GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bahama Roleplay Gamemode

Başlatan sharax, 14 Haziran 2021, 12:20:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

"Sadece ölüler görür."

İndirme linki: https://s6.dosya.tc/server2/1vyquo/bahama.pwn.html
SQL:https://discord.com/channels/@me/853734928918118431/853923871022776340

VirusTotal:https://www.virustotal.com/gui/file/1319ecb50ed40003b888687da80bb7b895ee8e0f859c63d4a97beb113b1025d6/detection

Bazı aptal arkadaşlar benim vdsimdeki bozuk oyun modunu alıp paylaşacakmış paylaşsınlar bakalım  :P

Adım Çınar, 2015 tarihinden beri SA-MP platformunda gerek freeroam gerek roleplay sunucularında oynuyorum. Hiçbir zaman kimsenin kötülüğünü istemedim fakat bazı durumlarda bana agresif yaklaşan kişilere kötülükten fazlasını istediğim oldu.Yapılan haksızlıklara karşı, edilen küfürler ve daha fazlasına tahammülüm yok.

Respect;
hakan.,diax,nirvana,14second,captain's,alwet,marchell,realvillain,vaby,emresensei,gaviriatheboss

"Madem güneş tepeden vurdu,gölge ayağımızın altıdır!"
Son düzenlenme: 14 Haziran 2021, 12:36:58 sharax

Marchellishere

Can't touch this

Sawyer

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

kumite

Allh allah dertleri neymis ya

baum224

Kullanmanızıda tercih ederim, fakat oyun dosyaları olmadan bir cacık yapamazsınız sanalar olucak şimdi gidip unique dosylarını kurarım pawnraknet hatası veriyor bana discorddan yazanlara bunun çözerim zaten oyun modunun tam halini paylaşacağım.

to greatest marina reborn

sharax

Alıntı yapılan: harika kenzy - 14 Haziran 2021, 12:30:52
Kullanmanızıda tercih ederim, fakat oyun dosyaları olmadan bir cacık yapamazsınız sanalar olucak şimdi gidip unique dosylarını kurarım pawnraknet hatası veriyor bana discorddan yazanlara bunun çözerim zaten oyun modunun tam halini paylaşacağım.
amperden isim özenmek mi NEEEEE

Marchell

Füze sesi yankılandımı kanka?

sharax

@harika kenzy sana en büyük tavsiyem çok yakın bir zamanda psikoloğa gitmen çünkü yapacağım şeyler sana akıl sağlığını kaybettirecek

Marcy

Full açıklı bir mod, kullanmanızı tavsiye etmem. Eğer kullanıcaksanız açıklarını söyliyeyim. Heinz#9999

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

#McAllen

Kanka sql dosyası indirilmiyor bi düzeltebilecen mi? @sharax

Web & Pawn Developer

Less

Adamların modunun unuqieden farkı yok aynısı, sadece unique to bahama bide 2 bug fixlemişler renk değişmişler bruh ayol.

df

Hata

Tyranus

Paylaşım için teşekkürler.

kumite

sharax bize respect atmis uWu ^^

Marcy

Alıntı yapılan: verdant - 28 Temmuz 2021, 22:35:55
sharax bize respect atmis uWu ^^
hakan.,diax,nirvana,14second,captain's,alwet,marchell,realvillain,vaby,emresensei,gaviriatheboss
 :D

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır