GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

we will see good days #losangelesrpg

Başlatan kumite, 12 Haziran 2021, 21:59:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kumite

Bu akşam saat 18.00'da oyun istemcisi aktifleşecektir.

Detaylar için sunucunun discord adresine katılım sağlayın!

alberto.exe

Allaha ve Atatürk'e söven minik sharax sunucu açıyormuş, güldüm.

sharax

kumite

Alıntı yapılan: alberto.exe - 16 Haziran 2021, 14:54:17
hatırladığım kadarıyla allaha sende sövüyordun? Ek olarak benim fotoğrafımı cafeteria adını verdiğin, Fade RP'de ki odanızda paylaşıp dalga geçtiğinin de ssi var. İnsanların arkasından konuşup önüne "kanka senin metro mapini atar mısın? kanka senin harboru atar mısın?" yazan birisisin Alberto.

Marcy

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Hasan Sangrento

alberto.exe

Alıntı yapılan: verdant - 16 Haziran 2021, 16:25:29
hatırladığım kadarıyla allaha sende sövüyordun? Ek olarak benim fotoğrafımı cafeteria adını verdiğin, Fade RP'de ki odanızda paylaşıp dalga geçtiğinin de ssi var. İnsanların arkasından konuşup önüne "kanka senin metro mapini atar mısın? kanka senin harboru atar mısın?" yazan birisisin Alberto.
Şu ana kadar Allah'a ve Atatürk'e bir kere bile sövmedim, sövmemde.
Harbor mapini istersen veririm dedin o yüzden istedim zaten gerekte kalmadı buldum.

kumite

Alıntı yapılan: alberto.exe - 17 Haziran 2021, 11:56:40
Alıntı yapılan: verdant - 16 Haziran 2021, 16:25:29
Şu ana kadar Allah'a ve Atatürk'e bir kere bile sövmedim, sövmemde.
Harbor mapini istersen veririm dedin o yüzden istedim zaten gerekte kalmadı buldum.

istersen veririm mi dedim :brolmfao:

swat headquarter kullanmaya devam et.

TheMertcaN

drama yaratmayı seven bir arkadaş olduğundan dolayı seviyene inme riskini alamam. Başarılar falan da dilemiyorum çünkü başaracak bir yanınız yok. Çocuk(?) gibi davranmayı kesip ciddi işler yapmayı denersen belki %1 oranında şansın olur.

Gang shit no lame shit

Marcy

Alıntı yapılan: TheMertcaN - 17 Haziran 2021, 13:28:09
drama yaratmayı seven bir arkadaş olduğundan dolayı seviyene inme riskini alamam. Başarılar falan da dilemiyorum çünkü başaracak bir yanınız yok. Çocuk(?) gibi davranmayı kesip ciddi işler yapmayı denersen belki %1 oranında şansın olur.
Mertcanım yargıda ya.

Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

baum224

-
Son düzenlenme: 17 Haziran 2021, 19:35:17 harika kenzy
to greatest marina reborn

Marcy

.
Son düzenlenme: 19 Haziran 2021, 16:22:07 Warden