GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[V2 COMEBACK!] San Andreas Roleplay - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 15 Haziran 2021, 03:43:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

spiNNN

Alıntı yapılan: HakanUnique - 17 Haziran 2021, 21:34:30
tutmaz
Ehehehe yine mi sen Hakan artık kötülemeyi bırak bütün sunucuları Ehehehe

Shwien

Kaç yıldır açılcak bir açılmadı, hadi onu geçiyorum adamlar size düzgün bir şekilde yorum atıyor dalga geçer cevap veriyorsunuz. Hiçbir şekilde desteklemiyorum, TUTMAZ !

spiNNN

Alıntı yapılan: Shwien - 18 Haziran 2021, 00:27:16
Kaç yıldır açılcak bir açılmadı, hadi onu geçiyorum adamlar size düzgün bir şekilde yorum atıyor dalga geçer cevap veriyorsunuz. Hiçbir şekilde desteklemiyorum, TUTMAZ !
O düzgün yorum atıyor dediğin kişiler her zaman yapıyor dostum. Seninde yorumun için sağol. Bu arada geçen yıl açıldı.

weoji

RaideNN

Çalışmalara devam ediyoruz temmuz ayı içerisinde netleşme yaşanabilir iyi geceler

Jamaikan.

Alıntı yapılan: sharax - 15 Haziran 2021, 12:13:04
Tutmaz
Bunu her ay 4-5 sunucu açıp, hiçbirini tutturamayıp kapatan birisi söylüyor :D Başarılar.

Utherz

Alıntı yapılan: RaideNN - 15 Haziran 2021, 12:44:15
Alıntı yapılan: Sulozzy - 15 Haziran 2021, 10:26:21
Emre artık sıkmadı mı kanka? şu sunucuyu bi oturtamadın be kaç defa aç kapat aç kapat yaptın neyse başarılar. :)
1 Yıldır sunucu acmıyorum canım ac kapat yapan arkadaşlar bellı iyi forumlar. <[quote Alıntı yapılan: sharax - 15 Haziran 2021, 12:13:04
Tutmaz
Şuan tutmadı valla yaaa
şu an açtın valla yaa

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Marschiert

RaideNN

Arkadaşlar proje arka planda devam ediliyordu yakında büyük gelişmeler olucak  ;)

İPŞİR

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

sw1tch

Başarılar ama artık samp için çabalamak boşa sadece vakit kaybı olarak görüyorum.

Impeccable