GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Northland Roleplay - northland-roleplay.com

Başlatan Belkide Gameover, 11 Temmuz 2021, 17:48:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Konuyu kirletip, insanlara burda kötüleyip farklı bir gözle baktırmak mı? haha.

1.Olarak ailemden para almıyorum istemiyorum destek oluyorum kiramı faturalarımı ödüyorum, ailemden 1 2 TL bekleyip para biriktirerek makine almıyorum. şimdi burada iki üç arkadaş çıkar herkes biliyor bu ortamı herkes birşeyler; çalışıyor amele vs diyenler olacak. Çalışmak kötü birşey değildir aslında bakarsan iyidir, ileriye kadar çalışmazsan evde yatarsan evde yatmaya alışırsın bir süreden sonra çalışmak zor gelir çalışmak istemezsin. ne kadar çalışırsan yorulsan dahi o işe bünyen alışır artık yorulmazsın sana güzel gelir.
Sharax merak ediyorum ilerdeki beklentin ne? Ne iş yapacaksın merak ediyorum hani dalga geçtiğin yok inşaat'da çalışıyorsun inşaat ustan kızacak diyorsun ya hani. İlerde sen ne iş yapacaksın? İş ile de dalga geçilmez o dediğin İnşaat'da çalışanlar varya senin babandan dahi fazla maaş alan insanlar günlük 150 200 lira alan kişiler. Ve inşaat'da çalışmıyorum haberin olsun sana kim nasıl uydurdu bilmiyorum ama. Restoran'da çalışıyorum.
Son düzenlenme: 13 Temmuz 2021, 22:48:48 Belkide Gameover
bloodsucker

Hasan Sangrento

inşaatta çalışmak falan da ayıp değil ki, harbiden çok uzadı bu muhabbet, tekrardan başarılar @Belkide Gameover

OnlySimon

Sunucuyu kötüleyeceğim diye adamın çalıştığı yere, yatıp kalkmasına kadar gittiniz. Bir oyun platformunda bile bu kadar boş ego kasıyorsunuz. Sunucu birçok kez bu tarz iddialarla geldi fakat neredeyse hiçbiri tutmadı. Eski sunucu lekelerini düzeltebilmen dileğiyle. Başarılar.

Efsun

Alıntı yapılan: OnlySimon - 14 Temmuz 2021, 10:38:45
Sunucuyu kötüleyeceğim diye adamın çalıştığı yere, yatıp kalkmasına kadar gittiniz. Bir oyun platformunda bile bu kadar boş ego kasıyorsunuz. Sunucu birçok kez bu tarz iddialarla geldi fakat neredeyse hiçbiri tutmadı. Eski sunucu lekelerini düzeltebilmen dileğiyle. Başarılar.
Haklısın...

Belkide Gameover

Son açılan Northland Roleplay tutmuştu tutmadı değil 70-80 oyuncu az değil. Ortaklaşa açtığımız bir projeydi ortağımın yaptığı yanlış yüzünden mod dağıldı oyuncularımız çalınmaya çalıştı. Herşeyde benim emeğim gitmisti. Emin olun eski yapılan hatalar göz önüne alındırıldı. Bu proje için harcanacak parw 1.500 2.000 TL Arası üzerine ekstra para da ekleyeceğiz cebimize 100 200 koyup sunucu açmıyoruz.

bloodsucker

jaweed

Montanayı sevmesemde @sharax en azından Montana çalışıp para kazanıyor ve onunla sunucusunu açıyor. Sen babanın asgari maaşının yarısını sunucuya yatırıyorsun, hepside alıntı/çalıntı sistemler. Başarılar.
Son düzenlenme: 14 Temmuz 2021, 15:17:55 jaweed

Demirpooll

Aptal aptal yorum yapanları takma dost. Hard RP sunucusu iyi olacak

Radless

Başarılar, ironik bir durum amele diyenlerin daha işini bile bilmeyenlerin bir işi bile yok :D
Ha bu arada ne zamandan berri 2 kuruş para vermemek için bir yerlerini yırtan kişiler başkalarının hangi parayla iş yaptığını sorgular olmuş :)

"Life's too short to hold grudges."

sharax

Impeccable

Belkide Gameover

Destek yorumlarınız için teşekkürler. Kötü düşüncede olanları yanıltacağız. :helal:

bloodsucker

HakanUnique

UZAYLI

aç kapa aç kapa nereye kadar kendine zarar veriyon artık

Kaan Savran