GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

we will see good days #losangelesrpg

Başlatan kumite, 12 Haziran 2021, 21:59:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kumite

Los Angeles Roleplay - for your dreams!

we will se good days!

Giriş
Selam dostlar! Umuyoruz ki bu zor dönemde sağlığınız yerindedir. Yine umarız ki, hayatınız iyi gidiyordur. Evet yine bir roleplay tanıtımı görüyorsunuz fakat diğerlerinden farklı olacağından sizi temin edebiliriz. Los Angeles Roleplay projesi 1.5 yıldır ilerleyen fakat yaşanan aksaklıklar nedeniyle gerilemiş bir projedir. Bu projeyi ise tekrardan ihtişamına kavuşturmayı ve oyuncularımıza tekrardan hizmet vermeyi, güzel bir roleplay deneyimi yaşatmayı içtenlikle umuyoruz. Tanıtımın ilerleyen kısımlarında "for your dreams!" sloganının aslında neyi amaçladığından da bahsedeceğiz.

LA Roleplay Nedir?
Los Angeles Roleplay  1.5 yıldır geliştirilen, farklı isimler ile faaliyete girmiş fakat gerek sistemsel eksiklikler, gerek ekip içerisinde ki tartışmalar sebebiyle proje fazlasıyla leke kapmış ve başarısızlıklar ile sonuçlanmıştır. 2021 Mayıs ayından itibaren proje kendi içerisinde revizyona gitmiş olup baştan şekillenmiştir. Oyun modu ve ekip tamamıyla baştan değiştirilmiştir. Revizyon ile birlikte sunucuyu tamamen oyuncuların yöneteceği bir düzen ile yürütmeye başlamış bulunmaktayız. Alınan her kararın onayını oyuncular verecektir.

welcome to los angeles!

"for your dreams!" ?
"for your dreams!" slogandan da anlaşıldığı gibi, "hayallerin için." tamamen sunucumuzda bulunan bütün oyuncuların kararları bizim için esas kuraldır. Server doğrultusunda alınacak kararlar oyuncuların onayına sunulur. Oyuncularımızın istekleri doğrultusunda ilerleyişimizi şekillendirecek ve bu çizgide devam edeceğiz.

Bağlantılar

Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 17 Haziran 2021, 11:50:36 verdant

kumite

Bu akşam saat 18.00'da oyun istemcisi aktifleşecektir.

Detaylar için sunucunun discord adresine katılım sağlayın!

Son düzenlenme: 16 Haziran 2021, 12:01:46 verdant

kumite

TheMertcaN

Gang shit no lame shit

kumite

Wreed

Impeccable

kumite

Rosen

DracDonix

Bölüm kurallarına aykırı iletiler kaldırılmıştır! Devamı halinde işlem uygulanır.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

haroldjackson

imza kalemle atılır

Sulozzy

kumite