GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Fade Roleplay - Helper başvuruları aktif!

Başlatan alberto.exe, 29 Mayıs 2021, 16:03:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alberto.exe

• Fade Roleplay 

Discord: Tıklayınız
    Forum: Bakım
    İnstagram: Tıklayınız
    IP: 213.142.156.145:7777

• Sunucu Hakkında     
      Merhabalar, öncelikle hoşgeldiniz. Biz bir ekip olarak birçok sunucu açma girişiminde bulunduk ve çoğunda AP, hile, ihanet vb. durumlar ile karşılaştık. Bütün sunucularımız açılmadan kapandı veya 1 haftalık sunuculardan farksız kılındı. Bu sefer çok iddiali şekilde ve ciddi bir şekilde iş başına koyulduk ve Fade Roleplay adı altında sizlere güzel bir proje sunmayı planlıyoruz. Umarım sizinde hoşunuza gider.

• Sunucu Gidişatı
        Sunucunun adminler ve oyuncular olarak ayrılmasını pek istemiyoruz, birçok sunucuda olan AP olayından sıkılmış bulunmaktayız ve en adil şekilde yönetmeyi umuyoruz. Sunucuda güzel roller dönebilmesi için rol pası karakterleri ile adminler oyunculara güzel roller paslayacak ve güzel bir rol ortamı yaratmayı deneyeceğiz. Umarız ki bu yolda bize yardımcı olur ve güzel bir sunucuyu ortaya çıkartırız.

Son düzenlenme: 11 Haziran 2021, 21:45:53 alberto.exe

sharax

Kendi sunucularınfa hileyle dm atıp MALCATRAZ! diye bağıracakları günü bekliyorum.
Son düzenlenme: 31 Mayıs 2021, 19:02:07 sixred

alberto.exe

Alıntı yapılan: sixred - 29 Mayıs 2021, 16:07:23
Kendi sunucularında sobeitle dm atıp sonunda ALCATRAZ! diye bağıracakları zamanı bekliyorum.
Bu sefer ciddi düşünüyoruz.

DracDonix

Web sitesi, sosyal medya linki ya da 24/7 bir server IP düzenlemesi yapmanız için bir günlük zamanınız var.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

alberto.exe

Alıntı yapılan: DracDonix - 29 Mayıs 2021, 16:08:32
Web sitesi, sosyal medya linki ya da 24/7 bir server IP düzenlemesi yapmanız için bir günlük zamanınız var.
Sosyal medya sayfası açıldı, forum 1 hafta içinde aktif edilecek.

merddz

birazcik pawn birazcik web iste

DenzelOfficial

Bu yolda hepinize başarılar ve bana da ayrı başarı diliyorum. 😂 #LittleLeft
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2021, 16:47:58 DenzelOfficial

alberto.exe

Alıntı yapılan: DenzelOfficial - 29 Mayıs 2021, 16:33:47
Bu yolda hepinize, başarılar ve bana da ayrı başarı diliyorum. 😂 #LittleLeft
:)

Impeccable

Rosen