GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3-DL] San Andreas Cop Chase | 80.93.220.86:7777 ~AKTIF~

Başlatan trabzon, 10 Haziran 2021, 18:29:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Furchtlos

Marcy

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

chinohead

yeteeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

trabzon

RaideNN

geowicgang

police pursuit akımını trye getiren benim bu ego kasmak değil fakat yaptığın yanlış
senden police pursuit modu kodlamanı istediğimde sürekli işim var dedin... Böyle bir projen olduğunu bilmek isterdim.
Başarılar

laéx

Alıntı yapılan: geowicgang - 17 Haziran 2021, 22:43:29
police pursuit akımını trye getiren benim bu ego kasmak değil fakat yaptığın yanlış
senden police pursuit modu kodlamanı istediğimde sürekli işim var dedin... Böyle bir projen olduğunu bilmek isterdim.
Başarılar
Yaptığının hiç bir yanlış tarafı yok, projesinden sana bahsetmemesi normal. İşi kabul etmemeside normal herkes özgür.

TheMertcaN

Alıntı yapılan: geowicgang - 17 Haziran 2021, 22:43:29
Başarılar
Anlık ruh haliyle söylenmiş olabilir veya gerçekten o zamanlarda bir işi olabilir. Silver tüm gününü bilgisayar başında geçiren birisi değil, normal insanlar gibi sabit işi var ve gidip geliyor. "Police Pursuit akımını TR'ye getiren benim" cümlen aşırı saçma olmuş çünkü böyle bir şey yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

Gang shit no lame shit

weoji

Başarılar , discord adresini tekrar atarsanız çok güzel olur süresi bitmiş
Son düzenlenme: 19 Haziran 2021, 15:11:10 wouldyoulikesomecoffe

shotgspa

trabzon

Alıntı yapılan: wouldyoulikesomecoffe - 19 Haziran 2021, 15:09:16
Başarılar , discord adresini tekrar atarsanız çok güzel olur süresi bitmiş

Güncelleme sağlamıştım ben discord daveti için ama, yeniden denemiş miydin? Çünkü linki kontrol ettiğimde discord'a aktarıyor direkt.

trabzon

Eksiklerimizi iyice oturtmaya çalışıyoruz. Sizlerden de şu anki sa-cc palitesini oluşturan temel kişilerle birlikte karşılık olarak yoğun ilgi bekliyoruz. Bunun öncesinde San Andreas oyununa vice haritası getirmiştik, bir buçuk hafta içerisinde projenin kapanışı için karar alındı. Kitlenin tutumsuzluğu ve yeniliğe kapalı olması nedeniyle, oynayan kişilerin daha fazla emek verip emeklerini çöpe atmasına göz yummadık. Umarım o projedeki gibi isteğimizi karşılamakta erinmez, bizleri utandırmazsınız. Projenin net açılış tarihi 17 temmuz 2021, cumartesi günü. Açılış saati discord sunucumuz üzerinden 1 hafta öncesinde duyuru anonsu olarak geçilecektir. Bir sonraki duyuruyu takipte kalın.

Holmes

Basarilar dilerim DLL Sunucularini Oynamam ama kendisini cok iyi tanirim :)

DracDonix

Bağımsız iletiler silinmiştir.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Typrison

17 Temmuz açılış tarihi. Rabbim utandırmasın.