GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[V2 COMEBACK!] San Andreas Roleplay - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 15 Haziran 2021, 03:43:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Daxy

Lafa gelince 1-2 yıldır kodluyoruz diyordun, bakalım neler yapmışsınız 1-2 yıldan beri. Umarım ortaya victim veya 19 moduyla çıkmazsın. :D
Son düzenlenme: 16 Haziran 2021, 14:57:40 Daxy
Milli Savunma Üniversitesi

RaideNN

Alıntı yapılan: Daxy - 16 Haziran 2021, 14:54:02
Lafa gelince 1-2 yıldır kodluyoruz diyordun, bakalım neler yapmışsınız 1-2 yıldan beri. Umarım ortaya victim veya 19 moduyla çıkmazsın. :D
1-2 yıldır kodlunuyor canım @Goddew sunucu actıgı zaman discorda gidip sohbet ettiğimizi yada ayaz duru fılanada sorabilirsin canım benim kaç ay önceden planlanan proje olduğunu istesem vianın buglu paylaştığı modunun bugsuz hali ve yeni sistemleriyle açarım ama gerek yok 40 bin satır fazla var bende o modun iyi forumlar

Daxy

Alıntı yapılan: RaideNN - 16 Haziran 2021, 14:59:34
1-2 yıldır kodlunuyor canım @Goddew sunucu actıgı zaman discorda gidip sohbet ettiğimizi yada ayaz duru fılanada sorabilirsin canım benim kaç ay önceden planlanan proje olduğunu istesem vianın buglu paylaştığı modunun bugsuz hali ve yeni sistemleriyle açarım ama gerek yok 40 bin satır fazla var bende o modun iyi forumlar
Pekala iyi hoş, ama anlattığın şeyler ne be kanka ben sana ne dedim sen bana ne anlatıyorsun? Masal mı dinlicem burada evet veya hayır de geç. Hayır yani eleştiriye açık değilsen niye forumda konu açıyorsun ki? ahahaha
Son düzenlenme: 16 Haziran 2021, 15:03:27 Daxy
Milli Savunma Üniversitesi

RaideNN

Alıntı yapılan: Daxy - 16 Haziran 2021, 15:02:26
Alıntı yapılan: RaideNN - 16 Haziran 2021, 14:59:34
Pekala iyi hoş, ama anlattığın şeyler ne be kanka ben sana ne dedim sen bana ne anlatıyorsun? Masal mı dinlicem burada evet veya hayır de geç. Hayır yani eleştiriye açık değilsen niye forumda konu açıyorsun ki. ahahaha
Ahaha. istedğim gibi cevap verme şeyine sahibim kurallar da eleştirilere şu şekilde cevap verin diye birşey mi yazıyor varsa söylermisin @Hwang emir abi yazıyorsa öyle birşey konuyu kitlersin :D

Trigger

Bir sunucu actığınızı görmedim, ya 1 yıl tanıtımda kalıyor ya da iki gün sonra arşivi boyluyor.Keşke bir yol katedip, kesinleştirdiğinizde tanıtımı öyle açsaydınız. Sonra insaların diline düşüyorsunuzz
Son düzenlenme: 16 Haziran 2021, 16:25:18 Trigger

spiNNN

Eee... elbet bizi sevmeyen olacak herkesi memnun edemeyiz kötü yorumlarınıza karşı tavrımız gülümsemektir başka bir tavrımız yoktur. Herhangi bir şekilde bizi kışkırtamazsınız veya yolumuzdan döndüremezsiniz. Geçmişte hatalarımız oldu güvensiz insanlarla yola çıktık bunun bizde farkındayız ve hatalarımızdan ders alıp buralara geldik. Bu platformu canlandırmak ve iyi işler yapmak istiyoruz. Bu hayatın kuralı her işe %100 tutacak diye çıkmıyorsunuz. Biz gerekenler neyse yapmaya hazırız.

Rodri

Başarılar dilerim, gönlünüzce olsun.

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

RaideNN

Papaz

TheMertcaN

İnsanların güvenini kırmak kolay, kazanmak zor. Umarım tekrardan bir kitle elde edebilirsiniz, başarılar.

Gang shit no lame shit

RaideNN

Alıntı yapılan: TheMertcaN - 17 Haziran 2021, 13:25:14
İnsanların güvenini kırmak kolay, kazanmak zor. Umarım tekrardan bir kitle elde edebilirsiniz, başarılar.
İnsanların güvenini kırmak mı en son bu sunucu 1 yıl önce açılmıştır benden sonra @Marvellous adlı dostum bu ismi kullanmıştır benle karıştırmayın teşşekurler

RaideNN

merddz

birazcik pawn birazcik web iste

spiNNN