GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Las Venturas Police Pursuit - #wewillwin [TR] [SUNUCU AKTIF]

Başlatan geowicgang, 08 Mayıs 2021, 21:31:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

benberk

Alıntı yapılan: Spark - 25 Mayıs 2021, 17:11:02
Alıntı yapılan: merddz - 25 Mayıs 2021, 16:55:15
Alıntı yapılan: Spark - 25 Mayıs 2021, 16:52:08
Alıntı yapılan: geowicgang - 25 Mayıs 2021, 16:13:54
Önemli olan sistemler değil, önemli olan yönetiliş. Irkçılığa devam Ğ
Puhahaha adam ağzıyla kabul etti sistem çaldığını ben böyle rezalet görmedim

Sen whitelist olayına büyük bir ihtimalle senin whitelist başvurunu reddettim diye kırıldın  :uzgun: Kötü yönetilen sunucu yıllarca açık mı kalır?
Kanka neden ırkçılık yapıyorsunuz cidden merak ediyorum?
Geçen lS:CC discorduna girdim ve orada bir kaç mesaj gördüm mesajda ise, Bu türk bunun başvurusunu kabul etmeyin gibi birşey anlatıyordu. Neden yani?
1 türkün yaptığını tüm türklere yıkmanız aşırı saçma, buda sizi bitirdi.
Başarılar geowic.
Öyle bir şey olduysa söyleyen kişi cezasını almıştır. Türklere karşı(direkt herhangi bir ırka karşı) asla herhangi bir ırkçılık kabul edilmiyor. Ben kendim has Türk'üm niye ırkçılık yapayım? :D. Whitelist neden getirildi şöyle anlatayım sana. O dönem birleşmiş yüzlerce Türk tarafından sunucuya DDOS saldırıları yapıldı ve Discord sunucusu raidlendi. Bir de istatistik konuşalım çünkü kafanızdaki "LSCC Türklere karşı ırkçı" algısını silmek istiyorum.

Aşağıdaki istatistiklerde görüldüğü gibi banlanan 555 oyuncunun 389'u türk, 166'sı yabancıydı. Bu kadar DDos ve Discord raidin üzerine bu istatistiklerle beraber geçici çözüm olarak bir whitelist sistemi getirildi. Ve ister inanın ister inanmayın hileci sayısında ciddi bir azalış yaşandı.

Whitelist'i kaldırmanız aktiflik konusuna pekte etki etmemiş gibi. Buraya yazacak kadar geldiysen gerçekten bir şeyleri başarmışız, değil mi? Bütün gün hayatsızca LS:CC'de oynayıp üstüne de bir Türk olarak yöneticiliğini yapman gerçekten onur kırıcı. Açıkçası senin LS:CC adını bile üstlenmen çok garip. Sistemleri değerlendirmen çokta önemli değil. Kimin ne konsepti olduğu belli. Gidip sunucunda oynayabilirsin spark.

1 aydır açık olan sunucumuz ile bile "yıllardır" açık olan sunucuya da farkımızı gösterdik.

Kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Son düzenlenme: 27 Mayıs 2021, 17:05:00 benberk

Spark

He he aynen öyle berk de discord sunucunuza gelecek kişilerin IP'sini grablemekten de mi utanmadınız ya? :D

Mouse'u discord linkinin üzerine getirdiğinizde sol alttaki link ortaya çıkıyor. joinmy.site/EAS8GA

Bu linke girdiğinizde de karşınıza grabify çıkıyor. Bu insanların discord linki üzerinden IP loglamasına şaşırdım mı? Yoo :D Bu sunucuda kullandığınız şifreleri de çalıyorlar. benberk kardeşimiz sobeit deneyecekmiş rina hesaplarınızda.

Son düzenlenme: 28 Mayıs 2021, 11:59:36 Spark

merddz

.
Son düzenlenme: 28 Mayıs 2021, 12:13:00 merddz Sebep: yanlis anlasilma
birazcik pawn birazcik web iste

geowicgang

yeaaahboy hesabı benim ikinci hesabım. Hesap şifrelerim aynı olduğu için çalınmış.
İşim gücüm yok onlarla uğraşacağım, @Spark sende bi işine bak artık. Ne yalaka çıktın, arkadaşım.

twoground

geowic seni birkaç yıldır tanıyourm, yani aramız bayağı iyiydi fakat sunucu açıldığında (bana göre) 45-50 kişilik bi oyuncu kitlesine ulaştığında yok biz lscc'yi geçtik yok biz sapp'yi geçtik gibi imalarda bulundun bu bence  çok rahatsız edici bir davranış lscc ve sapp senin sunucun açık bile değilken oyuncu kitlesi 80-90-100 kişilik bir kitleye sahip oluyordu gün içinde, senin sunucunun 45-50 kişi olmasının sebebi ise lscc'den tüm türk arkadaşları banlamaları sebebiyle oldu, yani bu iyiliği sana lscc ve sapp yönetimi yaptı sen ise 45-50 kişi çeken bir sunucun olunca nereye baksam yok biz 45-50 kişiye ulaştık sapp ve lscc artık şöyle böyle ama böyle olmaz canım benim güzel bir kitleye sahip olduysan daha iyisi için çabalarsın fakat senin yaptığın daha iyisine çabalamak değil artistlik yapmak oldu.

umarım bunları dikkate alıp öyle devam edersin, başarılar.

geowicgang

Alıntı yapılan: twoground - 28 Mayıs 2021, 12:23:11
geowic seni birkaç yıldır tanıyourm, yani aramız bayağı iyiydi fakat sunucu açıldığında (bana göre) 45-50 kişilik bi oyuncu kitlesine ulaştığında yok biz lscc'yi geçtik yok biz sapp'yi geçtik gibi imalarda bulundun bu bence  çok rahatsız edici bir davranış lscc ve sapp senin sunucun açık bile değilken oyuncu kitlesi 80-90-100 kişilik bir kitleye sahip oluyordu gün içinde, senin sunucunun 45-50 kişi olmasının sebebi ise lscc'den tüm türk arkadaşları banlamaları sebebiyle oldu, yani bu iyiliği sana lscc ve sapp yönetimi yaptı sen ise 45-50 kişi çeken bir sunucun olunca nereye baksam yok biz 45-50 kişiye ulaştık sapp ve lscc artık şöyle böyle ama böyle olmaz canım benim güzel bir kitleye sahip olduysan daha iyisi için çabalarsın fakat senin yaptığın daha iyisine çabalamak değil artistlik yapmak oldu.

Arascığım, LS-CC ve SAPPden daha iyi olduğumu zaten her yere söylüyorum. Geliştirmek için beşten fazla projemiz bulunuyor. Bunlar haziran lansmanı ile yayınlanacak. Yönetimin kat kat iki sunucudan iyi olduğunu her zaman söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. En iyi belli, ikinciyi tartışsınlar.

twoground

Alıntı yapılan: geowicgang - 28 Mayıs 2021, 12:25:34
Alıntı yapılan: twoground - 28 Mayıs 2021, 12:23:11

Arascığım, LS-CC ve SAPPden daha iyi olduğumu zaten her yere söylüyorum. Geliştirmek için beşten fazla projemiz bulunuyor. Bunlar haziran lansmanı ile yayınlanacak. Yönetimin kat kat iki sunucudan iyi olduğunu her zaman söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. En iyi belli, ikinciyi tartışsınlar.

lsccden iyiyiz diyip gidip onların bannerlarını los santos police pursuiti las venturas olarak düzeltmek mi en iyisi?

umarım kendi egonda boğulursun, bro.

geowicgang

Bu arada bir daha @Spark adlı yalaka arkadaşa açıklama yapmayacağım. Kendisi sanırım rank atlamak için burada bize sataşıyor. IP-GRAB nedir? Ne değildir bilmem, etmem. Ben daha kendi sunucu modumdan 2X PAYDAY için skor değişkenlerini ayarlayıp compile edemiyorum. Yani bu konular hakkında bilgim sıfırdan daha sıfır. Tek bildiğim sunucuya model yüklemek. Onu da epey uğraşarak öğrendim. Kendi Instagram hesabım ve Discord hesabım çalındığı için böyle bir şey ile karşılaştınız.
Birinin hesabını çalacak emeğine göz dikecek kadar karaktersiz biri değilim. Hesaba giriş yapan kişi ya VPN kullanmış ya da gerçekten bir yabancı. Dediğim gibi, işim olmaz. RANK UP @Spark

Ayrıca Aras, en yakın arkadaşım olsan bile birinin anasına söversen sunucumda barınamazsın. İçerlemene gerek yok kadim dostum.

twoground

Alıntı yapılan: geowicgang - 28 Mayıs 2021, 12:31:44
Bu arada bir daha @Spark adlı yalaka arkadaşa açıklama yapmayacağım. Kendisi sanırım rank atlamak için burada bize sataşıyor. IP-GRAB nedir? Ne değildir bilmem, etmem. Ben daha kendi sunucu modumdan 2X PAYDAY için skor değişkenlerini ayarlayıp compile edemiyorum. Yani bu konular hakkında bilgim sıfırdan daha sıfır. Tek bildiğim sunucuya model yüklemek. Onu da epey uğraşarak öğrendim. Kendi Instagram hesabım ve Discord hesabım çalındığı için böyle bir şey ile karşılaştınız.
Birinin hesabını çalacak emeğine göz dikecek kadar karaktersiz biri değilim. Hesaba giriş yapan kişi ya VPN kullanmış ya da gerçekten bir yabancı. Dediğim gibi, işim olmaz. RANK UP @Spark

Ayrıca Aras, en yakın arkadaşım olsan bile birinin anasına söversen sunucumda barınamazsın. İçerlemene gerek yok kadim dostum.

geowic -- 12.05.2021
ban yedi olm
restart yedi
kaydetmemistir
ben banlattım hatta

geowic -- 12.05.2021
banladım
daha ne yapayım

beni sunucudan banladığını görmedim ama sen bilirsin

ben seni burada kötülemiyorum, biraz egon tavan yapmış yani kendine gel, böyle biri olduğunu bilseydim emin ol en başından seninle arkadaşlık kurmazdım gerek yok yani 50 kişilik samp sunucusunda neyin egosu bu, ilgi görmediğini de sanmıyorum, ilgi görüyorsun fakat ilgi görünce artık ego öyle başladı galiba.
Son düzenlenme: 28 Mayıs 2021, 12:35:29 twoground

geowicgang

DracDonix

Özel mesaj içeren iletiler silinmiştir. Bölüm kurallarına aykırı iletiler paylaşılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır!

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

merddz

geowicgang

Kimin yaptığını buldum. LSCC'nin geliştiricilerinden. Tw1tch... Kendisi ile para karşılığı anlaşmıştık, modu geliştirecekti. Daha sonra vazgeçti. SQLi alıp MD5leri patlatmış büyük ihtimalle. Korkmayın, sadece ilk iki yüz kişinin hesabı vardı. Eski modu atmıştım.

merddz

Alıntı yapılan: geowicgang - 28 Mayıs 2021, 14:01:43
Kimin yaptığını buldum. LSCC'nin geliştiricilerinden. Tw1tch... Kendisi ile para karşılığı anlaşmıştık, modu geliştirecekti. Daha sonra vazgeçti. SQLi alıp MD5leri patlatmış büyük ihtimalle. Korkmayın, sadece ilk iki yüz kişinin hesabı vardı. Eski modu atmıştım.

banlar kalkti mi yani

ozkleiNN

Alıntı yapılan: geowicgang - 28 Mayıs 2021, 14:01:43

aynen kardeşim aras kargo copy paste server lvpp