GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bozy

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

Hate

Beryozka Club 22 Aralık tarihinde kapılarını 2x 20.000$ ödül ile açıyor. Saat 23:30'dan 01:00'a kadar sürecek parti sonunda 2 şanslı kişi toplam 40.000$'ın sahibi olacak.

İletişim & Vip bilgi için : 666-0-666
Yer: Star caddesi sonu

bozy

Alıntı yapılan: Hate - 10 Aralık 2017, 20:55:25

Beryozka Club 22 Aralık tarihinde kapılarını 2x 20.000$ ödül ile açıyor. Saat 23:30'dan 01:00'a kadar sürecek parti sonunda 2 şanslı kişi toplam 40.000$'ın sahibi olacak.

Ben de orada olayım dicem ama biliyorsun sunucunun ilk günü hep uğraş xD

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

bozy

Hate

Alıntı yapılan: bozy - 10 Aralık 2017, 21:06:32

Bekliyorm :D

offalena

3-4 sene önce roleplaya başladığım zaman, Hera'nın açtığı Midlife sunucusunda bulunmuştum. Oyunculara birşey soylenmeden kapatılmıştı. Sonradan Vivala açıldı. Birşey söylenmeden kapandı. Tekrar açılıp kapandı. Rina açıldı bu yaz tekrar. Yine hiçbirşey denmeden kapandı şimdi tekrar açılıyor. Sadece benim değil emek gösteren oyuncuların sürekli yüzüstü bırakılması... Umarım bu görünüş telafi edilir ve açtığınız son ve uzun süre kapanmayacak sunucunuz olur. Ayrıca medium olması beni üzdü.

bozy

Rina bir şey demeden kapanmadı ki oyuncular bıraktı oynamayı geliştirip gelicez dendi. Şu zaman kadar yanlış kişilerle sunucu açtı Hera o yüzden kapandı. Oyuncu sayısı -1 olana kadar kapanmaz artık.

Rosse

Herhangi bir sorun çıkmaz ise oradayım Sergen.!

Moisia

Alıntı yapılan: Hate - 10 Aralık 2017, 21:48:51

Alıntı yapılan: bozy - 10 Aralık 2017, 21:06:32

Bekliyorm :D

Bende geliyorummm

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:25:34 Mustafa

Hera

Alıntı yapılan: offalena - 11 Aralık 2017, 12:13:43

3-4 sene önce roleplaya başladığım zaman, Hera'nın açtığı Midlife sunucusunda bulunmuştum. Oyunculara birşey soylenmeden kapatılmıştı. Sonradan Vivala açıldı. Birşey söylenmeden kapandı. Tekrar açılıp kapandı. Rina açıldı bu yaz tekrar. Yine hiçbirşey denmeden kapandı şimdi tekrar açılıyor. Sadece benim değil emek gösteren oyuncuların sürekli yüzüstü bırakılması... Umarım bu görünüş telafi edilir ve açtığınız son ve uzun süre kapanmayacak sunucunuz olur. Ayrıca medium olması beni üzdü.

Midlife benim sunucum değildi, sahibi kapatmak istedi kapattı. Vivala'da olanları biliyorsunuz zaten. Rina'ya gelirsek rina zaten 2 aydır kapalı ve oyunculara bilgilendirme yapıldı. Aynı şekilde hesaplar ve malvarlıkları silinmeden tekrardan açıyoruz. Kimseyi yüzüstü bıraktığımız yok. Medium konusuna gelirsek SA-MP'ta hard diye nitelendirilen sunucuların bir çoğunun içeriği mediumdan farksız. O yüzden oyunculara yalan söylemeye gerek yok.  :kahkaha:

Rosse