GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

İstanbul Hırsız Polis - www.istanbulhirsizpolis.com

Başlatan Harun, 17 Mayıs 2021, 14:45:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Juice

Alıntı yapılan: Sulozzy - 27 Mayıs 2021, 03:17:50
Alıntı yapılan: NexoR - 21 Mayıs 2021, 17:13:51
Alıntı yapılan: berfaytunga - 21 Mayıs 2021, 16:41:19
Hadi bakalım anadolu modu ile açılmış bir sunucu değildir umarım artık gına geldi salın modu :D

Daha iyi bir mod olmadığı sürece salmazlar :D
Sende kendini ve modu övüne övüne bir oldun burak piyasada sıfır mod yazabilicek bilgide olan bir babayiğit olmadığı için hazır modlara konuyorlar stabil olarak anadolu modu kullanılıyor bunu'da kendiniz tarafından paylaştınız bu modu kullanmaları normel önemli olan sürekli aynı modu kullanmak değil en iyi şekilde geliştirmektir modu iki üç kişi kullanıyor diyede modu övünüp durmayın :)
_Code var

ozkleiNN

Alıntı yapılan: NexoR - 21 Mayıs 2021, 17:13:51
Alıntı yapılan: berfaytunga - 21 Mayıs 2021, 16:41:19
Hadi bakalım anadolu modu ile açılmış bir sunucu değildir umarım artık gına geldi salın modu :D

Daha iyi bir mod olmadığı sürece salmazlar :D

xD

enes020020

Zesty'nin 2. modunu kullanıp tüm kayıtları arttırmak buna ben SA:MP sunucusu derim
Başarılar

ibrahimkk

Alıntı yapılan: Nellogix The Legit - 06 Haziran 2021, 12:51:12
Admin kadronuz deneyimsiz.
Anti Cheat sisteminiz zayıf.

Bu arada mücahite de katılıyorum kendinize özgü modunuz olsun hbugları alpaya fixlettirip creditstten  ismini silm de en acayip cringe. Mapte boş boş dolanıyordum adminlerin tw çekti vermem dememle de banlamları bir oldu adaleti başka şekilde biz mi sağlayalım onu mu istiyorsunuz?

Katılıyorum + olarak kaç kere TW(anydesk, alpemix) verdim hiç birinde hile bulamadılar, sabah TW alıp temiz diye salan admin akşam beni rapidfire.cs den banladı gülmekten napsam bilemedim işin daha komik tarafı asla cleo hilesi kullanmamış olmam.

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Coiner

Sunucu, pasif olduğu için konu kilitlenerek arşive taşınmıştır. Konuyu tekrar aktif etmek isterseniz veya bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörler ile görüşebilirsiniz.

Coiner