GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[SA-MP] Nasıl sunucu açılır Nasıl MySQL kurulur?

Başlatan Belkide Gameover, 20 Şubat 2021, 19:00:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Merhabalar bugün sizlere SA-MP'ta nasıl sunucu açıp MySQL kurabiliriz onu anlatmak istedim bazı bilmeyen arkadaşlar içindir yakın zamanda Pawn dersleri de gelecek takipte kalmayı unutmayın.

bloodsucker

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: DracDonix - 20 Şubat 2021, 19:20:52
bu hareket değil knk "slash" demen daha iyi :helal:

Belki onun nasıl yapıldığını bilmeyen arkadaşlar vardır..

bloodsucker

TAKTAK26

Sıfırdan yapmak yerine hazır bir moda konarak oradan gitmişsin mantıksız ve anlatım tarzın hakkında konuşacak olursak eğer neyin ne olduğunu, ne işe yaradığını düzgün bir şekilde sunmamışsın iyi forumlar.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

baum224

Öncelikle iyi geceler, hazır bir moddan gitmişsiniz @TyroN'unda dediği gibi kendinize pawn & forum - ucp yazmışsınız neden kendi marifetinizi sunuyorsunuz. Hemde pawn'a yeni başlamış kişilere yardımcı olursunuz.

to greatest marina reborn

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: TyroN - 21 Şubat 2021, 00:00:29
Sıfırdan yapmak yerine hazır bir moda konarak oradan gitmişsin mantıksız ve anlatım tarzın hakkında konuşacak olursak eğer neyin ne olduğunu, ne işe yaradığını düzgün bir şekilde sunmamışsın iyi forumlar.

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 21 Şubat 2021, 00:39:43
Öncelikle iyi geceler, hazır bir moddan gitmişsiniz @TyroN'unda dediği gibi kendinize pawn & forum - ucp yazmışsınız neden kendi marifetinizi sunuyorsunuz. Hemde pawn'a yeni başlamış kişilere yardımcı olursunuz.

Ben oraya sadece MySQL Kurma vs onları anlattım zaten Sıfırdan mod yapabilicek birisi o videoyu izlemez ben baştan anlatmaya başladım MySQL kurmayı bilmeyen adama ben nasıl anlatıcam tanımları vs?

Kenzy her zaman kullandığın alt yapı victim modu victimden başka birşey kullanmıyorsun her hafta farklı isimlerle sunucu acıyorsun yok highrise yok rise yok LSC birde gelmişin hazır mod diyorsun senin kullandığın ne peki birde ben burda sıfırdan mod kodlamayı öğretmiyorum MySQL Kurmayı veri bağlamayı sunucu acmayı gösteriyorum sunucuyu açtıktan sonra PAWN kodlama asıl şimdi başlamış demektir.

bloodsucker

Bilinmeyen Bey

Güzel anlatım , belki bunu sunucu açmak için kullanırım

Alien

Güzel video.  Ayrıca PAWN dersleri vereceğinide söylemişsin, dersleri yayınlaman sana karşı ön yargısı olan kişilerin ( bende dahil ) ön yargılarının kırılmasını sağlayabilirsin.

Son düzenlenme: 21 Şubat 2021, 17:07:24 Redd

Belkide Gameover

Değerli güzel yorumlarınız için teşekkürler. :)

bloodsucker

BayFrknYT

Marcy

Başarılar dilerim Yiğit, @BayFrknYT mySQL bağlayamadıysanız bana ulaşın. Gaviria#9999

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Feick

Sadece mySQL bağlamakla kalınmış bir Ders serisi. Fonksiyon kullanımı, sistem yazılışı videoları nerede?