GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Angeles Roleplay - wake up!

Başlatan sharax, 18 Mayıs 2021, 19:40:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Efsun

İstek üzerine silindi
Son düzenlenme: 14 Temmuz 2021, 14:44:43 Efsun

sharax

sıfırdan bir ekiple https://discord.gg/eFJKEMHqU2
Son düzenlenme: 15 Ağustos 2021, 11:18:13 sharax

Efsun

sailor

Bu hikayede yanan ben oldum dostlar, buraya kadar. Başarılar Sharax, hem yetkili olmak yordu bunu kendimde göremiyorum. Hemde discord sorunları.

sharax

moderatör kavgayı izliyor herhalde çekirdeğiyle

Hata

ayazcik

OnlySimon

Açtığınız RP sunucuları Gun-RP'den öteye geçemiyor, bunu lehine kullanabilirsin. Çatışma üzerine olacak Türkiye kitlesine aşırı uygun RP türleri varken niye buna devam ediyorsunuz? IMRP tarzı bir sunucu aç en rahatı. Kafa yorun biraz. Detay istersen discord gelip anlatırım da.

DracDonix

Konu üzerinde sürekli olarak tartışma çıkmasından, kullanıcıların'da devamlı olarak şikayetçi olmasından dolayı konu arşive kaldırılmıştır.

Yeni bir tanıtım konusu açabilirsiniz. Atılan kural ihlali iletiler incelenip uyarı & ceza uygulanacaktır.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Purgatory

Konu tekrar aktif edildi ve kavga, tartışma içerikli iletiler ve önceden silinmiş iletiler kaldırıldı.

Lütfen konunun altında kendi meselelerinizden dolayı kavga etmeyin, buna devam ettiğiniz ve kural ihlal eden iletiler attığınız takdirde yukarıda bahsedilen uyarı & ceza sistemi halen geçerlidir.

İyi forumlar.

sharax

Herkese selamlar, umarım gününüz güzel geçiyordur. Projeye verdiğimiz 1 aylık bir aradan sonra yetkili kadrosuyla ortak karar vererek sunucuyu tekrardan aktif etme kararı aldık. Lütfen sunucuyu kötülemeden önce bu yazıyı okuyun, v1 sürümündeki gerek kod açısından gerek davranış açısından amatörlüklerimizden ders çıkardığımızı düşünüyoruz. (Discord Güncellendi)

Kaan Savran

mtb

Tutacağını zannetmiyorum adın zaten sunucuyu kirletmiş,başarılar.

Son düzenlenme: 15 Ağustos 2021, 12:14:37 MTB`

2017-2025