GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Grand Roleplay - #𝗡𝗲𝘄life

Başlatan Marcy, 09 Temmuz 2021, 15:58:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Marcy

Genel Tanıtım
Grand Roleplay olarak siz değerli kullanıcılarımıza en iyi ortamı hazırlamaktayız. Tamamen bağımsız olup, roleplay kültüründe tecrübeli yönetim ekibimizle size hizmet vermekten onur duyacağız. Grand Roleplay, geçmişteki rol  sunucularının aksine Alaska'da bomboş bir kasabayı canlandırmak yerine, gelişen bir kasaba sunucusu olacak ve oyuncularını sıkmamaya, yenilikler yapmaya yönelecektir. Örnek vermek gerekirse; Belli bir oyuncu sayısına ulaştıktan sonra kasaba şehrine askerler inecek, giriş çıkışlar kontrol edilecek ve gerçek hayattaki kasaba hayatı verilmeye çalışılacaktır. Kasaba gibi yerlerde bildiğiniz üzere benzinlikler pek olmaz ama bizim sunucumuzda aksine benzinlikler olacaktır ama benzin az az gelecek. Oyuncularımıza en güzel şekilde KASABA hayatını yansıtmaya çalışacağız.

Kasabada birlikler hood onayı Olacak mı? Olacaksa nasıl olacak?
Bildiğiniz üzere kasaba gibi sunucular'da hood onayı vermek biraz garip oluyor, Los Santos şehrinde kişilere normal bir yer de verebiliyorsunuz. Biz aksine farklı bir şey yapmak istedik ve her bir birlik için belirli sayısı olsa da olmasa da rollerine bakılarak onlara özel bir ufak kasaba verilmesi planlanmaktadır. Fort Carson yakınında ki bir kasaba veya kutu evler bölgesi verilebilecek yerler arasındadır. Bu kasabalar kendi aralarında dost kasaba veya düşman kasaba da olabilirler, oyuncuların yapmak istedikleri rollere göre gidişat almasını istiyoruz.

Oyuncuları nasıl sunucuda tutmayı planlıyorsunuz?
Bildiğiniz üzere açılan kasaba sunucuları bir süre sonra oyuncu sayısından veya başka bir sorundan kapanıyor. Biz oyuncu kaybetmemek için her gün oyun içi etkinlikler, kasaba konseptine uygun rol düzenlenmeleri ve yetkili önerileriyle değil, oyuncuların yaratıcı rol ve sistemsel önerileriyle ilerlemek istiyoruz. Tabi ki gidişata göre de yedek planlarımız var. Bunları hayata geçirmek için sabırsızlıkla bekliyoruz!

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Marcy

#Rezerve Unutmadan şöyle bir not! Bu sunucu hakları tarafımca alınmıştır, eski projemiz tekrardan aktif edilmiştir. Çalıntı vb. bir şey ortada yoktur!

Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

baum224

to greatest marina reborn

Nhympex

Alıntı yapılan: rR00t - 09 Temmuz 2021, 15:59:04
#Rezerve Unutmadan şöyle bir not! Bu sunucu hakları tarafımca alınmıştır, eski projemiz tekrardan aktif edilmiştir. Çalıntı vb. bir şey ortada yoktur!

Merhaba, öncelikle başarılar dilerim. Sormak istediğim bir şey var. Sunucu "Haklarını" aldığınızı söylüyorsunuz. Bir şeyin haklarını bir şahıstan alamazsınız. Bir şeyin hakkını alabilmek için Marka tescili veyahut patent almanız gerekir. Bu sayede o ismin yada o şeyin hakları size ait olmuş oluyor. Tekrardan başarılar.

© 2013 - 2019 Başlangıç ve bitiş...
Despierto - Crounte - Ranthiel - Beastra - Beastly - WizcarL - Nietszche - Friedrich - Dystopian Nam'ı Değer "Nurettin"
Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Marcy

Alıntı yapılan: Nhympex - 09 Temmuz 2021, 16:19:58
Alıntı yapılan: rR00t - 09 Temmuz 2021, 15:59:04

Merhaba, öncelikle başarılar dilerim. Sormak istediğim bir şey var. Sunucu "Haklarını" aldığınızı söylüyorsunuz. Bir şeyin haklarını bir şahıstan alamazsınız. Bir şeyin hakkını alabilmek için Marka tescili veyahut patent almanız gerekir. Bu sayede o ismin yada o şeyin hakları size ait olmuş oluyor. Tekrardan başarılar.
Teşekkürler, evet patent aldığımı söylemedim, güzel yorumunuz için teşekkürler. Demek istediğim eski sunucu sahiplerinden izin alındığı için.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Marcy

Alıntı yapılan: DracDonix - 09 Temmuz 2021, 16:41:42
https://www.grand-roleplay.net/ adresine ulaşılamıyor.
Domain daha satın alınmadı, 1-2 hafta içerisinde .com olarak alınacaktır.

Sulozzy

En son senin sunucu tutmayınca gelene geçene sallıyan küfür eden çocuk değil misin bu sefer kapatınca bakalım kimlere sövüceksin :)

Efsun

Hayirdir oglim bu benim tanıtımım? Qwe?

Efsun

Kavşim o sunucuda mazim menzy mab var ken --- açtırırım kavşim hadi bb

zawkinus

los angeles v2 ile açılan bir sunucudan hayır gelmez

baum224

Alıntı yapılan: zawkinus - 09 Temmuz 2021, 19:40:10
los angeles v2 ile açılan bir sunucudan hayır gelmez
Oyun modu o değilki :dAlıntı yapılan: Efsun - 09 Temmuz 2021, 19:25:07
Kavşim o sunucuda mazim menzy mab var ken --- açtırırım kavşim hadi bb

Aaaa, sen 10 yaşında olup kendini 16 yaşında tanıtan asıl ismi Ahmet olan çoçukmusun. P-eh, hiç gülecegim yoktu adamim.

Alperen18

Grand Roleplay isim ve tüm hakları Diamond's adlı arkadaşımıza aittir, izinsiz kullanım söz konusudur, aktif bir domain mevcuttur (www.grandroleplay.net) sunucu ismini değiştirmenizde fayda var.

Eski konu linki : https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/grand-roleplay-www-grandroleplay-net-120289120306120324-120313120310120307120306/
Son düzenlenme: 09 Temmuz 2021, 21:31:26 Alperen Olgun

baum224

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 09 Temmuz 2021, 21:29:09
Grand Roleplay isim ve tüm hakları Diamond's adlı arkadaşımıza aittir, izinsiz kullanım söz konusudur, aktif bir domain mevcuttur (www.grandroleplay.net) sunucu ismini değiştirmenizde fayda var.
Discord üzerinden ulaştığın süreçte izin aldığımız kanıtları sunabiliriz. :)

Alperen18

Alıntı yapılan: harika kenzy - 09 Temmuz 2021, 21:30:40
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 09 Temmuz 2021, 21:29:09
Discord üzerinden ulaştığın süreçte izin aldığımız kanıtları sunabiliriz. :)