GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Las Venturas Police Pursuit - #wewillwin [TR] [SUNUCU AKTIF]

Başlatan geowicgang, 08 Mayıs 2021, 21:31:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

geowicgang

Merhaba,
çok istediğiniz moderatör başvurularını açıyorum. Moderatör kadrosuna girerek, yönetici olmaya hak kazanabilirsiniz. Sizde gönüllülüğün esas olduğu bu sunucuya bir şeyler kazandırıp yeri geldiğinde Managament bile olabilirsiniz.
Sizlerde aradığımız şeyler devede kulak...

Yeterli Türkçe kullanımı,
LVPP'yi daha önce oynamış olmanız / LVPP'nin aynı moduna sahip bir sunucuda oynamış olmanız,
İnsanlara karşı sabırlı yaklaşım.

Eğer bunların sende olduğunu düşünüyorsan, düşünme. Başvur.

https://forms.gle/wEzH7PArWvdim1HV9

AÇILIŞ 22.06.2021 - 19:00

geowicgang

Bir hafta boyunca her yüklediğiniz bir buçuk dakika ya da üzeri video için 100 skor kazanacaksınız.
Beş videoya erişen kullanıcılar discord üzerinde Youtuber tagı elde edecek.

Esen kalın.

geowicgang

Topallama sistemi sıfırdan yazıldı. Artık bacağınızdan vurulunca on iki saniye sonra düzeliyor.
İnterior bugu düzeltildi. Artık suçlular girdikten on saniye sonra girebileceksiniz.
Spectate moduna geçip sizi oyundayken sürükleyebiliyorlardı. Fixledik.
Mute yiyince /s /m /cw /pm /r komutlarını kullanabiliyordunuz. Artık kullanamıyorsunuz.
Araçta sürücü sıkmayınca araç hasar almıyordu. Artık araçtan herhangi biri sıkarsa araç hasar alacak.
/coin ile coinlerinizi görebileceksiniz.
/steal ile polisleri soyabilirsiniz. Bir oyunda bir kişiyi soyabilirsiniz.
Yetkili komutları revize edildi.
Sağ üstte ki görüntüyü bozan coin yazısı silindi.
Event sisteminin temeli hazırlandı.

geowicgang

/mystatus ile KD/Ölme/Öldürmeniz gözükecek, kötü gözüken lobi textdrawı kaldırıldı.
/steal sıfırlanmıyordu, bir oyunda sadece birini soyabiliyordunuz. Düzeltildi.
İş yerine girilmiyordu, düzeltildi.
İş yerine polisler önceden girebiliyordu, suçludan önce giremeyeceksiniz.
Silah mermileri azaltıldı.
/mermial ile silahınızın azalan mermisini fulleyebilirsiniz. Merminizin yirmiye düşmesi gerekiyor.
Giriş için rastgele mesaj eklendi, her girdiğinizde farklı bilgi verecek.
Yeni textdrawlar eklendi, göze hitap etmeyenler kaldırıldı.
Yaralıya düşünce otomatikmen topallama etkisi geçiyor.
Barikat sisteminin temeli atıldı.
Araç bombası sisteminin temeli atıldı.
Beyaz listeye oyun içinden ekleyebilmenin temeli atıldı.
Squad sisteminin temeli atıldı.
Medkit kapasite sistemi yazıldı, tamamen düzeltildi.

geowicgang

kalite tesadüf değil, bir hafta içerisinde çok daha farklı bir sunucu ile karşınızda olacağız.
Sunucu aktif.

Rodeiun

Alıntı yapılan: geowicgang - 25 Haziran 2021, 21:28:53
kalite tesadüf değil, bir hafta içerisinde çok daha farklı bir sunucu ile karşınızda olacağız.
Sunucu aktif.

ne bu havalar lan? görende sanır 350 çekiyonuz. kanka gereksiz ego kasıyosun ve böyle yapa yapa insanları kendinden/sunucundan soğutuyorsun.

Sulozzy

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 25 Haziran 2021, 23:04:36
Sunucu aktif.

ne bu havalar lan? görende sanır 350 çekiyonuz. kanka gereksiz ego kasıyosun ve böyle yapa yapa insanları kendinden/sunucundan soğutuyorsun.
+1

Alperen18

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 25 Haziran 2021, 23:04:36
Sunucu aktif.

++

geowicgang

@Alperen Olgun
Selamlar,
İkinci ay hizmet sağlayıcınızı değiştirmeyi planlıyorsanız
Yardımcı olabilirim

Bir yerden tanıdık geliyor mu?

Ayrıca, soğuyan ve oynamak istemeyen oynamayabilir. Gayet serbestler bu konuda.
Bu oyun modunun kitlesi belli, benim oyuncu sayım belli ve global sunucularıyla yarıştığım da ortada. En iyisi olmaya çalışıyorum/ki türkiye için bence öyleyiz.

Eğlenmek istiyorsanız, Sulozzy hariç herkesi beklerim.
Ha, Rodeiun'da giremez. Kendi hayal dünyasında yaşayan toksik insanlar oyuncuların zevkini bozmamalı.
Son düzenlenme: 25 Haziran 2021, 23:17:45 geowicgang

Rodeiun

Alıntı yapılan: geowicgang - 25 Haziran 2021, 23:15:56
@Alperen Olgun
Selamlar,
Yardımcı olabilirim

Bu oyun modunun kitlesi belli, benim oyuncu sayım belli ve global sunucularıyla yarıştığım da ortada. En iyisi olmaya çalışıyorum/ki türkiye için bence öyleyiz.

Ha, Rodeiun'da giremez. Kendi hayal dünyasında yaşayan toksik insanlar oyuncuların zevkini bozmamalı.

Kendini çok üst seviyede görüyorsun geowic. 19pp senin sonun olacak bunuda buraya yazıyorum. Sen bu kafayla karşıdan karşıya nasıl geçiyorsun?

Sulozzy

@Alperen Olgun
Selamlar,
Yardımcı olabilirim

"Sulozzy hariç herkesi beklerim" demenin amaçlarından biriside discord üzerinden sürekli gerçekleri söylemem farklı bir şey yaptığımı sanmıyorum sana ve sunucuna komik oluyorsun geowic diğer sunucularla kendi sunucunu kıyaslayıp ego kasmayı bırak artık. :)

geowicgang

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 25 Haziran 2021, 23:19:29
@Alperen Olgun
Selamlar,
Yardımcı olabilirim

Kendini çok üst seviyede görüyorsun geowic. 19pp senin sonun olacak bunuda buraya yazıyorum. Sen bu kafayla karşıdan karşıya nasıl geçiyorsun?
Senin geliştirici olduğun gün ben bitmeye yüz tutacağım.
Sana bu konuda ve sunucuda yer yok... Modu vermeme rağmen hiçbir şey yapamadın be kirve.

:DKG