamoyuncu, sizeof(toplamoyuncu), "{EEDD82}»{FFFFFF} Headshot Arena (0/10)\n");
         ShowPlayerDialog (playerid, DIALOG_DMLOBILERI, DIALOG_STYLE_TABLIST_HEADERS, "Deathmatch Arena", string, "Join", "Cancel");
  return 1;
}
OnDialogResponse
      if(listitem == 0)
      {
         new lvpdsayi = 0;
         if(OyuncuBilgileri[playerid][LVPDDM] == true || OyuncuBilgileri[playerid][CITYDM] == true || OyuncuBilgileri[playerid][RCDM] == true || OyuncuBilgileri[playerid][WAREHOUSEDM] == true)
         return YollaHataMesaj(playerid, "Zaten DM lobisindesin.");
         new sayi = random(8);
         sscanf(DMLVPDKonum(sayi), "p<,>fff", OyuncuBilgileri[playerid][Pos][0], OyuncuBilgileri[playerid][Pos][1], OyuncuBilgileri[playerid][Pos][2]);
         SetPlayerPos(playerid, OyuncuBilgileri[playerid][Pos][0], OyuncuBilgileri[playerid][Pos][1], OyuncuBilgileri[playerid][Pos][2]);
         OyuncuBilgileri[playerid][LVPDDM] = true;
         SetPlayerInterior(playerid, 3);
         SetPlayerSkin(playerid, 2);
         SetPlayerHealth(playerid, 100.0);
         SetPlayerArmour(playerid, 40.0);
         SetPlayerVirtualWorld(playerid, 9);
         GivePlayerWeapon(playerid, 24, 500);
         GivePlayerWeapon(playerid, 25, 500);
         YollaHerkeseMesaj(0x008000FF, "%s adlı oyuncu LVPD DM lobisine katıldı.", OyuncuAdiGetir(playerid));
         lvpdsayi++;
      }

birazcik pawn birazcik web iste

Rodeiun

lvpdsayi değişkeni açılıyor herhangi bir arttırma azaltılma yapılmadan yazdırılıyor?
ayrıca sizin listitem koşulu bloğunuzda açtığınız değişken o bloğa aittir. Global olmadığı için sadece o blokta kullanılabilir.

merddz

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 25 Mayıs 2021, 19:31:26
lvpdsayi değişkeni açılıyor herhangi bir arttırma azaltılma yapılmadan yazdırılıyor?
      if(listitem == 0)
      {
        new lvpdsayi = 0;
        if(OyuncuBilgileri[playerid][LVPDDM] == true || OyuncuBilgileri[playerid][CITYDM] == true || OyuncuBilgileri[playerid][RCDM] == true || OyuncuBilgileri[playerid][WAREHOUSEDM] == true)
        return YollaHataMesaj(playerid, "Zaten DM lobisindesin.");
        new sayi = random(8);
        sscanf(DMLVPDKonum(sayi), "p<,>fff", OyuncuBilgileri[playerid][Pos]
[list][li], OyuncuBilgileri[playerid][Pos][1], OyuncuBilgileri[playerid][Pos][2]);[/li][/list]
        SetPlayerPos(playerid, OyuncuBilgileri[playerid][Pos]
[list][li], OyuncuBilgileri[playerid][Pos][1], OyuncuBilgileri[playerid][Pos][2]);[/li][/list]
        OyuncuBilgileri[playerid][LVPDDM] = true;
        SetPlayerInterior(playerid, 3);
        SetPlayerSkin(playerid, 2);
        SetPlayerHealth(playerid, 100.0);
        SetPlayerArmour(playerid, 40.0);
        SetPlayerVirtualWorld(playerid, 9);
        GivePlayerWeapon(playerid, 24, 500);
        GivePlayerWeapon(playerid, 25, 500);
        YollaHerkeseMesaj(0x008000FF, "%s adlı oyuncu LVPD DM lobisine katıldı.", OyuncuAdiGetir(playerid));
        lvpdsayi++;
      }
Buradaki kodda en sonda lvpdsayi++ ile sayıyı 1 arttırıyorum.
Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 25 Mayıs 2021, 19:31:26
ayrıca sizin listitem koşulu bloğunuzda açtığınız değişken o bloğa aittir. Global olmadığı için sadece o blokta kullanılabilir.
Buradan birşey anlamadım :/

merddz

Sorun Judgementdragon tarafından çözüldü, teşekkürlerimi iletiyorum. Kilitlenebilir.