GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Lost City Roleplay ~ Coming Soon!

Başlatan Hata, 11 Mayıs 2021, 20:20:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Esquiro

Superman

Sunucu baya iyi şuana kadar oynadığım en iyi sunuculardan biri diyebilirim. Tüm herkese tavsiye ederim, başarılar...

sharax

Alıntı yapılan: Superman - 14 Haziran 2021, 18:53:16
Sunucu baya iyi şuana kadar oynadığım en iyi sunuculardan biri diyebilirim. Tüm herkese tavsiye ederim, başarılar...
sunucu açılmamış bile, @Hata artık fake hesap açıp yorum yazma

Hata

Bütün iyi/kötü yorumlarınız için teşekkürler, oyuna giriş sağlayanlara da teşekkürler :)

kumite

Marcy

Başarılar dilerim Berk, güzel yerlere gelmen dileği ile.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Bilinmeyen Bey

Başarılar diliyorum, baya güzel logolar. Çok iyi :helal:

Superman

Alıntı yapılan: sharax - 14 Haziran 2021, 20:21:29

Gülmekten altıma sıçtım. :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:

Marcy

Alıntı yapılan: Superman - 16 Haziran 2021, 14:25:56
Alıntı yapılan: sharax - 14 Haziran 2021, 20:21:29

Gülmekten altıma sıçtım. :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:
Arkadaş ileti attığı gün sunucu açılmıştı Çınar, sen bilirsin.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Esquiro

İyi ve kötü yorumlarınız için çok teşekkürler, Hata konusuna açıklık getireyim. Hata(Berk) Benim bu ortam içerisinde güvendiğim ve en düzgün insanlardan diyebilirim, sayılı sayılardan bir insan. Unutmayın, sunucu on kişi çekse bile açık kalacak, para gibisinden bir problemimiz yok. Bunu unutmayın, o on kişinin emeği dahi çöpe gitmeyecek. Herkesin bir SA-MP Geçmişi olmuştur, aynı benim ve Hata gibi, önemli olan önümüze bakmak. Demek istediğim konuda beni veya Hata'yı kötüleyeceğinize sunucuyu kötü bir yanı varsa eleştirin, sahibinin önceden bir şey yaşaması sunucunun kötü olduğunun anlamına gelmez dostlar. Seviliyorsunuuuuzzz!

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)